Hayır bahsettiğiniz ağrılar yok ben deSizin de ağrılarınız var mı ara ara gelen batma hissi gibi ama ayağıma kadar vuruyor ağrı
Gebelik testi yaptınız mı ?Hayır bahsettiğiniz ağrılar yok ben de
Evet yaptım bugün negatif maalesefGebelik testi yaptınız mı ?
Hayırlısı olsun inşallah rabbim kısa zaman da hepimize nasip ederEvet yaptım bugün negatif maalesef
Adetinizi eski tarihinize göre düşünmeyin öatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra adet olunur gebelşk yoksa siz de iki üç gün sonra test yapabilirsinizBende Cuma gideceğim 10 ekim de oldum ama adetime daha 7 8 gün var beklemelimiyim sizce ?
Geçen Sefer 13 gün oldum sizin de aynı mı oldu etkisi ?hiç regl belirtim yok ara ara adet sancısı gibi değil farklı bir ağrı vuruyor beniAdetinizi eski tarihinize göre düşünmeyin öatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra adet olunur gebelşk yoksa siz de iki üç gün sonra test yapabilirsiniz
Bende 8 ekimde oldum yarın test günüm kan vericem siz iki gün faha bekleyinBende Cuma gideceğim 10 ekim de oldum ama adetime daha 7 8 gün var beklemelimiyim sizce ?
Benim bel kasik ağrısı ve göğüs ucu hassasiyet lim varGeçen Sefer 13 gün oldum sizin de aynı mı oldu etkisi ?hiç regl belirtim yok ara ara adet sancısı gibi değil farklı bir ağrı vuruyor beni
Bende de oluyor ara ara sancı sonra geçiyor test sonucu yazar mısınız rica etsemBenim bel kasik ağrısı ve göğüs ucu hassasiyet lim var
TabikideBende de oluyor ara ara sancı sonra geçiyor test sonucu yazar mısınız rica etsem
Ben geçen ay iğneden 14 gün sonra regl oldum benim şu an sadece regl öncesi sancım varGeçen Sefer 13 gün oldum sizin de aynı mı oldu etkisi ?hiç regl belirtim yok ara ara adet sancısı gibi değil farklı bir ağrı vuruyor beni
Aynı gün olmuşuzBende 8 ekimde oldum yarın test günüm kan vericem siz iki gün faha bekleyin
Belirtiniz varmıAynı gün olmuşuz
Anladım benim bu ilk daha adet olmadim günüm geçtiBen geçen ay iğneden 14 gün sonra regl oldum benim şu an sadece regl öncesi sancım var
Yok regl snacım var sadece zaten bugün test yaptım negatifBelirtiniz varmı
He anladım ben test yapmadım yarın direk kan günümYok regl snacım var sadece zaten bugün test yaptım negatif