• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi yasadiklariniz

Çok fark olmuyor aramızda 4 yada 5 gün senin ilk mi olacak
Evet şimdiye kadar bi defa ilaç kullandım çatlatma iğnesi ile birlikte. Bu ay da ilaç kullanalım dedi ama ben çok da uzatmak istemedim süreci ve asılama istedim. Letu kullandım 5 gün yine. Yarın da 10. Günüm ve kontrole gel demişti

Evet şimdiye kadar bi defa ilaç kullandım çatlatma iğnesi ile birlikte. Bu ay da ilaç kullanalım dedi ama ben çok da uzatmak istemedim süreci ve asılama istedim. Letu kullandım 5 gün yine. Yarın da 10. Günüm ve kontrole gel demişti
Hadi bakalım hayırlısı ben bu gün 11 de çatlatma iğnesini vurulacagim 2 tane 20 mm yumurtam var

Peki 14+14 şeklinde mi oldu? Yani öncesinde yumurtanın büyümesi ve ilaclar vs . Sonra da aşılama ve bekleme. Çok soru sordum ama kusura bakma 🎈
Bugün adetimin 13. Günü ve çatlatma ignesini vuruldum bir buçuk gün SONRa yani âdetin 15. Gününe denk geliyor aşılama olacak sonrasında beklemek kalıyor 14. Gün test yapacağım sor tabiki bende herkese soruyorum

Bugün adetimin 13. Günü ve çatlatma ignesini vuruldum bir buçuk gün SONRa yani âdetin 15. Gününe denk geliyor aşılama olacak sonrasında beklemek kalıyor 14. Gün test yapacağım sor tabiki bende herkese soruyorum
Beni 14. Gün çağırdı. Bugün gittim üç yumurta vardı . Hepsi gelişse aşılama yapmayız ama ikisi gelisse yaparız dedi. Salı günü gel dedi tekrar

İlişkiye ne kadar sıklıkta girdiniz acaba?
Doktorum igne vuruldugundn itibaren gun asiri dedi canim ilk gittigimizde sonra igne vuruldugum gun ben tekrar sordum siz kendiniz ayarlayin gencsiniz daha dedi.Igneyi 20mrt cumartesi aksam 8gibi oldum o aksam iliski olmadi sabah 13.saatinde ve aksam iliski oldu sonra ertesi aksam sonra gun asiri iliski olarak ayarladik canim biz.Doktorum ilk 10gun cok onemli demisti

Doktorum igne vuruldugundn itibaren gun asiri dedi canim ilk gittigimizde sonra igne vuruldugum gun ben tekrar sordum siz kendiniz ayarlayin gencsiniz daha dedi.Igneyi 20mrt cumartesi aksam 8gibi oldum o aksam iliski olmadi sabah 13.saatinde ve aksam iliski oldu sonra ertesi aksam sonra gun asiri iliski olarak ayarladik canim biz.Doktorum ilk 10gun cok onemli demisti
Anladım canım bende pazartesi vuruldum saat 7 de salı 7 den itibarengün aşırı dedi sence 36. Saatide değerlendireyimmi? Yoksa seninde dediğin gibi vurulduktan bir gün sonra ilk ilişki sonrasında gün aşırı?

Doktorum igne vuruldugundn itibaren gun asiri dedi canim ilk gittigimizde sonra igne vuruldugum gun ben tekrar sordum siz kendiniz ayarlayin gencsiniz daha dedi.Igneyi 20mrt cumartesi aksam 8gibi oldum o aksam iliski olmadi sabah 13.saatinde ve aksam iliski oldu sonra ertesi aksam sonra gun asiri iliski olarak ayarladik canim biz.Doktorum ilk 10gun cok onemli
Gebemisiniz bu arada 🤗

Anladım canım bende pazartesi vuruldum saat 7 de salı 7 den itibarengün aşırı dedi sence 36. Saatide değerlendireyimmi? Yoksa seninde dediğin gibi vurulduktan bir gün sonra ilk ilişki sonrasında gün aşırı?
Bunun kararini sen ve esin vermeli canim gidisati yonlendirmek istemem😊

Back