Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Çatlatma iğnesi
- Konu Sahibi GlcnK
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kaç tane yumurtan olusmus? İnşallah bebişine kavusursun
Evet bugun oldumYaaaaa bugünmü oldun iğne canım
Bnm de 22 sanırım sag tarafta pko bende de var 7 yıllık evliyim 4.5 yasında kızım var 2.5 yıldır 2. OlmuyorBenimde 1 tane olusmus ama 25mm dedi sol tarafta ilkkez kullanıyorum işimizi sansa bırakmadık çatlatma iğnesi vuruldum bugün pcos var bende 1senelik evliyim
Esıme test yapıldı klomen ıcın 6 hak verdi bunda da olmazsa ben artık gitmeyeceğimAşılamaya neden geçmediniz doktor bana klomen en fazla 2kere kullanıcaz olmazsa hsg ve eşime test yapıcak snra asılama dedi
EvetAnladım 15gün sonra test yapıcaksın sanırm
merhaba kızlar. ben de 13 Aralıkta çatlatma iğnesi olmuştum. ama klomen kullanmadım yumurta kendi gelişti 20.6 mm idi. 17 gün sonra kan testinde beta hcg 795.9 çıktı. doktorum bu cuma için keseyi görebiliriz dedi. çok heyecanlıyım. bu arada pko var bende de. umarım her şey yolunda gider. demem o ki asla umudunuzu yitirmeyin :) tüm bunları bunun için yazdım.
- 23 Ekim 2019
- 190
- 117
- 23
Merhabaa ben 4 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ama hiçbir belirti yok daha erken mi bilemedim? Senin belirti ne zaman başladımerhaba kızlar. ben de 13 Aralıkta çatlatma iğnesi olmuştum. ama klomen kullanmadım yumurta kendi gelişti 20.6 mm idi. 17 gün sonra kan testinde beta hcg 795.9 çıktı. doktorum bu cuma için keseyi görebiliriz dedi. çok heyecanlıyım. bu arada pko var bende de. umarım her şey yolunda gider. demem o ki asla umudunuzu yitirmeyin :) tüm bunları bunun için yazdım.
Aslında belirti adına sadece kasık ağrısı oldu. O da çok çok hafif şekilde. İğneden sonraki gün başladığı için gebelik belirtisi olarak algılamamıştım. Şimdi 5 haftalık oldu. Yeni yeni belirtiler başladı. Göğüs hassasiyeti uyku hali yorgunluk oluyor. Ve bence 4 gün belirtiler için erken olabilir.Merhabaa ben 4 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ama hiçbir belirti yok daha erken mi bilemedim? Senin belirti ne zaman başladı