• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sadece 1 tane nasip olacak mı bakalım 5. Kez kullanıyorum

Senin kac yumurta olusmus ilk kez mi kullanıyorsun

Benimde 1 tane olusmus ama 25mm dedi sol tarafta ilkkez kullanıyorum işimizi sansa bırakmadık çatlatma iğnesi vuruldum bugün pcos var bende 1senelik evliyim

Benimde 1 tane olusmus ama 25mm dedi sol tarafta ilkkez kullanıyorum işimizi sansa bırakmadık çatlatma iğnesi vuruldum bugün pcos var bende 1senelik evliyim
Bnm de 22 sanırım sag tarafta pko bende de var 7 yıllık evliyim 4.5 yasında kızım var 2.5 yıldır 2. Olmuyor

Aşılamaya neden geçmediniz doktor bana klomen en fazla 2kere kullanıcaz olmazsa hsg ve eşime test yapıcak snra asılama dedi

Aşılamaya neden geçmediniz doktor bana klomen en fazla 2kere kullanıcaz olmazsa hsg ve eşime test yapıcak snra asılama dedi
Esıme test yapıldı klomen ıcın 6 hak verdi bunda da olmazsa ben artık gitmeyeceğim

Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim 6 gun once catlatma ignesi vurdurdum belim kasiklarim çok ağrıyor ve ateşim var yarında doktor çağırdı sanırım catlamismi diye bakicak inşallah bu ay bizim ayımız olur kizlar😊

merhaba kızlar. ben de 13 Aralıkta çatlatma iğnesi olmuştum. ama klomen kullanmadım yumurta kendi gelişti 20.6 mm idi. 17 gün sonra kan testinde beta hcg 795.9 çıktı. doktorum bu cuma için keseyi görebiliriz dedi. çok heyecanlıyım. bu arada pko var bende de. umarım her şey yolunda gider. demem o ki asla umudunuzu yitirmeyin :) tüm bunları bunun için yazdım.

Selam kizlar bende klomen kullandim 18mm bitane yumurtam olusdu. 29 aralikta catlatma ignesi oldum. Ilk denemem, igne yapilan yerimde agri vardi sadece bi kac gün onun disinda hic bi degsiklik olmadi. 14gün sonra test yap dedi doktorum. Insallah güzel haberler aliriz❤️❤️❤️

merhaba kızlar. ben de 13 Aralıkta çatlatma iğnesi olmuştum. ama klomen kullanmadım yumurta kendi gelişti 20.6 mm idi. 17 gün sonra kan testinde beta hcg 795.9 çıktı. doktorum bu cuma için keseyi görebiliriz dedi. çok heyecanlıyım. bu arada pko var bende de. umarım her şey yolunda gider. demem o ki asla umudunuzu yitirmeyin :) tüm bunları bunun için yazdım.
Merhabaa ben 4 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ama hiçbir belirti yok daha erken mi bilemedim? Senin belirti ne zaman başladı

Aslında belirti adına sadece kasık ağrısı oldu. O da çok çok hafif şekilde. İğneden sonraki gün başladığı için gebelik belirtisi olarak algılamamıştım. Şimdi 5 haftalık oldu. Yeni yeni belirtiler başladı. Göğüs hassasiyeti uyku hali yorgunluk oluyor.

Merhabaa ben 4 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ama hiçbir belirti yok daha erken mi bilemedim? Senin belirti ne zaman başladı
Aslında belirti adına sadece kasık ağrısı oldu. O da çok çok hafif şekilde. İğneden sonraki gün başladığı için gebelik belirtisi olarak algılamamıştım. Şimdi 5 haftalık oldu. Yeni yeni belirtiler başladı. Göğüs hassasiyeti uyku hali yorgunluk oluyor. Ve bence 4 gün belirtiler için erken olabilir.

Back