Çatlatma iğnesi

Ay inanmıyorum ya çok çok sevindim canım benim ya Rabbime şükürler olsun senin adına çok sevindim darısı benim başıma inşallah

Reactions: Lim
Ay inanmıyorum ya çok çok sevindim canım benim ya Rabbime şükürler olsun senin adına çok sevindim darısı benim başıma inşallah
Çok teşekkür ederim canım bende inanıyorum canım halen şaşkının ilk sabah idrarda yaptım çıkınca ben şaşırdım sabah namazı için kalkmıştım okadar negatif görmeye alışmışım ki kendimide olacağıma hazırlamıştı eşimde bir kaç gündü diyordum karnım şiş agrım oda diyordu regli olucan ondan ögrendim eşim 8de uyanıyo işi için ben 6,30 ögrendim şaşkın şaşkın lavaboda kaldım sonra dedim namaz kılayım sabah namazımı kıldım iki reketa şükür namazı kıldım 7,30 oldu artık dayanamadım gidip söyleyem dedi eşimde ben oda girince bir uyandı yüz ifadeden ne oldu ben test yaptım eee pozitif hadi ya sonra hayırlısı olsun dedi kaldı adamda beklemiyordu kan verdik tamam deyer de hamilelik çıktı biz halen şaşkın doktorla ya pazartesi günü daha salı gidicez deyeri e iyi bir deyer dedi mesajlarda burda 3 gün tatil var ne bayramlara bilmiyorum onun için 3,4 gün sonra gidicez bakalım inşallah saglıklı bir şekilde ilerler rabim sanada bu duyguları tatırsın inşallah tez hayırlı zamanda rabim dileyen isteyen herkese nasip etsin hep duamda olacaksınız

Cok sevindim canım benim gözünüz aydın darısı bizim başımıza inşallah

Cok sevindim canım benim gözünüz aydın darısı bizim başımıza inşallah
Çok sagol canım salı kontrole gel dedi beta 116.7 çıktı perşembe günü doktorum bu ay kan pıhtılaşması olabilir belki tutunmaya biliyordur deyip bir ilaç vermişti her akşam 8den sonra içiyordum bir test istedi onu yap kan pıhtılaşması varmı ona göre devam edip etmeyeceğine karar verecek yemek su falan içmemek lazımmış perşembe yapamadık cumada tatil burda bugün gittik verdik pazartesi sonuç çıkıcak pazartesi günü beta tekrar yapın salı günü kontrole gelin dedi bakalım hayırlısı doktor daha kontrol etmediği için var demeden ben inanamıyorum olmuş mudur diyerabim sanada tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Insallah olur canim bende tekrar çarşamba kontrole gidicem letu kullanıyorum eğer yumurta gelismisse tekrar iğne vurucak 3. Deneme artk bisey de yok diyor ama tutmuyor nasip bakalM hakkımızda hayirlisi

Insallah olur canim bende tekrar çarşamba kontrole gidicem letu kullanıyorum eğer yumurta gelismisse tekrar iğne vurucak 3. Deneme artk bisey de yok diyor ama tutmuyor nasip bakalM hakkımızda hayirlisi
İnşallah canım hakında hayırlısı olsun sende benim gibi 3 de güzel haberleri alırsın inşallah ben daha net deyil ama yinede pozitif hiç görmemiştim bugüne kadar bu bile güzel bir duyguymuş rabim kolaylaştırsın

Amin canım benim insallah hayirlisi olsun inşallah hakkımızda çok sevindim senin adına hamilesin ne güzel benim içinde dua et senin duan kabul olur

