- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
-
- #1.081
Hemen kan vermeye koşArkadaşlar merhaba, 26 Kasım'da çatlama iğnesi vuruldum. Bugün 15. gün, geçen ay 15. gün regl olmuştum. Dün akşam ve bugün sabah bir sürü erken gebelik testi yaptım. aşağıdaki gibi çıktı. İğne etkisi olabilir mi hala? ne zaman kan testi vermeliyim? hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum ...
Eki Görüntüle 2967600
şuan işteyim iş çıkışı gidicem hemen :)Hemen kan vermeye koş
canımm 15 gun olmus bnce gebelık var .hemen kan ver :)Arkadaşlar merhaba, 26 Kasım'da çatlama iğnesi vuruldum. Bugün 15. gün, geçen ay 15. gün regl olmuştum. Dün akşam ve bugün sabah bir sürü erken gebelik testi yaptım. aşağıdaki gibi çıktı. İğne etkisi olabilir mi hala? ne zaman kan testi vermeliyim? hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum ...
Eki Görüntüle 2967600
Canim napiyorsun? Testler ne alemde? Ben yapmiycam dedim ama yaptim dayanamadim. 2 farli markayla yaptim iksinde de bariz gorulen silik çikti. Biri geçen ay beni çok aldatmişdi diye, diger markayi da bu ay ilk defa yapiyorum diye iksi de koyulaşmadikca kan veremiycem. Igneyle bir 13cu gun bugunHemen kan vermeye koş
Hemen at bakimCanim napiyorsun? Testler ne alemde? Ben yapmiycam dedim ama yaptim dayanamadim. 2 farli markayla yaptim iksinde de bariz gorulen silik çikti. Biri geçen ay beni çok aldatmişdi diye, diger markayi da bu ay ilk defa yapiyorum diye iksi de koyulaşmadikca kan veremiycem. Igneyle bir 13cu gun bugun
Ilk 7 dakikada çekdigim vidyodan kesdim. Sence igne etkisi mi?Hemen at bakim
Iyi duwmedi vidyodan goruntu almisdim. Wimdi uygun yerde çekerim fotografiniHemen at bakim
Ya benim iğne etkisi hala gitmedi bekliyorum hala negatif göremedim negatif göremeden adet olucam sanırım sende baksana bir yaCanim napiyorsun? Testler ne alemde? Ben yapmiycam dedim ama yaptim dayanamadim. 2 farli markayla yaptim iksinde de bariz gorulen silik çikti. Biri geçen ay beni çok aldatmişdi diye, diger markayi da bu ay ilk defa yapiyorum diye iksi de koyulaşmadikca kan veremiycem. Igneyle bir 13cu gun bugun
Ya bu kadar kalmaz bence 13 güne kadar her sabah bak koyulugu takip etIlk 7 dakikada çekdigim vidyodan kesdim. Sence igne etkisi mi?
Seninkilerde de belli oluyor. Azalma var mi yoksa hergun ayni koyulukda mi seninki?Ya bu kadar kalmaz bence 13 güne kadar her sabah bak koyulugu takip et
Beni umutlandiran her iki testin de hemen hemen ayni koyulukda çikmasi. Biri yalan olsa farkli olurdu dimi? Eşime soylemiycem hergun yapayim bakalim ne çikiyorYa bu kadar kalmaz bence 13 güne kadar her sabah bak koyulugu takip et
Hiç azalma yok ya farklı testlerle bile deniyorum bunu bu sabah yaptımSeninkilerde de belli oluyor. Azalma var mi yoksa hergun ayni koyulukda mi seninki?
15. Güne kadar devam et 15 gün kan verip söyle benimde iğneyle beraber 11 günüm artık azalması lazım ama yok yani duruyor kabak gibiBeni umutlandiran her iki testin de hemen hemen ayni koyulukda çikmasi. Biri yalan olsa farkli olurdu dimi? Eşime soylemiycem hergun yapayim bakalim ne çikiyor
Ben bu yani renkli testlere biraz guveniyorum aslinda. Geçen ay pozitif çikiyordu diyer testler ama yani mavili pembeli test negatifdi. Gercekten de birsey yoktu. Doğru galiba o test. Aslinda bu ay bende de silik pozitif veriyordu. Bilmiyorum beklemekden başka çaremiz yok galibaHiç azalma yok ya farklı testlerle bile deniyorum bunu bu sabah yaptım
Bence sende guzel birseyler ola bilir. Ben kendi vucuduma pek guvenmiyorum))Bunlar iki farklı test mesela dün akşam yaptım
Aynen canım aynenBen bu yani renkli testlere biraz guveniyorum aslinda. Geçen ay pozitif çikiyordu diyer testler ama yani mavili pembeli test negatifdi. Gercekten de birsey yoktu. Doğru galiba o test. Aslinda bu ay bende de silik pozitif veriyordu. Bilmiyorum beklemekden başka çaremiz yok galiba
Bu test 2021 ocakda çekmişdim. 27 ocakda kan degerim 19du. Bu resmi 28 ocakda çekmişdim. Hcg degerim baya artmisdi ama boyleydi bu test. Şimdiki testim de bu marka ve siliklikleri bile çok benziyorAynen canım aynen
Yok canım ya her ay böyle umutlanip sonra fos çıkıyor geçen ay 10 günde negatifti artık çarşamba günü kan testinde bakicaz ya senin böyle sarıya çalan akintin var mı acabaBence sende guzel birseyler ola bilir. Ben kendi vucuduma pek guvenmiyorum))
Aa evet öyle hadi bakalım inşallah hepimiz için 2022 bebişlerimizle gelirBu test 2021 ocakda çekmişdim. 27 ocakda kan degerim 19du. Bu resmi 28 ocakda çekmişdim. Hcg degerim baya artmisdi ama boyleydi bu test. Şimdiki testim de bu marka ve siliklikleri bile çok benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?