Tşk ederm canım benim yarın doktor tam adını koyunca rahatlicam, darısı sana inşallah. Mide yanması çok oluyo ve adet sancım batmalarım varYa cok sevindim canimhic mide bulantin adet agrin oldu mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederm canım benim yarın doktor tam adını koyunca rahatlicam, darısı sana inşallah. Mide yanması çok oluyo ve adet sancım batmalarım varYa cok sevindim canimhic mide bulantin adet agrin oldu mu
Ya ben adet olcam diye dusunuyorum cunku karnim adet olacakmisim gibi oyle bir agriyor ki ve 2sabahtir midw bulantisiyla uyaniyorum benim olmadi bu ay buyuk ihtimal 15.gununde mi test yaptirdin canim ne zaman adet olman gerwkiyorduTşk ederm canım benim yarın doktor tam adını koyunca rahatlicam, darısı sana inşallah. Mide yanması çok oluyo ve adet sancım batmalarım var![]()
AminnCumartesi olacak aşılamam Perşembe çatlatma iğnesi vurulacagim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ben 13.gün yaptım 16.gün adet olmam gerekiodu olmadım. Heveslenme ama ümidini de kaybetme bende adet sancısını her yönüyle yaşadım hala yaşıyrmYa ben adet olcam diye dusunuyorum cunku karnim adet olacakmisim gibi oyle bir agriyor ki ve 2sabahtir midw bulantisiyla uyaniyorum benim olmadi bu ay buyuk ihtimal 15.gununde mi test yaptirdin canim ne zaman adet olman gerwkiyordu![]()
Senin kaçıncı günYa ben adet olcam diye dusunuyorum cunku karnim adet olacakmisim gibi oyle bir agriyor ki ve 2sabahtir midw bulantisiyla uyaniyorum benim olmadi bu ay buyuk ihtimal 15.gununde mi test yaptirdin canim ne zaman adet olman gerwkiyordu![]()
Anladim canim ama sevindim senin adina degerin baya yuksek cunkuSenin kaçıncı gün
Evet bu hafta biraz heyecanlı biraz umutsuzumAminnbu cumartesi değil mi
Değişio adet tarihleri. 14. Gün şansını dene biAnladim canim ama sevindim senin adina degerin baya yuksek cunkubeN 20 martta igne yaptirdim bugun 11.gun normalde 12nisanda adet olmam gerekiyor fakat bu igneden 14gun sonra adet olunuyormus veya olunmuyormus sanirim
Rabbim dualarimizi kabul etsinDeğişio adet tarihleri. 14. Gün şansını dene biGönülden istyrm pozitif çıkmasını senin için dua edicem
Amin inşallah canm bnmRabbim dualarimizi kabul etsintesekkur ederim canim benim de dualarimda sen yer alacaksin
insallah guzel sonuclar goruruz de heyecanimizi bu surecte paylasiriz birlikte
![]()
Umutsuz deme yine deEvet bu hafta biraz heyecanlı biraz umutsuzum
Bilemiyorum belkide o kadar negatif gördükten sonra böyle olduUmutsuz deme yine deumudu kaybettiğimiz gün yaşama hevesimizin de bittiği gündür .
Ne kadar bir süre geçti acaba. Benim bir buçuk sene oldu meselaBilemiyorum belkide o kadar negatif gördükten sonra böyle oldu
2 buçuk sene olduNe kadar bir süre geçti acaba. Benim bir buçuk sene oldu mesela
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Umarım tutar2 buçuk sene oldu
İnsAllah artık negatif sonuç görmek istemiyorumHadi hayırlısı olsun inşallah. Umarım tutar![]()
Mümkün olursa sonucunu yazar mısın buraya? Ben de yazarım aşılamadan sonraİnsAllah artık negatif sonuç görmek istemiyorum
Güzel sonuç alırsam elbette yazarım siz ne zaman aşılama olacaksınızMümkün olursa sonucunu yazar mısın buraya? Ben de yazarım aşılamadan sonra
Önümüzdeki haftaya denk gelir muhtemelen Çarşamba Perşembe falanGüzel sonuç alırsam elbette yazarım siz ne zaman aşılama olacaksınız
Çok fark olmuyor aramızda 4 yada 5 gün senin ilk mi olacakÖnümüzdeki haftaya denk gelir muhtemelen Çarşamba Perşembe falan