- 1 Nisan 2021
- 269
- 105
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherirem
-
Canım hamileykende koyu çıkıyo ovulasyon ama yinede belli olmaz tabi belki geç yumurtlama da yaşıyo olabilirsinyok iğne yapmadı doktor kendisi çatlar, 3 gün içinde yumurtlayacaksın dedi. akıntım falanda geldi ama tekrar mı yumurtluyorum
Anlamadım ki doktor da çok emin konuşmuştu ya da tekrar yumurtluyorum. Bu kadar koyu çıkması da tuhaf daha reglime 5-6 gün varCanım hamileykende koyu çıkıyo ovulasyon ama yinede belli olmaz tabi belki geç yumurtlama da yaşıyo olabilirsin
Baya koyu çıkmış bi gebelik testide yapsanaAnlamadım ki doktor da çok emin konuşmuştu ya da tekrar yumurtluyorum. Bu kadar koyu çıkması da tuhaf daha reglime 5-6 gün var
Dün yapmıştım çıkmadı. Doktor ilaç yazdı bitince yap dedi daha 4 günlük falan var.Baya koyu çıkmış bi gebelik testide yapsana
Evet vardı ağrım hemde dizlerime kadar ağrıyordu göğüs hassasiyetim çok arttı o gün 14. Gün belli oldu canımBende 12. Gün gittiğimde 21.8 di bi yumurtam
O gün iğne vuruldum
Bugün 16. Gün henüz regl olmadım
12. Gün test yapmıstım negatifti, değişmez diye tekrarlamadım testi
Diğer kullandığım üç aydada hep 17. Gün regl oldum iğne sonrası
O yüzden yarının geçmesini bekliyorum
Olmazsam eğer bende test yapıcam
Siz kaçıncı gün öğrendiniz, birde regl olcak gibi ağrınız var mıydıı
Benim baya belirgin regl ağrısı gibi ağrım var oda kırıyor ümidimi biraz
Göğüslerde bi fark yok benim ama sadece regl olcakmıs gibi ağrım çokEvet vardı ağrım hemde dizlerime kadar ağrıyordu göğüs hassasiyetim çok arttı o gün 14. Gün belli oldu canım
Hamile olabilirsin ovulasyon testi pik yapınca gebelik oluyor inşallah gebesindir birde çatlatma iğnesi vurduysan oda gebelik hormonu olduğu için yalancı pozitif göstermiş olabilirKızlar yumurta takibi yaptırdım geçen hafta 3 yumurtam vardı 19mm en büyüğü doktorun dediği günler değerlendirdik. Bugun baktım ovulasyon testim çok koyu. Yumurtlamadan 1 hafta geçti. Bu neden koyulaştı şimdi
İnşallah canım hamileyimdirHamile olabilirsin ovulasyon testi pik yapınca gebelik oluyor inşallah gebesindir birde çatlatma iğnesi vurduysan oda gebelik hormonu olduğu için yalancı pozitif göstermiş olabilir
Maşallah canım cok sevindim adına. Ama böyle kan değerleriyle kafanı meşgul etme. Stres çok büyük zarar gebeliğin baslarindaKızlar son değerim 230 çıktı doktorum iki kat artıyo bakalım salı günü son kez kan ver duruma göre ultrason veriyim dedi
Kaç gün geçti canım adetin
Hmm anladım canım daha idrarına geçmemiş olabilir herkeste aynı olmuyo 1 saat sonra falan teste bak silik çizgi falan görürsen tekrarla testi yada en güzeli kan vermekBugün iğnenin 16. günüydü
sanmıyorum olsa çıkardı bence..adet olmayı beklycm artik belirti olunca test yapym dedim ama keşke yapmasaymışım bi hayal kırıklığı dahaHmm anladım canım daha idrarına geçmemiş olabilir herkeste aynı olmuyo 1 saat sonra falan teste bak silik çizgi falan görürsen tekrarla testi yada en güzeli kan vermek
Hayırlısı olsun iğnesiz hamile kalırsın belkiKızlar benim yumurtalar bu ay iğneyi beklemeden bugün catladiklar en son Perşembe günü 10mm idi en azından bu ay iğne stresini yasamicam
Amin canım bakalım inşallah cuma pazar değerlendirme olmuştu bu akşam da değerlendirme yapicam sonrası Rabbime kalmışHayırlısı olsun iğnesiz hamile kalırsın belki
İnşallh canım hiç kafana takma stresle birliktelik yaşama keyfine bak olan oluyo zaten kendimizi üzdüğümüzle kalmayalımAmin canım bakalım inşallah cuma pazar değerlendirme olmuştu bu akşam da değerlendirme yapicam sonrası Rabbime kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?