Hap bitikten 5 gün sonra ilacı aldım evde yaptı eşimKontrol de hemen vurdurdunmu iğne haptan sonra bekleme yapmadımı doktorun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hap bitikten 5 gün sonra ilacı aldım evde yaptı eşimKontrol de hemen vurdurdunmu iğne haptan sonra bekleme yapmadımı doktorun
Evet benımde ilişkş sonrası aşırı derecede kasık agrım oldu zor duş aldım iki büklüm kalkım kişiden kişiye değişiyor herhalde ilk iğnemde olmadı ama ikinci ayda çok kotu oldumKızlar bir şey daha soracam cumartesi akşam yaptık iğneyi gece boyu karnım ağrımıştı dün tüm ağrılarım geçmişti fakat bu gece ilişki sonrası tekrar karın ağrım oldu geçmiyor normal bir durum değil mi
Ya bende ağrım olunca sonuç alacam diye düşünmüştüm ama anladığım kadarıyla siz sonuç alamadınız galibaEvet benımde ilişkş sonrası aşırı derecede kasık agrım oldu zor duş aldım iki büklüm kalkım kişiden kişiye değişiyor herhalde ilk iğnemde olmadı ama ikinci ayda çok kotu oldum
Evet ilk ay çatlamadı galiba yumurtam gebe kalamayınca doktor catlamamıs olabılır dedı bu ayda ıgneden sonra 14. Gunum bugun dun test yaptım ama cıkmadı yarın doktor randevum var beta baktırıcam ama yok gibi geliyor bakalım yarın öğrenirimYa bende ağrım olunca sonuç alacam diye düşünmüştüm ama anladığım kadarıyla siz sonuç alamadınız galiba![]()
İnşallah daha fazla yormadan kucağımıza alırız bebişleriEvet ilk ay çatlamadı galiba yumurtam gebe kalamayınca doktor catlamamıs olabılır dedı bu ayda ıgneden sonra 14. Gunum bugun dun test yaptım ama cıkmadı yarın doktor randevum var beta baktırıcam ama yok gibi geliyor bakalım yarın öğrenirim
Amin inşallah hepimizzİnşallah daha fazla yormadan kucağımıza alırız bebişleri
Çok şiddetli bir bel ağrısı var ben de şu an. Adet mi başka bir şey mi bilemiyorumAynısından ben de ikinci ayım çatlatma iğnesinde ama olmuyor kısmet bu işler![]()
İnşallah güzel seylerdir aksini düşünmek istememÇok şiddetli bir bel ağrısı var ben de şu an. Adet mi başka bir şey mi bilemiyorum![]()
Yaaa inşallahİnşallah güzel seylerdir aksini düşünmek istemem![]()
Ben test yaptım bugünbenim de 13.günüm bugünama evde testim kalmadığı için yapamıyorum
test yaparsanız çıkma ihtimali var. bana doktorum 14.gün direkt kan testi vermemi söylemisti. mecburen öyle yapacağım.
şans tabii ki var. bende de 5 yumurta vardı ama 2 tanesi sağlıklı görünüyordu. inşallah güzel sonuc alırız![]()
ne bekliyon kız kıpkırmızı mı çıkacaktıBen test yaptım bugünkoz hani çatlatma iğnesinde pozitif görülüyordu çoook azıcık silik çizginin çıktı sadece
Benim ki çok daha silik iğnenin 3.gününe bekliyon kız kıpkırmızı mı çıkacaktıbenimki iğnenin 6.günü falan böyle çıkıyordu
Şimdi nasıl çıkıyor pekine bekliyon kız kıpkırmızı mı çıkacaktıbenimki iğnenin 6.günü falan böyle çıkıyordu
dün 14.gündü böyle çıktıŞimdi nasıl çıkıyor peki
uaptıpın test markasıyla da ilgili o. bazı testler daha yüksek değerleri ölçebiliyor. sıkma canını.Benim ki çok daha silik iğnenin 3.günü
Yarın tekrar yap bence çünkü var gibibilemiyorummmemin olamıyorum
![]()
inşallah çok umutlanmak istemiyorum yine deYarın tekrar yap bence çünkü var gibi![]()