• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi

Dilek3639

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
19
2
36
25
Acil yardım edin hanımlar 1 yıllık evliyim her yolu denedim çocuk olmadı doktorum çatlatma iğnesi önerdi temmuz 7 çatlatma iğnesi oldum bir gün arayla düzenli ilişkim oldu ama temmuz 23 de adet oldum ama çok kısa sürdü 2 gün oldu ve parça parça et gibi geldi adetin heralde çatlayan uumurta parça parça düştü adettim bittikten 4 gün sonra açık kırmızı şeklinde lekelenme şeklinde kan geldi ve 3-4 gündür aşırı şekilde akıntım var daha önce başına gelen duyan var mı çevremde adet görüp aynı ay daha sonra kanaması olup hamile kalan var sizce bende hamile kalmış olabilirmiyim lütfen yardım edin

Gayet adet olmuşsun. Rahim kalınlığın fazla olduğu için pıhtı açmışsın. Çatlayan yumurta parça parça düşmez mikroskopla zor görünür. İdrarda bak yine de ama adet olmuşsun bence

Bi sorum olacak peki adetten 4 gün sonraki lekelenme neden
Belki tam atılamadı mesela benim de son günler pedi çıkarırım gelmez birden gelir lekelenme bi kaç gün sonra. Bu ay ilaç kullandın rahim kalınlaştı anca adetle incelir. Yine bi test yap emin ol dış gebelik fln olmasın Allah korusun

Hanimlar Merhaba
Ben 29 temmuzde catlatma ignesi oldum ve 31 temmuzda idrar yolu enfeksiyonu oldugum icin acile gittim. Doktora gebelik icin tedavi goruyorum dedigim icin kanda beta hcg ye bakti. 62.24 cikti. Sizce gebelik var mi ? Igne bu kadar yukseltmiyor degeri diye biliyorum ama emin olamadim

Hanimlar Merhaba
Ben 29 temmuzde catlatma ignesi oldum ve 31 temmuzda idrar yolu enfeksiyonu oldugum icin acile gittim. Doktora gebelik icin tedavi goruyorum dedigim icin kanda beta hcg ye bakti. 62.24 cikti. Sizce gebelik var mi ? Igne bu kadar yukseltmiyor degeri diye biliyorum ama emin olamadim
Çatlatma iğnesi vurulduğun için degerin oyle cıkar 14gün sonra test yapman gerekiyor..çıkan sonuc iğneden kaynaklı..

Back