- 30 Nisan 2019
- 18
- 8
- 1
- 34
Amin inşallah o kadar zor ki beklemek rabbim şu mübarek ayda hayırlısını versin yarın 10. Günüm idrar yapsam mı acaba yaKuzum iğneden sonra 17 günüm hala olmadım hasta , idrar testi yaptım ama tek çıktı bilmiyorum beni yanılttı mı ayın 11 i kontrol zaten olmassam gideceğim tekrar nasip , inşAllah Allah kucaklarımızı boş bırakmasın bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşAllah
Benimde yarın 10.günüm ben de ilk idrarla bakıcam tekrar dayanamıyorum ama silik çıkıyo 7 gün olmuştu yaptım silik çıktıKızlar bende 2 nisanda çatlatma iğnemi oldum bu gün 9. Günüm idrarda dayanamayıp bakayım dedim. Çook silik 2. Çizgiyi gördüm. Biraz moralim bozuldu ben iğne etkisinden daha net görürüm diye düşünmüştüm ama baya silik çıktı gebelik yokmudur sizce
Merhaba sanırım büyüyen yumurtan kiste dönüşmesin diye çatlattı benimde 2 taneydı sağ da 20 solda 13 Dü direk vuruldum çatlatma yı zaten 18 ve 22 ml olunca iğne vuruluyorKızlar merhaba, bu ay adetimin 3. Günü femara kullanmaya başladım 5 gün iki doz kullandım 10. Günde doktor kontrole çağırdı. Bir tane 22 mm yumurtamı gördü çatlatma iğnesi yapalım dedi. Arkadan da iki tane daha büyüyecek yumurtan var dedi ama çatlatma iğnesiyle sadece büyük olan çatlayacak sanırım. Daha önce böyle bişeyle karşılaşan var mı aranızda? küçük olan yumurtalar da bu ay büyüyüp kendiliğinden çatlayacak mı yani neden onların da büyümesini beklemedik anlamadımdün sabah çatlatma iğnemi oldum bu arada
Acaba büyük olan çatlıyor küçük olanlar ne zaman çatlıyor onu merak ettim ben birazMerhaba sanırım büyüyen yumurtan kiste dönüşmesin diye çatlattı benimde 2 taneydı sağ da 20 solda 13 Dü direk vuruldum çatlatma yı zaten 18 ve 22 ml olunca iğne vuruluyor
Bende bilmiyorum ama bence çatlatma iğnesi vuruldu sonuçta onlarda çatlamıştır durmaz o yüzden ikiz oluyo çoğu kişinAcaba büyük olan çatlıyor küçük olanlar ne zaman çatlıyor onu merak ettim ben birazdoktora soramadım sonradan aklıma geldi
Teşekkür ederm artık yaşayıp öğreneceğizBende bilmiyorum ama bence çatlatma iğnesi vuruldu sonuçta onlarda çatlamıştır durmaz o yüzden ikiz oluyo çoğu kişin
Valla cnm ben hamile değilmişim. Yeniden klomene ve iğneye başladık iğnemi oldum 4. Günüm kasımlarımda batmalarım var belimdede öyle. Bekliyorum bakalmmBenimde yarın 10.günüm ben de ilk idrarla bakıcam tekrar dayanamıyorum ama silik çıkıyo 7 gün olmuştu yaptım silik çıktı
Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız saati saatine uy iğnenin ilacın cok önemliValla cnm ben hamile değilmişim. Yeniden klomene ve iğneye başladık iğnemi oldum 4. Günüm kasımlarımda batmalarım var belimdede öyle. Bekliyorum bakalmm
Ne kadara yaptırıcaksın canım ?Herkes için hayırlısi olsun kızlar 13 mayıs adet günüm. . İkinci veya 3. Günü doktora gidiyorm asilama günü için yumurtalarım a bakilacak benimde ilk asilama o yüzden heyecan var..
