Solar marka folate 400 mcg, solgar vitamın e 200, immuzinc 20 kapsül, folik asit, magnezyum, selenyum, kalsiyum D3, Omega-3 1000 canım ben şimdi yurtdışına olduğum için markaları farklı solar türkiyeyedede var ama diyerleri yok birde bana inositol slideron diye bir marka ilaç verdi insülin direnci düşürmek için tedavi ilk aşamasında vitaminleri başladım femara sonra gelişimi için igne çatlatma iğnesi 2 gün sonra vajina progesteron verdi 14 gün kılanıyorum vitaminlere halen devam ediyor test yapana kadar kulan dedi inşallah pozitif görürüm de sonra doktora ne yapacagımı söyler devam edilecek mi diye canım bak ben şunu ögrendim pcos oldum vitamin takviye alınması insülin direnci düşürmek için ilaç falan kulanın olması lazım bu inositol yada diyabet ilacı kullanarak öyle düşüyor insülin direnci kilo verebilmek kolay oluyor insülin direnci artıkça yumurta basık yapıyor gelişimin engeliyormuş biz doktorlara güvenerek gidiyoruz onlar ne derse yapıyoruz hele hastalığın hakında Bilgi sahibi deyilse se zaten onlar ne derse onu yapıyor deneye yanıla araştırarak ögreniyon yada benim gibi iyi bir doktora denk gelerek gerçekten türkiyeyedeki hepsi için söylemiyorum ama birçok özel hastane işi ticarete döküş senin ne çektigim pek umurlarında olmuyor onlar aldıkları paraya bakıyorlar ne kadar çok gider gelirsen onlar kazanıyor en sonuda da tüp bebeke kadar Allah ıslah etsin onları Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri zor bir süreçteyiz tez zamanda güzel sonuçlar alırız inşallah
,