Çatlatma iğnesi

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.075
308
26
1 Ekim iğne yaptığımız gündü dünden beri beyazımsı akıntım var ve bugün aşırı derecede bel ağrım oluyor hatta kalçama kadar iniyor ağrı bu durum normal mi ? Çatlama mı olduğunun belirtisi yoksa döllenme olduğunun belirtisi mi bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi acaba

döllenme belirti vermez. benim de çatlama iğnesinden sonra kasık ve kalça ağrım olmustu. ama doktorum zaten ağrım olabileceğini söylemişti. 1 hafta-10 günden önce gebeliğin oluşup oluşmadığı belli olmaz malesef.

döllenme belirti vermez. benim de çatlama iğnesinden sonra kasık ve kalça ağrım olmustu. ama doktorum zaten ağrım olabileceğini söylemişti. 1 hafta-10 günden önce gebeliğin oluşup oluşmadığı belli olmaz malesef.
Daha öncede iğne yapmıştım ama hiç böyle belimde ağrı olmadı karnım ve kaşıklarımda olmuştu 6gün geçtikten sonra belimde ağrı olup akıntımda olunca acaba mı dedim kendi kendime

1 Ekim iğne yaptığımız gündü dünden beri beyazımsı akıntım var ve bugün aşırı derecede bel ağrım oluyor hatta kalçama kadar iniyor ağrı bu durum normal mi ? Çatlama mı olduğunun belirtisi yoksa döllenme olduğunun belirtisi mi bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi acaba

Bende 3ekimde iğne vurdum. Aynı şekilde beyaz akıntı, kaşık batması arasıra ve belimden ağırı giriyor🫠
Çok isitiyorum ve umutluyum nasip olsun bu ay her isteyene ve bizim ikimize de amin

Hiç ağrı vs yoktu akıntım oldu ertesi günde bel ağrısı olmaya başladı acaba döllenmeden kaynaklı öı diye düşündüm
Her ay degisik oluyor. Ayni seyler olmuyor. Döllenme.belirti vermiyor. O kadar kisa sürede yani. Insallah döllenme olmustur diyelim🙏🏻

X