Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik belirtisi bu kadar erken olur mu amaKonu yanlış yerde sanırım. Adet belirtisi ile hamilelik belirtileri aynı olabiliyor daha erken bir kaç gün sonra test yapabilirsiniz
Doktorum da adetin 1 gün gecikirse kan testi ver dedi ama ben umutsuzlanıyorum böyle oluncaBu arada iğneden 16, 17 gün sonra da belli olabiliyor haberin olsun aile hekimine kan verebilirsin
Sanırım yaşın 24 çok gençsin niye hemen umutsuzlaniyorsun bu ay olmazsa oburunde denersin Betül . Kendini strese sokmaDoktorum da adetin 1 gün gecikirse kan testi ver dedi ama ben umutsuzlanıyorum böyle olunca
Hemen belli olsun istiyorum test yapmaya da korkuyorum
İnsan ister istemez stres yapıyorSanırım yaşın 24 çok gençsin niye hemen umutsuzlaniyorsun bu ay olmazsa oburunde denersin Betül . Kendini strese sokma
Evet çok stresli bir süreç ama en güzeli bu dönemde sürekli hamilelik var mi yok mu düşünmemek komedi dizisine basla meselaİnsan ister istemez stres yapıyor
İzliyorum düşünmemeye çalışıyorum ama işte yine de düşünüyor insanEvet çok stresli bir süreç ama en güzeli bu dönemde sürekli hamilelik var mi yok mu düşünmemek komedi dizisine basla mesela
Herşey gönlünce olsun o iğnelerdeki hormonlar da insanı çok etkiliyorİzliyorum düşünmemeye çalışıyorum ama işte yine de düşünüyor insan
Hayırlısıyla inşallah adet olmam güzel sonuçlar alırım adet günüm pazar günüHerşey gönlünce olsun o iğnelerdeki hormonlar da insanı çok etkiliyor
Bişey diyeyim mi 20 yaşında anne oldum bilsem 27 28 e kadar beklerdim şuan hiçbir yere gidemiyoruz tatile gezmeye akşam oturup film bile izlemiyoruz çocuk ekrana bakmasın diye . Allah'ım yokluğunu vermesin ama yaşınız çok genç stres yapmayın ne zaman hayırlısıysa o zaman olsunİnsan ister istemez stres yapıyor
Amin canım hayırlısıylaBişey diyeyim mi 20 yaşında anne oldum bilsem 27 28 e kadar beklerdim şuan hiçbir yere gidemiyoruz tatile gezmeye akşam oturup film bile izlemiyoruz çocuk ekrana bakmasın diye . Allah'ım yokluğunu vermesin ama yaşınız çok genç stres yapmayın ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun
bu ne gebelik ne adet belirtisi. iğnenin belirtisi oluyo hep. 2 3güne kesilir. 14.günden sonrada test yapabilirsinnHamilelik belirtisi bu kadar erken olur mu ama
ben 28im ve tedavilerle gebe kalamadım. söylediginizin tam tersini düşünüyorum keske 20li yaşlarımın basında gebe kalabilseydim diye. olmayınca insan yorgunluk sinir strese bile razı oluyo inanBişey diyeyim mi 20 yaşında anne oldum bilsem 27 28 e kadar beklerdim şuan hiçbir yere gidemiyoruz tatile gezmeye akşam oturup film bile izlemiyoruz çocuk ekrana bakmasın diye . Allah'ım yokluğunu vermesin ama yaşınız çok genç stres yapmayın ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun
Yok hayır ben deneyip olmamasının zor olduğunu çok iyi anlıyorum ama bilseydim cidden bilinçli şekilde beklerdim. Gerçekten yeni evli sayılırız ve yapmamız gereken birçok şeyi yapamıyoruz hayatımız çocuktan önce ve sonra olmak üzere ikiye ayrıldı rabbim canlarını sağ etsin isteyenlere de hayırlı zamanda nasp etsin insaAllahben 28im ve tedavilerle gebe kalamadım. söylediginizin tam tersini düşünüyorum keske 20li yaşlarımın basında gebe kalabilseydim diye. olmayınca insan yorgunluk sinir strese bile razı oluyo inan
belki olsaydı o zamanki kafayla bende öyle derdim ama şu an bakıyorum ki maddiyattan dolayı bu bekledigimiz hiçbirşeyi zaten yapamadık.. aynı taas aynı hamam. hatta hep maddi olarak iyi olup eksikleri tamamlayalım diye 2senede korunmuştuk nerden bilebilirdim böyle olcagını Allah uzun ömürler versin size bağışlasın yavrunuYok hayır ben deneyip olmamasının zor olduğunu çok iyi anlıyorum ama bilseydim cidden bilinçli şekilde beklerdim. Gerçekten yeni evli sayılırız ve yapmamız gereken birçok şeyi yapamıyoruz hayatımız çocuktan önce ve sonra olmak üzere ikiye ayrıldı rabbim canlarını sağ etsin isteyenlere de hayırlı zamanda nasp etsin insaAllah
Teşekkür ederim amin Allah size de hayırlı tez zamanda evlat nasip etsin sağlıklı . Bu arada ben ve bir arkadaşım İbrahim Saraçoğlu incir havuç kürü deneyerek hamile kaldık . Belki tesadüftur ama denedigimiz ay ikimizinde oldu . Belki yardımcı olur bitkisel şifaya çok inanıyorumbelki olsaydı o zamanki kafayla bende öyle derdim ama şu an bakıyorum ki maddiyattan dolayı bu bekledigimiz hiçbirşeyi zaten yapamadık.. aynı taas aynı hamam. hatta hep maddi olarak iyi olup eksikleri tamamlayalım diye 2senede korunmuştuk nerden bilebilirdim böyle olcagını Allah uzun ömürler versin size bağışlasın yavrunu