- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
- Konu Sahibi Bal10cuk28
İyice kafam karıştı bende şaştımAnlıyamadım tekrar niçin ovülasyon testine başlıyorsun adet gününe az kalmış zaten. Gebelik testi al bence ☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyice kafam karıştı bende şaştımAnlıyamadım tekrar niçin ovülasyon testine başlıyorsun adet gününe az kalmış zaten. Gebelik testi al bence ☺
İyice kafam karıştı bende şaştım![]()
Aynen 14 yarın adetim düzensiz ama uygulamaya göre 10 Ocak oluyoyarın iğnenin 14. Günü senin dimi. Al bi gebelik testi yap. Adetine kaç gün kaldı ?
Pek bilgim yok ama üzüldüm İnşALLAH değişir sonuç bende 13 .gündeyim ilk mi sizinKızlar iğnenin 18. Günü idrar testi yaptım negatif hala pozitif olma şansı var mı((
Ben bugun kan testi yaptırdım pozıtıf Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah herkese Annelik duygusunu yaşatsın inşallah canımBugün 15.gün benim erken gebelik testi yaptım negatif benim
Bi kan testi ver canım benım de 18. İnci gunum pozıtıf cıktı ama sılık cıkıyordu son yaptığım biraz daha belirgindir inş hayırlı Sonucları alırsınKızlar iğnenin 18. Günü idrar testi yaptım negatif hala pozitif olma şansı var mı((
Ayy çoook sevindimm tebrik ediyorummmBen bugun kan testi yaptırdım pozıtıf Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah herkese Annelik duygusunu yaşatsın inşallah canım
Canım benimde bugün 18.gün bende de hiçbir belirti yok dediğin gibi ne adet belirtisi ne başka bişi.. Naptın gittinmi doktorabugun 18. günüme girdim, ne bir adet belirtisi var ne bir şey var ama testler negatif.
kist mi oluştu acaba![]()
Amin inşAllah Allah razı olsunAyy çoook sevindimm tebrik ediyorummmdarısı bize inşallaah
Şu an 22. Günüm ama testler negatif, ben çatlatma iğnesini vaktinden baya önce olduğum icin 7si adet günüm yine de onu bekliyorum:/Canım benimde bugün 18.gün bende de hiçbir belirti yok dediğin gibi ne adet belirtisi ne başka bişi.. Naptın gittinmi doktora
Hayırlı uğurlu olsun canım.Çok sevindim.Ben de önümüzdeki ay tekrar deneyeceğim.Ben bugun kan testi yaptırdım pozıtıf Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah herkese Annelik duygusunu yaşatsın inşallah canım
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım. çok sevindim gerçekten bizlerde inş güzel haberler veririz.Ben bugun kan testi yaptırdım pozıtıf Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah herkese Annelik duygusunu yaşatsın inşallah canım
Benimde 19. Gunum testler negatifŞu an 22. Günüm ama testler negatif, ben çatlatma iğnesini vaktinden baya önce olduğum icin 7si adet günüm yine de onu bekliyorum:/
Yarın bi kanda baktırmayı düşünüyorum aslında ben en azından yoksa daha fazla umutlanmayız, istersen sen de baktırBenimde 19. Gunum testler negatif(
Baktirdim bugun canim 0 ciktiYarın bi kanda baktırmayı düşünüyorum aslında ben en azından yoksa daha fazla umutlanmayız, istersen sen de baktır![]()
hadi yaa, bir dahaki aylarda insalah canım ya benim de muhtemelen cıkmayacak cünkü 22. gün ve silik cizginin ssi bile yok. vitamin kan değerlerime baktırırken ona da baktıracağım yarınBaktirdim bugun canim 0 cikti(