Hadi bakalım hayırlısı olsun yine de bende 3-4 gün sonra birdaha yapayıminşallah çok umutlanmak istemiyorum yine de![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hayırlısı olsun yine de bende 3-4 gün sonra birdaha yapayıminşallah çok umutlanmak istemiyorum yine de![]()
yap tabi. inşallah güzel haberler alırızHadi bakalım hayırlısı olsun yine de bende 3-4 gün sonra birdaha yapayım![]()
Ben hala yapmadım. Regl olmama 2 gün var. Israrla bekliyorumBen test yaptım bugünkoz hani çatlatma iğnesinde pozitif görülüyordu çoook azıcık silik çizginin çıktı sadece
Helal olsun valla ben şimdiden dayanamayıp yaptım ilk başta Silivri ama sonradan netleşti hafiftenBen hala yapmadım. Regl olmama 2 gün var. Israrla bekliyorum![]()
Ben hala yapmadım. Regl olmama 2 gün var. Israrla bekliyorum![]()
Of inşallahGüzel haberler paylaşalım inşallah hep beraber![]()
İnşallah birdaha ki sefere olur hsg çektirdin mi canımKızlar regl oldum benbir dahaki sefere olur inşallah.
İnşallah birdaha ki sefere olur hsg çektirdin mi
evet canım hiçbir sorun yok çok şükür ama neden olmuyor anlamış değilimİnşallah birdaha ki sefere olur hsg çektirdin mi canım![]()
İnşallah birdaha ki sefere olur hsg çektirdin mi cano
Aslında stres yapmıyoruz gibi ama hayırlsı bakalım. Doktorla görüştüm tekrarlıcaz bu ay da.Ya stresten de olmuyor bazen
Benimde bu ay olmazsa hsg çekilecek de ben çok korkuyorum hsgdenAslında stres yapmıyoruz gibi ama hayırlsı bakalım. Doktorla görüştüm tekrarlıcaz bu ay da.
Korkudan bir şeyi yok canım. Ne olup bittiğiniz anlamıyorsun bile. Narkozla yaptılar bana. Ama tedirgindim sonuç ne çıkacak diye. İyi düşün kötü şeyler gelmesin aklına. Temiz çıkar inşallahBenimde bu ay olmazsa hsg çekilecek de ben çok korkuyorum hsgden
Amin inşallah yaKorkudan bir şeyi yok canım. Ne olup bittiğiniz anlamıyorsun bile. Narkozla yaptılar bana. Ama tedirgindim sonuç ne çıkacak diye. İyi düşün kötü şeyler gelmesin aklına. Temiz çıkar inşallah
Evet yaptım ben doğru sonuç aldım üstelik pcosluyum fakat klomen çatlatma iğnesi falan kullanırken ovulasyon testine gerek duymadımBu ovülasyon testinden yapmak istiyorum da siz daha önce yaptınz mı doğru sonuç veriyor mu uygulaması nasıl oluyor bilgisi olan var mı?
Ya biz tutturamadık sanırım. Çatlatma iğnesi sonrası vücudum allak bullak oldu. Kaşık ağrısı, bel ağrıs. İğneyi olduktan sonra 36 sonra ilişki dedi doktor. Yaptık da sonra gün aşırı oldu ilişki. Yakalayamadık mı acaba diyorum çatlamayı anlamadımEvet yaptım ben doğru sonuç aldım üstelik pcosluyum fakat klomen çatlatma iğnesi falan kullanırken ovulasyon testine gerek duymadım
Ayrıca benim ilaç klomen değil. Şimdi tekrar başladım Letu 2.5 mg diye bi ilaç( meme kanseri tedavisinde) kullanılıyormuş normalde. Gebelikte de kullanılıyormuşEvet yaptım ben doğru sonuç aldım üstelik pcosluyum fakat klomen çatlatma iğnesi falan kullanırken ovulasyon testine gerek duymadım