- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
-
Sonucun çıktı mıAdetle ilgili hic bir agrim yok kasık agrim gecti beyaz akintim hala devam ediyor hatta yoğun. Goguslerde de cok az bi agri var 14. Gunum ne adet var ne birsey kan sonucum da yarin cikacak dua edin lutfen
canım bugün normal şartlarda regl olman lazımdı ama inşallah olmazsın yumurta çatladıktan sonra regl 14 günde geliyo ya
normalde bende 28. inde olmam gerCnm birsey soracam igneden sonra 14.gun adet olunur diyorsunuz ya ama benim adet tarihim 27 si nasil olcak o is. Yani bugun 14. Gunum igneden sonraki.
sonuç ne çıktı canımAdetle ilgili hic bir agrim yok kasık agrim gecti beyaz akintim hala devam ediyor hatta yoğun. Goguslerde de cok az bi agri var 14. Gunum ne adet var ne birsey kan sonucum da yarin cikacak dua edin lutfen
Daha cikmadi sorun varmis sistemde yarina kaldi ama idrar yaptim idrarda cikmadi acaba cikmasi mi lazimdi idrardanormalde bende 28. inde olmam ger
sonuç ne çıktı canım
Cikmadi ya saka gibi sorun varmis sistemde ama 14 gun idrarda negatifSonucun çıktı mı
Bazen idrara geç geçebiliyor betahcg canım hakkında hayırlısı olsun inşallah arayıp soramaz mısın özel hastanede ise söylerlerCikmadi ya saka gibi sorun varmis sistemde ama 14 gun idrarda negatif
Dün 14.gun saglik ocaginda verdim ama hala cikmadi bugun 15.gunBazen idrara geç geçebiliyor betahcg canım hakkında hayırlısı olsun inşallah arayıp soramaz mısın özel hastanede ise söylerler
Canım sen idrar testine takılma idrar testinde öyle hemen çıkmıyor 13-14 gün sonra kanı anca geçiyor kandan 1 hafta sonra da idrara anca geçiyorDün 14.gun saglik ocaginda verdim ama hala cikmadi bugun 15.gun
Yarin cikar bakalim insallh vardir yoksa tekrar devamCanım sen idrar testine takılma idrar testinde öyle hemen çıkmıyor 13-14 gün sonra kanı anca geçiyor kandan 1 hafta sonra da idrara anca geçiyor
İncir prolaktin yükseltiyor canım dikkatli kullan ben her ay günde iki tane kullanıyorum ilaçlarla beraber ilaç bitince bırakıyorumKizlar bu ay incir kürü deniyecem aranizda deniyen var mı
Hangi olac adetliyken kullanilan yumurtlama icin olan mii . Aa bilmiyordum cok olunlu yorum okudum incir kurü icin de o yüzden yazdimİncir prolaktin yükseltiyor canım dikkatli kullan ben her ay günde iki tane kullanıyorum ilaçlarla beraber ilaç bitince bırakıyorum
Yumurta büyütmek için kullanılan ilaç femara kullanıyorum ben canım sadece 5 gün incir kullanıyorumHangi olac adetliyken kullanilan yumurtlama icin olan mii . Aa bilmiyordum cok olunlu yorum okudum incir kurü icin de o yüzden yazdim
10 günü pik mi yapıyor ne ben anlamadım bu çatlatma iğnesiEki Görüntüle 2958128 çatlatma iğnesinden sonra idrar testlerim.
Kan verdiniz mi hiç inşallah gebesinizdirEki Görüntüle 2958128 çatlatma iğnesinden sonra idrar testlerim.
Vermedim daha 15 gün olmasını bekliyorumKan verdiniz mi hiç inşallah gebesinizdir
Sanmıyorum 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 7.günden sonra negatif çıkmıştı10 günü pik mi yapıyor ne ben anlamadım bu çatlatma iğnesi
Inşallah güzel sonuclar alırsınız. Bende 7.gun silik çizgi cıktı yarin 10. Gün tekrar yapacagimVermedim daha 15 gün olmasını bekliyorum
İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız. 3 tane 40mm kistim oldu iğneden sonra imkansız diye düşünüyorum ama bilmiyorum.Inşallah güzel sonuclar alırsınız. Bende 7.gun silik çizgi cıktı yarin 10. Gün tekrar yapacagim
sonuç aldın mı canımHangi olac adetliyken kullanilan yumurtlama icin olan mii . Aa bilmiyordum cok olunlu yorum okudum incir kurü icin de o yüzden yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?