Merhaba ağrı olması iyi diye duymuştum bende dün vuruldum hiç ağrım yokmerhaba perşembe günü saat gece 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum göbekten bugün öğlen 12 de 36 saatim doldu fena sol kasığımda ağrı var normalmidir acaba
Bence adetin geçmeden yapma canım iki defa yaptım catlatma iğnesi zaten hormon içerdiği için de yanlış sonuç veriyor hüsran a uğramış oluyoruz yoksa rabbim şifa versin bizeben bugun kan verdim oylesine 4.5 cikti ama cok erken dediler daha 6 gun oldu acaba ne zamana belli olur ki
Bence adetin geçmeden yapma canım iki defa yaptım catlatma iğnesi zaten hormon içerdiği için de yanlış sonuç veriyor hüsran a uğramış oluyoruz yoksa rabbim şifa versin bize
Benim de adeta 8 gün kala 2.43 çıkmıştı canı.m hatta arkadaş yükselir 5 o geçer falan deyince umitlenmistim ama adet oldum maalesef iki ay kullandım klomen ve iğne ama şimdi ara verdim bir süre düşünmüyorum ilaç bitkisel çaylar iciyorumhadi ya hakkimizda hayirlisi o zaman senin kac çıkmıştı canim
Benim de adeta 8 gün kala 2.43 çıkmıştı canı.m hatta arkadaş yükselir 5 o geçer falan deyince umitlenmistim ama adet oldum maalesef iki ay kullandım klomen ve iğne ama şimdi ara verdim bir süre düşünmüyorum ilaç bitkisel çaylar iciyorum
Ersağ gerçekten işe yarıyor mu ya ? Ay valla beklemek çok kötü 3 yıllık evliyim daraldımbende simdi ersagin hayit hapini duydum tanidigim var onunla hamile kalan onu denemeyi dusunuyorum bakalim insallah
Kram girmesi yumurta çatladıgı anlamına geliyor diye biliyorum inş hamilesindir dualarım seninle Rabbim hayırlısıyla evlat nasip etsin inşMerhaba arkadaşlar ben iğnemi vurulalı 5 gün oldu sürekli bir ağrı yok ama ara ara kramp giriyor normal mi acaba
Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder benim kramplar kayboldu şimdi su gibi bi akıntı oluyor sürekli değil ama arada iğne olalı 7 gün oldu hayırlısı bakalımKram girmesi yumurta çatladıgı anlamına geliyor diye biliyorum inş hamilesindir dualarım seninle Rabbim hayırlısıyla evlat nasip etsin inş
Canım bence hamilesin iğneden 14 gün sonra belli oluyor normalde ama emin olmak için bi kan testi yaptır istersen inşallah hamişsindirmrb ben iğnenin 15inci gününde idrar testi yaptım negatif çıktı aradan 2-3 saat sonra bi baktım silik bi şekilde ikinci çizgi belirmiş akşam üstü yine test yaptım yine aynısı oldu sizce bu test doğru olabilirmi arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisinz
cnm bu sabah testi tekrar yaptım bu sefer negatif çıktıCanım bence hamilesin iğneden 14 gün sonra belli oluyor normalde ama emin olmak için bi kan testi yaptır istersen inşallah hamişsindir
Hayırlısı canım inşallah bi an önce kavuşursun sende yavruna ..cnm bu sabah testi tekrar yaptım bu sefer negatif çıktı(
Amin arkadaşım benimde iğnenin 8. Günü çok şişkinliğim var gaz da değil sende de oldu mu ?Allah hakkımızda hayırlısını versin arkadaşlar. Benim de 6 ay içinde 4. Klomen+iğne m bugün 11. Gün iğnenin üzerinden bekliyorum hayırlısı
Evet canım böyle dolgunluk var sürekli her ay oldu oluyor yani genelde hamile olan olmayan dan duydumAmin arkadaşım benimde iğnenin 8. Günü çok şişkinliğim var gaz da değil sende de oldu mu ?
mrb ben iğnenin 15inci gününde idrar testi yaptım negatif çıktı aradan 2-3 saat sonra bi baktım silik bi şekilde ikinci çizgi belirmiş akşam üstü yine test yaptım yine aynısı oldu sizce bu test doğru olabilirmi arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisinz[
Canım 5 dk sonra gelen işaretleri ikkate almayınız yazıyor ama inş hamilesindir hamileyizdir :)