- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
- Konu Sahibi teacherirem
-
Senin evvelki reylerini gordum femara olan movzuda. Eyni seyleri yasamisiq. Men de 17 heftede rahim agzi yetmezliyinnen itirmisem. Men de hamile qalsam yataqda keçirmeli olacam. Sagsalamat alaq qucagimiza herseye qatlanarammmMende ele ☺Bakida yasiyiram sende Baki?
Evet teşekkür ederim inşallahTesekkur ederim canim , sende hamilesin qaliba Allah sag salim kucagina almayida nasip etsin insAllah
Vallah ele mende ele oldumHee. Ay burda hemvetenimi gorende ele bilirem qurbetde qarşilaşiriq.çox sevindimm
Amin insallah, elbetdeki , men evvelki hamileliyimde deyirdim dermanlarim qutarsaydi rahatlayardim, ama indi deyirem butun ayi iyne derman ne lazimdisa eliyerem teki sag salamat olsunlarSenin evvelki reylerini gordum femara olan movzuda. Eyni seyleri yasamisiq. Men de 17 heftede rahim agzi yetmezliyinnen itirmisem. Men de hamile qalsam yataqda keçirmeli olacam. Sagsalamat alaq qucagimiza herseye qatlanarammm
Men bazar gunu iyne vurdum. 3cu gunumdu bugun. Ad gunum test gunume dusur. Belke ad gunu hediyyem olarVallah ele mende ele oldumona gore yazdim. Yazdiqlarindan oxumusdum biraz indi necesen mualiceye basladin yene? Mende catlatma iynesinin 8ci gunudu bugun
Eledi. Bir de hamile qalsam coxlu pozitif dusunceyle bagli videolara baxacam. Evvelkinde serklaj elememişdim deye ele aglimda o variydiki dusecek usaqlar. Neqativ deye drye hersey normalken düşdüler. Çalisacam pozitif dusumub, negatif hecneyi aglima getirmiyim. Butun gun ele videolara baxiram. Hilal ata biçakci var o yaxsi danisir. Yutubda izleyersenAmin insallah, elbetdeki , men evvelki hamileliyimde deyirdim dermanlarim qutarsaydi rahatlayardim, ama indi deyirem butun ayi iyne derman ne lazimdisa eliyerem teki sag salamat olsunlar
İnşallah , Allahdan xeyirlisi, hekim 6 saylı doğum evinde Yegane hekimdi, sende bes?Men bazar gunu iyne vurdum. 3cu gunumdu bugun. Ad gunum test gunume dusur. Belke ad gunu hediyyem olarInsaAllah. Hekimin kimdi?
Evvelden bilirdiniz yetmezlik var? Mende 16 heftede 1 gecenin içinde sancıyla açılış oldu , ağlımızada gelmirdi ele birşey ola bileceyiEledi. Bir de hamile qalsam coxlu pozitif dusunceyle bagli videolara baxacam. Evvelkinde serklaj elememişdim deye ele aglimda o variydiki dusecek usaqlar. Neqativ deye drye hersey normalken düşdüler. Çalisacam pozitif dusumub, negatif hecneyi aglima getirmiyim. Butun gun ele videolara baxiram. Hilal ata biçakci var o yaxsi danisir. Yutubda izleyersen
Mende kamran nagiyevdi respublika diaqnostika merkezinde. O hekimin yoldasi menim erimle çalisir tanişdi deye getdim. Yaxsi hekimdi amaİnşallah , Allahdan xeyirlisi, hekim 6 saylı doğum evinde Yegane hekimdi, sende bes?
Yox bilmirdik. Mende ekiziydi. Mende de 16ci heftede sanci qanamam oldu. Seheri gun uzide gorduk ekizlerden biri uje usaqliq yoluna dogru qabarir. Tecili tikis atildi. Ama kiselerden biri desildi. Infeksiya keçdi. 17ci heftede de sepsise girdim. Heyati tehlukem falan variydi. Mende evelki heftelerde olcende 38 mm olcurduler usaqliq boynunu. Ama indi hamile deyilem 32mm.di. indi getdiyim uzi hekimi deyirki hele hamile deyilsen qisadi. Hamile vaxti sehv olcubler. Yeni baci eyer duz olcseydiler biz de tez duserdik ustune tikisi vaxtinda qoyardiq. Başimiza gelmemiş bilmedik biz de(Evvelden bilirdiniz yetmezlik var? Mende 16 heftede 1 gecenin içinde sancıyla açılış oldu , ağlımızada gelmirdi ele birşey ola bileceyi
QismetYox bilmirdik. Mende ekiziydi. Mende de 16ci heftede sanci qanamam oldu. Seheri gun uzide gorduk ekizlerden biri uje usaqliq yoluna dogru qabarir. Tecili tikis atildi. Ama kiselerden biri desildi. Infeksiya keçdi. 17ci heftede de sepsise girdim. Heyati tehlukem falan variydi. Mende evelki heftelerde olcende 38 mm olcurduler usaqliq boynunu. Ama indi hamile deyilem 32mm.di. indi getdiyim uzi hekimi deyirki hele hamile deyilsen qisadi. Hamile vaxti sehv olcubler. Yeni baci eyer duz olcseydiler biz de tez duserdik ustune tikisi vaxtinda qoyardiq. Başimiza gelmemiş bilmedik biz de(
bende bugün adet oldumBende bugün adet oldum :)
Bapalım artk hayırlısı ama iğnedenmi progestanmı nedir ben 31 yaşındayım bu kdr adrtimde ağrı çektiğimi bilmem çok zor geçiyorbende bugün adet oldum
Mene de ele deyib. Biz tedbirimizi gorek Allahin qismeti gerisiMene hekim dedi 3 ayında tikiş ataciyiq , senede ele deyib?
İnşallahMene de ele deyib. Biz tedbirimizi gorek Allahin qismeti gerisi
14cu gunu deqiq bilersen boyuk ehtimal. Istesen 12ci gunden basla elemeye . Mende 4cu gunudu ele sebirsizemkiiiİnşallahbugun iynenin 10cu günüdü mende, ne vaxt test elesem düz gösterer?
Men başımı qatdimki cox fikirleşmeyim, onda gün getmek bilmir, bu 10 gün tez keçdi 2.3 günde gözlüyem sonra başliyaram test elemeye14cu gunu deqiq bilersen boyuk ehtimal. Istesen 12ci gunden basla elemeye . Mende 4cu gunudu ele sebirsizemkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?