Emin olmak için ıkı gun sonra tekrarlayın eğer tekrar ıkıncı cızgıyı görürseniz kan verinArkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Yardımınıza ihtiyacım var. Çatlatma iğnesini bu ay ilk kez denedik. Yumurtam kendiğinden 20 mm olduğunda akşamına çatlatma iğnesi oldum. 21 martta.bugğn iğnenin 10.günü. Bu sabah sabaha karşı beş gibi idrar testi yaptım. Çift çizgi çıktı ne silik ne de çok belirgin. Acaba iğnenin etkisi olabilirmi. Yorumlarınızı yazarmısınız. Geçen sene martta 9 haftalık kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum. İlk hamileliimde hemen hamile kalmıştım ama kürtajdan sonra olmadı. Sizce hamilemiyim. Çok merak ediyorum .
Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Yardımınıza ihtiyacım var. Çatlatma iğnesini bu ay ilk kez denedik. Yumurtam kendiğinden 20 mm olduğunda akşamına çatlatma iğnesi oldum. 21 martta.bugğn iğnenin 10.günü. Bu sabah sabaha karşı beş gibi idrar testi yaptım. Çift çizgi çıktı ne silik ne de çok belirgin. Acaba iğnenin etkisi olabilirmi. Yorumlarınızı yazarmısınız. Geçen sene martta 9 haftalık kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum. İlk hamileliimde hemen hamile kalmıştım ama kürtajdan sonra olmadı. Sizce hamilemiyim. Çok merak ediyorum .
[/QUOTEBn de 2.kez catlatma ignesi oldum bu ay ve dedigin gibi cnm ognenin etkisiyle o cift cizgiyi ilk defa gordum hcg de ama smdi regle 2 gun var.hcg de ki cift cizgi kayboldu ama ovulasyon testimde silik de olsa hala diruyorSeni cok iyi anliyorum insan cok merak ediyor sabirsizlaniyor.2gun nasil gececek bilmiyorum,ins bu kez tutmustur
Merhaba canım Allah gönlüne göre versin inşallah. Çift çizgiyi iğneden sonra kaçıncı gün gördün. İlk iğnende de görmüşmüydün. Bende iğnenin 14. Günü kan testimi yaptırsam diye düşünüyorum. Sen kaçıncı gündesin. Normalde adet döngüm 34-35 günü sürüyor. Oda haftaya perşembeye denk geliyor ama bu ay iğne olduğum için iğnenin 14. Günü test yaptırsammı diye düşünüyorum yani bu perşembe adet döngüsününde 28. Günü oluyor aynı zamanda. Düşünmekten kafayı yiyeceğim.
Tesekkurler cnm,Allah senin de gonlune gore verir de hepimiz hamis oluruz ins.ilk catlatma ignesinde o kadar emindim ki hamile kalacagima ovulasyon testi flan hic kullanmadim bile ama bnm dongum 28gun.3gun kala hcg testi yapmistim negatif cikmistiMerhaba canım Allah gönlüne göre versin inşallah. Çift çizgiyi iğneden sonra kaçıncı gün gördün. İlk iğnende de görmüşmüydün. Bende iğnenin 14. Günü kan testimi yaptırsam diye düşünüyorum. Sen kaçıncı gündesin. Normalde adet döngüm 34-35 günü sürüyor. Oda haftaya perşembeye denk geliyor ama bu ay iğne olduğum için iğnenin 14. Günü test yaptırsammı diye düşünüyorum yani bu perşembe adet döngüsününde 28. Günü oluyor aynı zamanda. Düşünmekten kafayı yiyeceğim.
insallah dedigin gibi hayirli gelir hepimize de cnm.senin de ilkinde lekelenmeyle mi anlamistin regl oldugunu.bn progestan da kullandigim icin rwgl gunu kahve lekeler baslamisti.doktor hcg negatif cikinca progestani biraktirti 2gune de hasta olmudtum.smdi bn de hem korkuyla hem heycanla persembeyi bekliyorum cnku suanda negatifBen ilk iğnemde olumsuz sonuç aldık. 2inciyi cumartesi vuruldum. Ama iğneden 15 ila 20 gün sonra test garanti veriyo. Ben ılkinde 18inci günü test yapcaktim sabah testi yaptım öğlene hasta oldum malesef ;( ikinci ve nisan ayı hayırlı gelir inşallah
18inci günden önce iki gün akintim oldu hani yerlesme kanaması da olur diyen oldu ama ben fazla umutlanmak istemedim zaten öyle de oldu canım inşallah hepimiz tez zamanda güzel haberler alırızinsallah dedigin gibi hayirli gelir hepimize de cnm.senin de ilkinde lekelenmeyle mi anlamistin regl oldugunu.bn progestan da kullandigim icin rwgl gunu kahve lekeler baslamisti.doktor hcg negatif cikinca progestani biraktirti 2gune de hasta olmudtum.smdi bn de hem korkuyla hem heycanla persembeyi bekliyorum cnku suanda negatif
Amin vanim ins. beklemek gercekten zor da ins olumlu hayirlu sonuc aliriz bu kez18inci günden önce iki gün akintim oldu hani yerlesme kanaması da olur diyen oldu ama ben fazla umutlanmak istemedim zaten öyle de oldu canım inşallah hepimiz tez zamanda güzel haberler alırız
Amin inşallahAmin vanim ins. beklemek gercekten zor da ins olumlu hayirlu sonuc aliriz bu kez
evet cnm ignenin oldugu gun basliyorsun saymaya.geldin mi yoksa 14 e.bize de haber verir misin neler oluyor,nasil gidiyor?bn 12.gunumdwyim ama sanki hasta olcak gibi hissediuorum nedenseMerhaba ben birşey sormak istiyorum iğneden 14 gün sonra adet olunuyor ya iğnenin olduğu ilk günden mi sayılıyor ertesi günden mi sayılıyor ?
İğneyi olduğum günden sayarsak 16.günüm canım bugün henüz hasta da olmadamadım 12.günü test yapmıştım betahcg 4.34 çıktı canım dün testi tekrar ettim 1.83 çıktı anladım . Değer belki de iğne etkisi ile yüksek çıkmış olabilir . Bu arada 3 yumurtam çatlamıştı canım ama sanırım tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?