Çatlatma iğnesi

İyim canım sen nasılsın Gün içerisinde iyidim de bir saat önce karnımda kasıklarımda agrı birazda halsizlik oldu gün içinde kendimi yordugum içinde olabilir
Regli olacakmış gibi bacaklarımda da agrı var ama hafif

7.gün erken olmuş igne etkisi olabiliyo yanıltıcı olabiliyo canım senin aşılamamıydı birde ilk denemen mi benim aşılama deyil femara gonal f ile gelişti çatlama ignesi vurdum bu ikinci denemem diyer denememde 17 inci günde regli oldu bu ayda 17 gün geçsin o zaman test yapacam tekrar doktorumda o tarihlerde yap dedi bakalım nasip rabim inşallah nasip eder zor süreçler tedavi hastane falanda çok beklemek acaba lar yıpratıyor insanı
Benimde ikinci denemem ama benim letu ile ovitrelle iğnesi kullandım. Bakalım bu ay nolucak

Benimde ikinci denemem ama benim letu ile ovitrelle iğnesi kullandım. Bakalım bu ay nolucak
Benim türkiyedeki gonal f 300 dü ovitrelle bu ayki farklıdı

Eklentiler

• Screenshot_20231005_204637_ru.yandex.translate.jpg
    Screenshot_20231005_204637_ru.yandex.translate.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 50
Benim türkiyedeki gonal f 300 dü ovitrelle bu ayki farklıdı
Geliştirme ignesi buydu bundan 5 kutu yaptık 75 doz birer gün arayla türkiyeden peşpeşe yaptık igneleri çatlatma igneside iki adet vurdu türkiyeyede yaptıgı birtaneydi

İyim canım sen nasılsın Gün içerisinde iyidim de bir saat önce karnımda kasıklarımda agrı birazda halsizlik oldu gün içinde kendimi yordugum içinde olabilir
Valla bende biraz halsizim ara da bi sabah sol tarafa ağrı girdi ama şuan iyiyim

Geliştirme ignesi buydu bundan 5 kutu yaptık 75 doz birer gün arayla türkiyeden peşpeşe yaptık igneleri çatlatma igneside iki adet vurdu türkiyeyede yaptıgı birtaneydi
Aşılamanın 8.gününden herkese merhaba nasılız bugün kızlar

İn
Valla sabırsızlıkla bekliyorum günler geçsin de inşallah ikimiz de pozitifi görürüz benim bugün çok hafif bi karın ağrım oluyor ara ara yoksa gayet iyiyim
İnşallah canım rabim isteyen bekleyen herkese hayırlı Salih evlatlar nasip etsin bizede 🤲🙏

Sen evde test yapmayı düşünüyor musunn
Dün idrarda yaptım ama ilk idrar deyildi negatif çıktı dedim igne etkisi devam ediyormu diye ama negatif görünce etkisi geçmiş tabi biryandan acba hamilelikte mi olmadı kendime daha erken diye teselli ediyorum

Dün idrarda yaptım ama ilk idrar deyildi negatif çıktı dedim igne etkisi devam ediyormu diye ama negatif görünce etkisi geçmiş tabi biryandan acba hamilelikte mi olmadı kendime daha erken diye teselli ediyorum
Yok canım daha zaten 14. Günden sonra inşallah pozitif görürüz

X