Gebeliğe Hazırlık Çatlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah o kadar zor ki beklemek rabbim şu mübarek ayda hayırlısını versin yarın 10. Günüm idrar yapsam mı acaba ya

Benimde yarın 10.günüm ben de ilk idrarla bakıcam tekrar dayanamıyorum ama silik çıkıyo 7 gün olmuştu yaptım silik çıktı

Merhaba sanırım büyüyen yumurtan kiste dönüşmesin diye çatlattı benimde 2 taneydı sağ da 20 solda 13 Dü direk vuruldum çatlatma yı zaten 18 ve 22 ml olunca iğne vuruluyor

Merhaba sanırım büyüyen yumurtan kiste dönüşmesin diye çatlattı benimde 2 taneydı sağ da 20 solda 13 Dü direk vuruldum çatlatma yı zaten 18 ve 22 ml olunca iğne vuruluyor
Acaba büyük olan çatlıyor küçük olanlar ne zaman çatlıyor onu merak ettim ben biraz doktora soramadım sonradan aklıma geldi

Benimde yarın 10.günüm ben de ilk idrarla bakıcam tekrar dayanamıyorum ama silik çıkıyo 7 gün olmuştu yaptım silik çıktı
Valla cnm ben hamile değilmişim. Yeniden klomene ve iğneye başladık iğnemi oldum 4. Günüm kasımlarımda batmalarım var belimdede öyle. Bekliyorum bakalmm

Valla cnm ben hamile değilmişim. Yeniden klomene ve iğneye başladık iğnemi oldum 4. Günüm kasımlarımda batmalarım var belimdede öyle. Bekliyorum bakalmm
Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız saati saatine uy iğnenin ilacın cok önemli

Herkes için hayırlısi olsun kızlar 13 mayıs adet günüm. . İkinci veya 3. Günü doktora gidiyorm asilama günü için yumurtalarım a bakilacak benimde ilk asilama o yüzden heyecan var..

Herkes için hayırlısi olsun kızlar 13 mayıs adet günüm. . İkinci veya 3. Günü doktora gidiyorm asilama günü için yumurtalarım a bakilacak benimde ilk asilama o yüzden heyecan var..
Ne kadara yaptırıcaksın canım ?

Hadi inşallah benim 10.günüm sabah idrar yaptım sanırım çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor çok hafif belli belirsiz ikinci çizgi çıktı normalde hamile olsam ne kadar sürede idrar da çıkar acaba 15 i kan vericem ama aklıma o takıldı

Hayırlısı olsun arkadaşım
Ah kızlar çok üzgünüm. . Aylardır düzenli olan adetim gecikti 4 gün geciktim.. tam asilama olacağım ay birde. .
Yumurtalarım da çok ağrı var rahatsız ediyor haraket ederken böle. . Daha da geçirirse doktoruma gidicem ilaç versin bari daha gecikmeden asilama olayolaym diye..
Hayit içtim düzenim bozulmasın diye ama adet olmadım hala.. hamile olduğumu düşünmüyorum oyuzden teste yapmadım. .
Nasip..

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Canım ben 12.gün idrarla bakmıştım o gün bile silik çıkmıştı. 15.gun kan testi vermiştim.Kan testi en gerçekçi olanı.son durumun ne canım 2 mayıs 'ta catlatma iğnesi olmuştum ben bu arada

İğneden sonra ilişki nasıl oldu

Merhaba, 8 aydır evliyim ama gebe kalamadım ve prolaktin yüksekliği sebebiyle doxtinex kullandım. Doktora tahlile gittiğimde aşırı düşmüş deyip dozunu düşürdü. Adetken klomen tedavisine başladım. Bir hafta somra gittiğimde sol tarafımda 3 yumurta oluşmuş ve büyümüş ama mm sini bilmiyorum. Malesef sağda ki büyümemiş. Daha sonra pazar günü chorriomon 5000 lik çatlatma iğnesi kullandım. Pazartesi çarşamba cuma günü beraberlik dedi ama biz pazartesiyi değerlendiremedik. Dayanamayıp gebelik testi yaptım fakat ilaç etkisiyle bile pozitif çıkmadı acaba işe yaramadı mı? Ovulasyon testi de pazar ve salı günü pozitifti. Lütfen yardımcı olun beklemek o kadar zor ki 28 yaşındayım geç mi kaldım

Ayno durumday, bende 2. Cocik icin 2 sene oldu nerdeyse hala olmadi bu ay klomen ve catlatma ignesine basladim ve birde progestan verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…