- 15 Kasım 2022
- 1.394
- 932
Ya deneyecem inşallah olumlu olurBen o marka yapmıştım silik çıkmıştı bende sen yine dene bi kaç gün sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya deneyecem inşallah olumlu olurBen o marka yapmıştım silik çıkmıştı bende sen yine dene bi kaç gün sonra
Cok sevindim canim insallah bu ay güzel sonuç alırızBugün gittim doktora canım 3 yumurtam olmuş sagda 20,18,17mm çatlatma iğnesi yaptılar hemen diyer aylar hem sag hem solda gelişiyordu bu ay 3ü de sagda olmuş boyutları iyi inşallah bu ay olur
İnşallah canım doktorum muayene sırasında 20, 18, 17 dedigini anladım ama çizelgeye not almış 20, 19,18,hepsi çatlama boyutunda diye sen bir bilgin var mı hepsi çatlar mı?Cok sevindim canim insallah bu ay güzel sonuç alırız
Sz klomen mi femara mı kullandınız acabaİnşallah canım doktorum muayene sırasında 20, 18, 17 dedigini anladım ama çizelgeye not almış 20, 19,18,hepsi çatlama boyutunda diye sen bir bilgin var mı hepsi çatlar mı?e
Yok canım ikiside deyil ben şimdi yurt dışında oldugum için ilaçlar yabancı ilk denedigi ay türkiyeyede femara kullanmıştım bu aySz klomen mi femara mı kullandınız acaba
Yok canım ikiside deyil ben şimdi yurt dışında oldugum için ilaçlar yabancı ilk denedigi ay türkiyeyede femara kullanmıştım bu ay
Yok canım ikiside deyil ben şimdi yurt dışında oldugum için ilaçlar yabancı ilk denedigi ay türkiyeyede femara kullanmıştım bu ay
Bu ay letroz 2.5 kulandım 5 gün günde iki tane sonra invitris 75 igne vurdurdum birer gün araylaYok canım ikiside deyil ben şimdi yurt dışında oldugum için ilaçlar yabancı ilk denedigi ay türkiyeyede femara kullanmıştım bu ay
Pardon foligraf mış yabancı ilaçlar çeviri yaparak size paylaştım arada ilaç isimleri karışıyorBu ay letroz 2.5 kulandım 5 gün günde iki tane sonra invitris 75 igne vurdurdum birer gün arayla
Bunlar benim kulandıgım ilaçlar benim diyer aylarda 3 yumurtam gelişiyordu ama bu kadar büyük birde sag sol tarafta olurlardı en büyüğü 19, 15,14 falan bu ay üçünde sagda 20,19,18 mm olmuş artık vitaminler mi ilaçlardan mı birde ben baya yürüdüm bu ay doktor 10 bin adım günlük 2 litre su bolda vitamin verdi hepsini elimden geldikçe uyguladım taktir Allah İn nasip ederse olur inşallah
Ben adet olmadım cnm yarın günümBenim 13. Gun kaset testleriö negatif kan vermiycem o yüzden
Bende olmadım ama belirtileriö cok fazlaBen adet olmadım cnm yarın günüm
Siz femaramj klomenmş kullanmıstnızBen adet olmadım cnm yarın günümsiz
Benim de 4 5 yumurta olmuş bu ay ama 3 tanesi epey büyümüş doktor duralım bu ay dedi. Sizi hiç uyardı mı doktor çoklu gebelikle ilgili. Yani büyüdü diye sevindim bu sefer de fazla büyümüş. Hayıt suyu , incir ve yumurtayı çok tüketmiştim bu ay muhtemelen onlar yaptı.Bugün gittim doktora canım 3 yumurtam olmuş sagda 20,18,17mm çatlatma iğnesi yaptılar hemen diyer aylar hem sag hem solda gelişiyordu bu ay 3ü de sagda olmuş boyutları iyi inşallah bu ay olur
Yok canım uyarmadı hatte şöyle her ay benim olurdu 3 yumurta en büyüğü 19 15 17 falan iki defa denedigimde öyleydi yazdıgım mesajda yanış yazmışım hatta ben öyle duyduğum hatırlayarak yazmıştım bu ay 20,19,18 mm miş doktorun çizergeme yazdıgını gördüm hepsi istenilen boyuta diye çogugul gebelik olurmu bilemedim benim daha Birtane bile olmadı nasip bakalım bu ay nasıl olacak benim için tanıdıklarım hep duası ikiz bebek ama ben çok korkardım bekarken bile derdim bakımı çok zor falan 1 buçuk yılık evliyim 1 yıldır tedavi ugraşınca şimdi ikiz olmasını istiyorum rabim ne nasip edecek onu bilemiyoruz hakımızda hayırlısı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimiz daha fazla aratmasınBenim de 4 5 yumurta olmuş bu ay ama 3 tanesi epey büyümüş doktor duralım bu ay dedi. Sizi hiç uyardı mı doktor çoklu gebelikle ilgili. Yani büyüdü diye sevindim bu sefer de fazla büyümüş. Hayıt suyu , incir ve yumurtayı çok tüketmiştim bu ay muhtemelen onlar yaptı.
Vallahi benim gecen klomen ve catlatma ignesi vurduğunda 2 yumurta oluşmuştu doktorum.kontrole gittiğinde 2 side çatlamış demisti 19 20 mm di bu sefer de letu ve catlatma ignesi ile 20 20 oluşmuş vajinal akıntı felan varsa catladiginin belirtisiymis bakalım bende 1 aralıkta tekrar kontrole gidicem hayirlisi olsun hakkımızda inşallahİnşallah canım doktorum muayene sırasında 20, 18, 17 dedigini anladım ama çizelgeye not almış 20, 19,18,hepsi çatlama boyutunda diye sen bir bilgin var mı hepsi çatlar mı?
Vallahi benim gecen klomen ve catlatma ignesi vurduğunda 2 yumurta oluşmuştu doktorum.kontrole gittiğinde 2 side çatlamış demisti 19 20 mm di bu sefer de letu ve catlatma ignesi ile 20 20 oluşmuş vajinal akıntı felan varsa catladiginin belirtisiymis bakalım bende 1 aralıkta tekrar kontrole gidicem hayirlisi olsun hakkımızda inşallah