Klomrn + ovitrelle kullanıp hamile kalanlar

Bende klomen ve ovitrelle olmuştum bugün iğneden sonraki 16. Gün hala adet olmadım ama bu 3. Ovitrelle kullanışım ilkinde 17. Gün adet olmuştum 2. Sinde 16. Gün oldum o yüzden 2 gün daha beklicem inşallah adet olmam kasığımda ve belimde hafif kramplar var adet olucakmışım gibi dediğim gibi inşallah olmam 🥹
Bende 3. Kez kullandım 3 de oldu inşallah seninde olur canım

Ben hiç test yapmadım 16. Güne kadar. daha öncede klomen ve ovitrelle gebe kalmıştım silik çizgi görmüştüm ilk dış gebelikti kürtaj olmuştum.. stres yapma benimde silik çıktı bu hamileliğimde kan verene kadar sabrettim düşünmemeye çalışmıştım inşallah güzel haberler alırsın bana da haber verirsin
Ya nasıl dayanabildiniz ben sabır edemedim yaptım. Yarın kan vermeye gidiyorum inşallah iki yıldır beklediğim güzel haberleri alırım. İlk hamileliğim kürtajla sonuçlandığı içinde azıcık endişeliyim umarım aynı şey olmaz..🤲🕊️

Evet çok şükür gördüm kalp atışını da gördüm daha dinleyemedim ama her şey çok güzel 🤗
sizin adınıza çok çok sevindim darısı bizlere inşallah siz de dua edin 🫶sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim bu ay tutmadı bu arada kendiliğinden olan bir oğlum var çok şükür ikinci çocuk istiyoruz ilk defa klomen sonrası evitrella çatlatma iğnesi oldum ilk bi 11.günden itibaren leke geldi 3 gün leke sonra şiddetli sancıyla ya adet ya düşük bir gün boyunca inanılmaz ağrı çektim

Bende ilkinde kürtaj olduğum için yapmadım bekledim sabırla olucak oldu dedim onaya ihtiyacım var sadece dedim inanmıştım olduğunu çok şükür de oldu 🤗 hayırlı haberini bekliyorum inşallah

sizin adınıza çok çok sevindim darısı bizlere inşallah siz de dua edin 🫶sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim bu ay tutmadı bu arada kendiliğinden olan bir oğlum var çok şükür ikinci çocuk istiyoruz ilk defa klomen sonrası evitrella çatlatma iğnesi oldum ilk bi 11.günden itibaren leke geldi 3 gün leke sonra şiddetli sancıyla ya adet ya düşük bir gün boyunca inanılmaz ağrı çektim
Çok teşekkür ederim amin.. inşallah sizin de olur pes etmemek lazım güzel düşünün güzel oluyo

X