Böyle evlat beklemeyi yaşamadan önce anlayamıyordu sadece üzülür dua eder geçerdim kendim bu imtihanı yaşayınca ne çok zormuş piskolajik ruhsal hertürlü etkiliyor insanı rabim böyle bekleyenleri dileyene tez vakitte saglıkla evlat sevincini tatırsın ona imkansızdenen birşey yok herşeyin yaradanım o bizim sahibimiz o biz ondan istiyoruz igne ilaç doktor fesile yapıp Allah teslim olucaz o vericek inşallah rabim bekletiyor bizim için hayırlı zamanı için benim manevi açıdan eksigi vardı duam eksikti isteyişim eksikti şimdi daha fazla bakıyorum dünyaya evladıma olursa hayırlısıyla onu en güzel şekilde getiştirneye çalışıcam ilk aylar ilaçla igneye oldum tamam olacak diyordum Allah tanda istiyordum ama eksiktim ben bu ay bunları yapıyorum yapmam gerekiyor ama vergi senin, senin nasip etmen gerekiyor diye dua ettim derlerya zamanı var en doğru zamanda veriyor ben bunu bu ay anladım benim bu ay en dogru zamanımış inşallah saglıkla ilerler kucagına almayı da nasip eder benim duam hep sizlerle olacak. Sanada ayrı özel dua ederim canım hakında hayırlısı olsun bu ay güzel haberini alırsın inşallah Allah izniyle

Amin canım benim insallah hayirlisi olsun inşallah hakkımızda çok sevindim senin adına hamilesin ne güzel benim içinde dua et senin duan kabul olur
Canım bugün testi tekrarladım 75
Canım bugün testi tekrarladım 75, 6 düşmüş kimsal herhalde çok üzgünüm doktor daha ulaşamadım ama beli 116.7. 75, 6 düşmüş saglıklı olsaydı yükselmiş olurdu

Canim bi doktora git bakalm

Canim bi doktora git bakalm
Doktor bir iki gün bekle vajina progestoron kulanma bırak vitamin devam bir kaç güne adet olubilirsin birkaçgün kontrole gel dedi şimdi inşallah kendiliginden düşer diye dua ediyorum çünkü bir müdahale olmasını istemiyorum inşallah kimyasaldır ya dış gebelikse o çok agır müdahale gerekiyor zor atlatılıyor dua edin benim için

Moralini yüksek tut bununla gecmis olsun canım .. bende gittim bugün letu kullanmistim yumurtalar guzel büyümüşler dedi igne vurmadı bu gece ilişki veriyorum baska yok dedi cumartesi tekrar kontrol eğer bu seferde tutmazsa eşinden tahlil isticem dedi bakalım bende bi sıkıntı yok artık değerlerim düzeldi ama ben çok stresli bi insanım yani herseyi kafama takıyorum üzülüyorum o etkiliyor sanırım .. sende sıkma canını herseyde vardır bir hayr

Çok sagol canım inşallah sıkıntısız atlatırım doktorla konuştum biraz bekle kanama başlar çok agrın olursa gelirsin dedi şimdi gelsende birşey yapamam ulturasınla görünmez deyerin düşücek kanamayla Atacan adet başlayınca haberleşicez öyle gidicem temizlenmiş mi deyerim düşmüş mü diye şimdi hiç ne agrım var ne sızım artık ne zaman kanama başlar bilemiyorum kimyasal gebelik diyor inşallah öyledir gerçekten sabır çok önemli insan bilemiyor herşerde vardır bir hayır çok şükür inana insanları rabimiz var bizim için en güzelini en iyisini nasip eden elbet birgün hayırlısıyla bizede nasip eder inşallah birde canım ben şu şekilde olmasında biraz daha umutlandırdı en azından hamile kalabiliyormuşum sadece saglıklı bir gebelik olmadıgı için tutuyorum ben ilk defa pozitif gördüm genelde ilk gebeliklerde olabiliyormuş öyle işte hakımızda hayırlısı olsun inşallah senin içinde hayırlısı olur içini ferah tut rabine bırak o en güzelini en hayırlısını nasip eder inşallah

Letu ilemi kaldınız gebe kaçıncı deneyişinizdi

Letu ilemi kaldınız gebe kaçıncı deneyişinizdi
Yok canım letu hiç kullanmadım 3 denem ilk femara ile gonal f 300 ikinci ve üçüncü denemem özbekistanda denedim ilaçları igneleri yabancı ama ne yazıki oldu diye sevindim ama kimyasal oldu deyerim 3 gün sonra düşümüşştü doktorum kimyasal oldugunu vitaminlerine devam kanama olmasını bekle bende bekliyorum yinede hakkımda hayırlısı olsun dış gebelik olmasından korkuyordu o çok agır yaşayanlardan duyduğum kadarıyla hakımızda hayırlısı olsun bekleyen isteyen herkesin Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…