• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğnenin 18. Günü idrar testi yaptım negatif hala pozitif olma şansı var mı :KK43:((
Bi kan testi ver canım benım de 18. İnci gunum pozıtıf cıktı ama sılık cıkıyordu son yaptığım biraz daha belirgindir inş hayırlı Sonucları alırsın

Canım benimde bugün 18.gün bende de hiçbir belirti yok dediğin gibi ne adet belirtisi ne başka bişi.. Naptın gittinmi doktora
Şu an 22. Günüm ama testler negatif, ben çatlatma iğnesini vaktinden baya önce olduğum icin 7si adet günüm yine de onu bekliyorum:/

Ben bugun kan testi yaptırdım pozıtıf Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah herkese Annelik duygusunu yaşatsın inşallah canım
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım. çok sevindim gerçekten bizlerde inş güzel haberler veririz.

Kızlar dün akşam yani iğnenin 12. Günü küçücük mercimekten daha küçük kahverengimsi et parçası gibi bişey geldi silince. Sadece 1 kere geldi. O nedirki acaba yerleşme kanaması araştırdığıma göre böyle bişey değil. Ve yarın iğnenin 14. Günü ama adetim 8 ocakta test yapsam çıkarmı sizce ?

Kızlarrrr burdamısınızzz beklenen adet günü 15 Ocak biliyorsunuz duphaston kullandım bu ay 6 Ocak’ta bitti 4 gün önce erken gebelik testi yaptım beyaz çizgi çıktı bugün yine yaptım test ilk dk da çok ince pembemsi çizgi çıktı ama kahverengi lekelenmem var hafif acaba hcg adet döneminde yükseliyor diyorlar ondan mı çok çok ince çizgi çıktı

78D9CAC0-7249-4FAC-9D6F-D0BE7D586D79.webp

Kesin ben yine hayal görüyorum 😅 gören varmı

Back
X