Çatlatma iğnesi??

edadiyebirisi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2024
284
97
Çatlatma iğnesi hakkında bilgisi olan hiç yaptıran var mı? Varsa süreç hakkında bilgi verebilir misiniz evleneli nerdeyse 1 buçuk sene olacak 1 sene 2 ay bende pkos var hiç gebeliğim olmadı çatlatma iğnesi denemek istiyorum

Doktora reglin 3. günü gidin, muayene edip hormonlara bakıyor. Hormonlar uygunsa yumurta takibi yapıyor iğneden önce yumurta uyarıcı ilaç başlatabilir (femara, letu vb) yumurtalar 17-18-19 mm ulaşınca işte iğne veriyor. Karından vuruluyorsunuz ben acilde yaptırdım hep. Bazılarında bel ağrısı vs yapıyor bende hiçbir şey olmamıştı. İğnenin 36. Saatinde ilişki sonra gün aşırı ilişki öneriliyor. Doktor kontrolünde iğne olmanız lazım kendiniz alıp yapmayın tehlikeli.

Ben de bir sene 4 aylık evliyim hiç gebelik olmadı pco var ve bu ay ilk inemi vurundum

Canım bende ilk kez bu ay denedim şöyle adetin 3.günü gittim letu verdi 7 gün sabah akşam iç 11 gün sonra gel dedi pazartesi 11.gündü gittim yumurtan 17mm dedi çatlatma iğnesi yazdı Salı günü herhangi bir saat yaptır dedi saat 16.40 yaptırdım acilde ama koldan yaptı fark eder mi sence kol yada karın dedi koldan yaptı

Birde kızlar ben iğneyi yapmadan önce ovalüsyonla da takip ediyordum ve ovalüsyon negatifti iğneden sonra pozitif oldu biliyorum iğne etkisi ama sonuçta düne kadar orda pozitif göremedim bu yumurtlama olmadığını gösterir mi???birde doktor bana iğneden 11 12 saat sonra ilk ilişki oldun sonra 36 48 şeklinde gün aşırı değerlendir dedi

Genelde karından yapıyorlar ama koldan da oluyor demek doktor dediyse sonuçta. İğne saatinden 36 saat sonra ilişki sizin sabaha karşı 04.40 yani. Öncesinde sonrasında ilişki yapanlar da oluyormuş şans artsın diye. Ovülasyon testi sizi bu süreçte strese sokabilir, iğne etkili oluyor çoğu zaman yaklaşık 36. saatte çatlıyor. Ben çatladığını yumurtlama akıntısı denilen beyaz yapışkan sıvıdan anlıyordum. Hatta aşılama olacağım sabah onu gördüm çamaşırımda doktora da çatladı bence dedim, ultrasonda bakıp evet demişti. Yani iğneden 33-34 saat sonra çatlamıştı benim yumurtam. :)

Canım doktor fark etmez dedi koldan yaptı hemşire inşallah sorun olmaz bu durum ilk tedavim benim elimde sperm sorunu yok Oyüzden dün hem akşam değerlendirdik hemde bu sabah 12 saatte doktora değerlendirebilirsin dedi bugün yine bir akşam bir sabah yapsam mı ? Abartmış olurmuyum nebilim biri tutmazsa diğeri gider mantığıyla ay bide iğne saatim tuhaf oldu sırf onun için uyandık sabah gerçi işe gidiyorum sabah 6 da da

Ben klomen kullandim canım üç yumurtam gelişmişti ineden sonraki gün iki kere ertesi gün bir kere derken üst üste değerlendirdim üç günü sen de degerlendr nolr nolmaz

Ben klomen kullandim canım üç yumurtam gelişmişti ineden sonraki gün iki kere ertesi gün bir kere derken üst üste değerlendirdim üç günü sen de degerlendr nolr nolmaz
Abartmıış olmam dimi yani eşimde sperm sorunu yok diye dün akşam bide sabaha karşı bugünde acaba sadece sabaha karşı mı yapsam yada akşamda bi kere daha yapsam mı bilmiyorum yarında degerlendirim akşam cumartesiye kadar her gün bi defa yapayım diyorum bugün de iki olsun doktorum 10 gün gün aşırı dene dedi ama çok uzun bide iğneden sonra bir belirtim olmadı ağrı falan bişey yok henüz çatlamamıştır dimi birde ben aslında doktoru beğenmedim ultrasonda bakarken bir yumurta görüp hemen ölçtü 17mm dedi hemen tamam kalk dedi ultrasonu gezdirmedi yani hatta ben bi tame tek mi dedim evet dedi bişeyler geveledi tuhafıma gitti normalde amh değerim ve diğer hormon değerlerim baya iyi yani

Aynı durumdayz kuzum ama benim doktorum çok iyiydi ve ben hergunu hemen hemen değerlendirdim bazen iki kere olmak üzere bendede ine ağrısı veya başka ağrı olmadı şimdi reglimi bekliyorum inşallah gelmez yarın ine günüm

Kaç gün oldu iğneyi mi yarın yaptıracaksın canım ? Aynen ben görev gereği doğuda yaşıyorum pek iyi doktor yok ama öğrendiğim kadarıyla tek yumurta büyüsün isterlermiş çünkü diğer türlü bazen tedaviyi iptal ederlermiş çoğul gebelik riski var diye sağlıkçı birkaç arkadaşıma sordum da bakalım artık hayırlısı olsun hakkımızda

Benim üç büyüdü canım yarın regl günüm bekliyorum

Teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim

Kız bi test yapsana ben kesin birkaç güne başlarım teste hatta bugün de deneyesim bar iğne etkisi ile pozitif çıkıyor dendi ya merak ediyorum her güne bir test yapacam
Ay sırf o pozitif görmek için inenin ertesi günü bile bile yapmıştım ya doktor gecikince yap dedi canım

Ay sırf o pozitif görmek için inenin ertesi günü bile bile yapmıştım ya doktor gecikince yap dedi canım
Doktorları dinlersek bence bugün yap evde test vardır 14 gün iğne etkisi olmaz ki artık ben az önce hem ovalüsyon heöde gebelik testi yaptım gebelik testi silik çıktı ovalüsyon dün çok koyuydu öğleden sonra yapmıştım hatta kontrol çizgisinden daha koyuydu bugün yaptığım ovalüsyon testi hemen hemen aynı koyulukta daha yumurtam catlamadı mı acaba ?? Yoksa iğneden dolayı ovalüsyon koyumu çıkıyor??

Aşkım onla kafayı çok bozarsin ineden dolayı öyle çıkıyor hiç takılma o ovalasyon testine kız yaptım test silik cikti testi atamıyorum kamera pürüzsülestiriyo

Aşkım onla kafayı çok bozarsin ineden dolayı öyle çıkıyor hiç takılma o ovalasyon testine kız yaptım test silik cikti testi atamıyorum kamera pürüzsülestiriyo
Canım kafa kalmadı yok kız normal zamanda bile zevkine yapıyorum test yapmak hoşuma gidiyor hobi gibi bende takacak akıl da kalmadı da kuzum sürecim karışık daha önce kendiliğinden gebe kalmış biriyim 5 düşüğüm var sebepsiz ve tüm değerlerim çok iyi baktım olmuyor birde ilaç deneyeyim dedim ilk ilaçlı tedavim pek umudum da yok zaten denemek için denemiş gibiyim birkaç ay ilaç deneyip haziran da tüp düşünüyoruz artık 5 senelik evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…