Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorum mecbur beklicez ama gün saydıkça da günler geçmiyorBencede canım bide olsa bile 10 günde anca dollenir diyorlar bir 12 13 günü bulur diye düşünüyorum
Canım bir akraba vardı bizim oda üç kere boş gebelik falan geçirdi hep kürtaj oldu doktor korunun dedi o dinlemedi araştırma Hastanesi'ne gitti hiç bir doktor anlayamadı sonunda biri anladı şimdi hamile her gün iğne vurularak tuttu bebeğiEmin olun o hayal kırıklığı o kadar yıpratıcı ki negatifi görmek çok üzüyor ayrıca yaşadığım kürtajlar rahmime çok zarar verdi gebe kalıp düşük yapmakta aynı derecede üzücü olsa gerek
Evet canım midem bulanıyor gibi ama sürekli de yemek yiyesim varBende öyle düşünüyorum mecbur beklicez ama gün saydıkça da günler geçmiyor
Benimde bu sabah uyandığımda midem biraz bulandı ama hemen geçti kendinizi dinlemekten mi oluyo ne anlayamıyorumEvet canım midem bulanıyor gibi ama sürekli de yemek yiyesim var
İnsanın aklından hiç çıkmıyor ki birşey kaldircam hemen bebek ağrım oluyor bebek yatıyoruz bebek surekli insanın aklında zaten birazda ondan sanırımBenimde bu sabah uyandığımda midem biraz bulandı ama hemen geçti kendinizi dinlemekten mi oluyo ne anlayamıyorum
İnsanın aklından hiç çıkmıyor ki birşey kaldircam hemen bebek ağrım oluyor bebek yatıyoruz bebek surekli insanın aklında zaten birazda ondan sanırımBenimde bu sabah uyandığımda midem biraz bulandı ama hemen geçti kendinizi dinlemekten mi oluyo ne anlayamıyorum
İnsanın aklından hiç çıkmıyor ki birşey kaldircam hemen bebek ağrım oluyor bebek yatıyoruz bebek surekli insanın aklında zaten birazda ondan
Benim erken vuruldu iğne daha 7 gün falan olur 14. Günden sonra ondan ben hemen yaparım zaten insan ha gelirmi gelmezmi diye sürekli düşünüyor erken öğrenmek iyi geliyorHamilelik olmasa da zamanında adet olurum inşallah ama bu psikolojiyle adetim de gecikir geciktikçe ümitlenirim tam bir kısır döngü
Benimde erken vuruldu bat 6 Ocak genelde 35 günde bir olurum ama o tarihe kadar beklemeyemem iğneden 14 15 gün sonra kan veririmBenim erken vuruldu iğne daha 7 gün falan olur 14. Günden sonra ondan ben hemen yaparım zaten insan ha gelirmi gelmezmi diye sürekli düşünüyor erken öğrenmek iyi geliyor
İnşallah olur canımBenimde erken vuruldu bat 6 Ocak genelde 35 günde bir olurum ama o tarihe kadar beklemeyemem iğneden 14 15 gün sonra kan veririm
Bugün gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı 6.gün olmasına rağmen iğne etkisi geçti sanırım ama kasık ağrılarım devam ediyo
Kan vermedim ben daha 7.günümNaptın canım kan sonucun çıktımı
Varmı bi gelişme canımİnşallah ya benim 1 buçuk sene oldu polip aldım histeroskopiyle şimdi de yumurta tembelliği çıktı amh 1.15 umarım bu ay güzel haberi alırız
Sonucun ne oldu?Kan vermedim ben daha 7.günüm