Hadi inşallah benim 10.günüm sabah idrar yaptım sanırım çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor çok hafif belli belirsiz ikinci çizgi çıktı normalde hamile olsam ne kadar sürede idrar da çıkar acaba 15 i kan vericem ama aklıma o takıldıValla cnm ben hamile değilmişim. Yeniden klomene ve iğneye başladık iğnemi oldum 4. Günüm kasımlarımda batmalarım var belimdede öyle. Bekliyorum bakalmm
Devlet hastanesinde yaptırıyorum canım ilaçlar yuvarlak 400 500 gibi tutuyor muş sanırımNe kadara yaptırıcaksın canım ?
Hayırlısı olsun arkadaşımDevlet hastanesinde yaptırıyorum canım ilaçlar yuvarlak 400 500 gibi tutuyor muş sanırım
Ah kızlar çok üzgünüm. . Aylardır düzenli olan adetim gecikti 4 gün geciktim.. tam asilama olacağım ay birde. .Hayırlısı olsun arkadaşım
Canım ben 12.gün idrarla bakmıştım o gün bile silik çıkmıştı. 15.gun kan testi vermiştim.Kan testi en gerçekçi olanı.son durumun ne canım 2 mayıs 'ta catlatma iğnesi olmuştum ben bu aradaHadi inşallah benim 10.günüm sabah idrar yaptım sanırım çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor çok hafif belli belirsiz ikinci çizgi çıktı normalde hamile olsam ne kadar sürede idrar da çıkar acaba 15 i kan vericem ama aklıma o takıldı
İğneden sonra ilişki nasıl olduMerhabalar arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum emin olup yazmak istedim bir tane oğlum var ikinci bebeğimizi istedik ama olmadı bir türlü beş altı ay sonra Dr. gittik klomen verdi sonra klomen alerji yaptı bende çok fena en son parça falan alındı öyle anladık tabi bu arada iki üç ay geçti sonra başka başka doktorlar hepsi sorun yok deyip gönderdi ilk çocuğum hemen normal yolla olduğu için tam bir buçuk yıl geçti iyi bi doktor bulduk yumurta oluşuyo ama çatlamıyodu galiba ki önce bi ilaç kullandım iki yumurtam oldu sonra çatlatma iğnesi ve sonuç pozitifama burda yorumları okuyunca üzüldüm çoğu bebeğini kaybetmiş ilk kan testimi adete iki gün kala yaptırdım değer 102 çıktı üç sonra tekrar yaptırdık 237 oldu inşallah bir sıkıntı çıkmaz bugün tekrar yaptırdım test bakalım kaç çıkacak umudunuzu kaybetmeyin diye yazdım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayno durumday, bende 2. Cocik icin 2 sene oldu nerdeyse hala olmadi bu ay klomen ve catlatma ignesine basladim ve birde progestan verdiMerhabalar arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum emin olup yazmak istedim bir tane oğlum var ikinci bebeğimizi istedik ama olmadı bir türlü beş altı ay sonra Dr. gittik klomen verdi sonra klomen alerji yaptı bende çok fena en son parça falan alındı öyle anladık tabi bu arada iki üç ay geçti sonra başka başka doktorlar hepsi sorun yok deyip gönderdi ilk çocuğum hemen normal yolla olduğu için tam bir buçuk yıl geçti iyi bi doktor bulduk yumurta oluşuyo ama çatlamıyodu galiba ki önce bi ilaç kullandım iki yumurtam oldu sonra çatlatma iğnesi ve sonuç pozitifama burda yorumları okuyunca üzüldüm çoğu bebeğini kaybetmiş ilk kan testimi adete iki gün kala yaptırdım değer 102 çıktı üç sonra tekrar yaptırdık 237 oldu inşallah bir sıkıntı çıkmaz bugün tekrar yaptırdım test bakalım kaç çıkacak umudunuzu kaybetmeyin diye yazdım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?