Çatlatma iğnesi

N
Insallah canim yok doktorum letu ile devam edelim dedi aslında pek takmıyorum ilkinde çok ümitliydim heyecanlıydim bunda pek değildim yani o ne derse onu yapıyorum klomen ilk denedik tutmadı letu 2. deneme tutmadı bakalım nasip
Pazar günü regl olucm şehir dışına çıkmam lazım 1 hafta yokum eğer olmazsan regl orda test yap dedi regl olunca beni ara letuyu nasıl kullanacağını tarif edeyim tekrar dedi iletişime gecicem doktoruma gelincede ignemi vurucak sanırım hayirlisi artk inşallah canım sende güzel sonuçlar alırsın sende stres yapma bizim burda tüp bebek yaptırmak istersen ilk aşılama yapman lazım aşılama yaptırmadan tüp bebek tedavisine başlamıyor lar yani catlatma ignesi sonra aşılama sonra tüp bebek süreci isliyormuş şaşırdım yurt dışında aşılama olmamasina hakkında hayrlisi olsun insallah güzel sonuç alırsın canım güzel haberleri inşallah ilk sen verirsin bana 🥰🥰
Nasıl canım sende sodurum ne? 🌺

N

Nasıl canım sende sodurum ne? 🌺
Regl olmayı bekliyorum canım yarın regl tarihim doktora gidince sonucum negatif çıkmıştı doktorum 1.2 gün bekleyelim regl olursan ara beni dedi olmazsan test yap dedi bakalım beklemedeyim senin nasıl

• Beğen
Reactions: Lim
Regl olmayı bekliyorum canım yarın regl tarihim doktora gidince sonucum negatif çıkmıştı doktorum 1.2 gün bekleyelim regl olursan ara beni dedi olmazsan test yap dedi bakalım beklemedeyim senin nasıl
Anlamadım canım hayırlısı olsun benim bugün 13 cü günüm 7 aralıkta evde gebelik testi yap dedi çıkarsa vardır öyle gelirsin kanda bakarız dedi öyle yapıcam ☺️🌺
Amin inşallah bitanem ❤️
Selam kızlar bugün nasınız güzel haberleri olan varmı🥰💓

Kızlar merhaba ben 16 ekim pazartesi günü catlatma ignesi vuruldum karından
Doktorum 16 gün sonra gel dedi yani 1 kasimda doktora gitmem gerekiyordu. Benden kahve lekelenme bel agrisi olunca test yapmak istedim
16 ekim pazartesi günü iğne vuruldum
21 ekim cumartesi gecesi erken gebelik testi ve normal test yaptırdım hafif çizgi vardi 1 saat sonrada belirginlesti
22 sinde pazar günü kan testi verdim catlatma ignesinden 7 gün geçmişti sonuç kan testi pozitif çıktı
Ve bugün doktora gittim içeri girmeden sekreter ile konuştum 16 gün sonra gel etkilemiştir dedi kafam çok karıştı fikriniz nedir kan testimde pozitif çıktı 7. Gün
Sizce bende hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_7884.jpeg
    IMG_7884.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_7886.jpeg
    IMG_7886.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_7879.jpeg
    IMG_7879.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 52
Anlamadım canım hayırlısı olsun benim bugün 13 cü günüm 7 aralıkta evde gebelik testi yap dedi çıkarsa vardır öyle gelirsin kanda bakarız dedi öyle yapıcam ☺️🌺

Selam kızlar bugün nasınız güzel haberleri olan varmı🥰💓
Ben oldum regli bugün

Ben oldum regli bugün
Yaa ben senin olabilir diye ümitliydim nasip canım üzme kendini bende kendimi farklı hisediyorum sanım sıkın ne yapsam bilemiyorum farklı bir piskolajideyim gögüslerim şiş karnım şiş kasıklarım da agırı oluyor geçiyor tekrar bu kadar sıkıntı çekip beklemek sonu hüsran olmasını düşünmek canımı çok sıkıyor 😒

Yaa ben senin olabilir diye ümitliydim nasip canım üzme kendini bende kendimi farklı hisediyorum sanım sıkın ne yapsam bilemiyorum farklı bir piskolajideyim gögüslerim şiş karnım şiş kasıklarım da agırı oluyor geçiyor tekrar bu kadar sıkıntı çekip beklemek sonu hüsran olmasını düşünmek canımı çok sıkıyor 😒
İnşallah sen güzel sonuçlar alırsın bebeğim ❤️

Ya

Yaptım canım pozitif rabime hamdusenalar olsun🤲🙏😍❤️
Aylar sonra ilk kez ikinci çizgiyi gördüm🥺şaşkınım bir saat önce yaptım testi bizim burda saat 07,54 türkiyede herkes uyuyor ailem falan eşime söyledim oda şaşkın 😅ikimizde inanamıyor Allah inşallah saglıklı bir şekilde ilerletir 🙏doktora bugün ulaşıp gidicez inşallah kanda sonucu görürüz 🤲ilk eşime ikinci sana söylemiş oldum canım aldım telefonu senin mesajını yakında görünce yazdım dedim kızlar bu saatte uyuyorlardır ama😃Allah inşallah dileyen isteyen herkese nasip etsin 🤲❤️🥰😍

X