Test yaptınız mıBenim de bugün çatlatma iğnesi olalı 13.günüm öğlen test yaptım çok çok silik ikinci çizgi çıktı sabah tekrar test yapacağım inşallah dualarımız kabul olur
Bende kullandım ama kalamadım maalesefLetu ve catlatma ignesyle gebe kalan var mi arkadaslar
Maalesef canım hamile değilimYaptinmi canm test tekrar umarim iki cizgidir
Yaptım ama hamile değilim maalesefTest yaptınız mı
Mevlam en güzel vakitte nasip etsin inşallah.Yaptım ama hamile değilim maalesef
Aminnn inşallah çok sağolunMevlam en güzel vakitte nasip etsin inşallah.
Hayrli olsun cnm insh sag salim alirsin kucagina bebegini. Bende letu ve ovitrelle kullandim 21 mm olustu yumurta bugun 22. Gunum ve progestoron baktirdim 40 cikti doktor cok iyi dedi insh benimkide tutar bu ayklomen + çatlatma iğnesiyle hamileyim. Belirgin bi belirti yaşamadım sadece çok şişkinliğim vardı. 12.gün negatif 14. gün pozitifti testim. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Benimde cok asiri sisligim var bu aradaklomen + çatlatma iğnesiyle hamileyim. Belirgin bi belirti yaşamadım sadece çok şişkinliğim vardı. 12.gün negatif 14. gün pozitifti testim. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
İnşallah bacım Rabbim tez vakitte hayırlı haber almayı nasip etsin sanadaHayrli olsun cnm insh sag salim alirsin kucagina bebegini. Bende letu ve ovitrelle kullandim 21 mm olustu yumurta bugun 22. Gunum ve progestoron baktirdim 40 cikti doktor cok iyi dedi insh benimkide tutar bu aykac aylik hamilesinz
14 uncu gun kan testı 0,98 cıktı yukselr mı acaba kuzum yaklomen + çatlatma iğnesiyle hamileyim. Belirgin bi belirti yaşamadım sadece çok şişkinliğim vardı. 12.gün negatif 14. gün pozitifti testim. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
cok dgru soyluyosun cnm ama malesef beklemek cok zor gelıyorÇatlatma iğnesi kullanıldığı ay hem kendi tecrübemden hemde sitede okuduklarımdan sonrasında belirti olması ya da olmaması kesinlikle bir kriter değil ben onu anladım. Çok yoğun belirti yaşayıp ki ben yaşamıştım negatif sonuç alan da çok fazla hiçbir şey hissetmeyip hamile kalan ya da kalamayan da. Galiba adetten önce her şey yanıltıcı bu yüzden artık 1 buçuk senedir her ay adetten önce kan verme olayını bırakmam lazım. Bence hem doktor kontrolünü bırakmayıp aynı zamanda akışına bırakmayı öğreneceğimiz zaman gelecek bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?