Catlatma ignesi

aycagulfem26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
7
2
1
34
Merhaba bayanlar ben klomen kullanarak yumurtalık büyütmesi yaptim sonrada 20 mm yumutlaigimla catlatma ignesi oldum ilk 36 saat ilişkiye girmedik sonra girdik ama o günden beri sol kasigimda ara ara ağrı batma oluyor herhangi bir kanamam olmadı 5 şubatta doktora gideceğim ama hamilelik belirtisi olarak sadace nasıl dönüyo bide yorgunluk var ara ara belim ağrıyı benim gibi Bu durumu yaşayan varmı çok korkuyorum 1 senedir uğraşıyorum yoruldum belki erken ama kimse anlamıyor hani derler ya bekara karı boşaması kolay diye bebek doğurmuş olanlar çok acele ediyorsun diyo hiç ne hissettiğimi soran yok çok teşekkür ederim hanimlar

Bende çatlatma iğnesi oldum canm dün bugün ve yarın ilişki olacak bat 22 şubat bakalım nasip hangi iğneden verdi sana doktor birde bu ilk deneme mi

Bende çatlatma iğnesi oldum canm dün bugün ve yarın ilişki olacak bat 22 şubat bakalım nasip hangi iğneden verdi sana doktor birde bu ilk deneme mi
Evet ilk denenmem inan iğnenin adına hiç bakmadım heyecandan aldim geldim hemen vurdu doktor bekliuroym bi tarafım umutlu hamilesin diyo bi tarafım umursuz gene boş diyo nisanda 1 sene olacak uğraşıyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah

Amin canım inşallah bizimde 1 yıl oldu uğraşıyoruz benimde ilk denemem bugün iğne olalı 5 gün olacak ben belirti aramıyorum canım ya inanmıyorum o belirtilere yani. Benim için önemli olan adetin gecikmesi gerisi boş bakalım 10 gün sonra test yaparım belki ama sabredip beklemek istiyorum bu ay

Canım benim on gün sonra test yapma çünkü sonuç pozitif çıkacak iğneden sonra en az 12 ile 15 gün geçmesi lazimmis o vurulan iğne betahgc yi yükseltiyormus doktorum ondan bana tam 15 gün sonra gel dedi sana adetini mi bekle dedi zaten iğneden sonra adetini sayarsan hemen hemen başlaması lazım benim 3 gün gecikti sen onu güzelce araştır

Kızlar ben de ayın 30 unda yani 4 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Doktor ertesi gün ilişki dedi ve günaşırı dedi. İğneden iki gün sonra inanılmaz kasık ağrısı feci şekilde şişlik oluştu. Oturup kalkamıyordum, dün daha iyiydim çok şükür . Ama bu gece tekrar kasığımda Ağrı ve şişlik kısa Süreli oldu sabaha doğru geçti. Ayrıca göğüslerim çok acıyor uçları. Tabiki hepsi iğneden bunların. Inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder

Benim de hala göğüslerim de çok ağrı ve acı var dokunca bile açıyor uçlarda öyle kaşık agrım azaldı ama ara ara bıçak saplanır gibi oluyor sizinde akıntınız var mi benim sabahları sarımsı akıntım oluyor bütün gün beyazlasiyor

Canım benim normalde akıntım var ama çok dikkat edemiyorum çünkü doktor sabahları kullanmam için vijanal jel verdi o yüzden o da sarı akıntı yapabilıyor. Hayırlısı bakalım beklicez

Biliyorum canım evet ama zaten 5 günü bitti ya ondan 10 gün sonra dedim 10 gün sonra 15 gün bitmiş oluyor
Benim son adet tarihim 22 ocak iğnemi ayın 30unda oldum döngü de 28 günde bir hiç sekmez. Şimdi zaten 5 gün oldu 10 gün sonra 15günü tamamlamış oluyorum ya oyüzden test yaparım dedim çünkü bata daha 1 hafta olmuş olacak ozaman.

Anladım hayırlısı olsun

Canım benim normalde akıntım var ama çok dikkat edemiyorum çünkü doktor sabahları kullanmam için vijanal jel verdi o yüzden o da sarı akıntı yapabilıyor. Hayırlısı bakalım beklicez
Bende göğüs ağrısı falan yok ama kasık ve karın ağrım çok fazla iğne olalı beş gün olmasına rağmen geçmedi ağrı aksine dahada arttı kasıklarım çok dolgun elimi azıcık bastıralım canım acıyor bacaklarımı kıvırıp karnım doğru çekerse ağrı çok artıyor bu nasıl iş anlamadım sizlerde varmı bu

Hayırlısı olur inşallah senin durum ne peki
Valla 5 şubatta belli olacak şimdilik bilmiyorum başım çok döndü öğlen düştüm birde doktorum bana protestan yazmıştı onuda kullanıyorum 28 ocaktan beri bakalim ne olacak bilmiyorum bekliyorum rabbim dualarımı duysun kabul etsin diye

Ee 2 gün kalmış test yapsaydın keşke belli olurdu inşallah Rabbim gönlündekini versin canım

Ben de progestan jel kullanıyorum canım. Kasıklarda benimde şişlik var kendimi zorlamıyorum zaten. Dikkat ediyorum. Inşallah hayırlı haberlerini paylaşırsın senin bizden önceymiş bat günün

Ben de progestan jel kullanıyorum canım. Kasıklarda benimde şişlik var kendimi zorlamıyorum zaten. Dikkat ediyorum. Inşallah hayırlı haberlerini paylaşırsın senin bizden önceymiş bat günün
İnşallah canım ya inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalır inşallah

Inşallah rabbim hepimizin kalbine göre versin bol bol dua ediyorum bir yerlerde bizi ailesi olarak bekleyen o minacik melekler tez vakitte kucağınıza almayı nasip etsin diye her gece meliğimle konuşuyorum rabbimden bıkmadan usanmadan diyorum meleğimi herkese nasip etsin insallah

Canim hamilelik oldumu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…