Gününüz nasıl geçmiş olabilir 8 ekimde çatlama iğnesi yaptıysanız yumurtanın en erken 9 ekimde çatlamıştır çatlamadan 14 gün sonra regl olunurAnladım benim bu ilk daha adet olmadim günüm geçti
Ben normal 20 hundtbir adet olurum kendimi bildim bileli bi gün bile geçmezGününüz nasıl geçmiş olabilir 8 ekimde çatlama iğnesi yaptıysanız yumurtanın en erken 9 ekimde çatlamıştır çatlamadan 14 gün sonra regl olunur
Şuan 2günüm geçti ve zaten 30 eylul adet oldum başımı yıkadım iki gün sonra çatlatmaBen normal 20 hundtbir adet olurum kendimi bildim bileli bi gün bile geçmez
Anladım umarım pozitifle sonuçlanırŞuan 2günüm geçti ve zaten 30 eylul adet oldum başımı yıkadım iki gün sonra çatlatma
Pozitif canım benim kan sonucumAnladım umarım pozitifle sonuçlanır
Ayy çok sevindim tebrik ederim sağlıkla ilerlesin her şeyPozitif canım benim kan sonucum
İnşallahAyy çok sevindim tebrik ederim sağlıkla ilerlesin her şey
Hayırlı olsunnnn ya sizin de sancılarınız oldu mu ? Batma gibi ara ara …Pozitif canım benim kan sonucum
Şuan bile varHayırlı olsunnnn ya sizin de sancılarınız oldu mu ? Batma gibi ara ara …
Değeriniz kaç çıktı ? Ben idrar test yapıyorum negatif yok mu sizce?Şuan bile var
Değerim 67 catlatmanin 15. Günü yarın tekrardan kan vericemDeğeriniz kaç çıktı ? Ben idrar test yapıyorum negatif yok mu sizce?
Hayırlı olsun öncelikle sizde çatlatma işlemi mi yaptınızPozitif canım benim kan sonucum
EvetHayırlı olsun öncelikle sizde çatlatma işlemi mi yaptınız
Saoglun darısı size inşallahHayırlı olsun öncelikle sizde çatlatma işlemi mi yaptınız
İnşallahAnladım inşallah değeriniz yükselir
Kaçıncı denemeniz acaba