• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi yasadiklariniz

Tşk ederm canım benim yarın doktor tam adını koyunca rahatlicam, darısı sana inşallah. Mide yanması çok oluyo ve adet sancım batmalarım var ❤️🥰
Ya ben adet olcam diye dusunuyorum cunku karnim adet olacakmisim gibi oyle bir agriyor ki ve 2sabahtir midw bulantisiyla uyaniyorum benim olmadi bu ay buyuk ihtimal 15.gununde mi test yaptirdin canim ne zaman adet olman gerwkiyordu🥰

Ya ben adet olcam diye dusunuyorum cunku karnim adet olacakmisim gibi oyle bir agriyor ki ve 2sabahtir midw bulantisiyla uyaniyorum benim olmadi bu ay buyuk ihtimal 15.gununde mi test yaptirdin canim ne zaman adet olman gerwkiyordu🥰
Ben 13.gün yaptım 16.gün adet olmam gerekiodu olmadım. Heveslenme ama ümidini de kaybetme bende adet sancısını her yönüyle yaşadım hala yaşıyrm 😁hatta acaba adet olur muyum die düşündüm bugün

Anladim canim ama sevindim senin adina degerin baya yuksek cunku🥰beN 20 martta igne yaptirdim bugun 11.gun normalde 12nisanda adet olmam gerekiyor fakat bu igneden 14gun sonra adet olunuyormus veya olunmuyormus sanirim
Değişio adet tarihleri. 14. Gün şansını dene bi ❤️Gönülden istyrm pozitif çıkmasını senin için dua edicem

Değişio adet tarihleri. 14. Gün şansını dene bi ❤️Gönülden istyrm pozitif çıkmasını senin için dua edicem
Rabbim dualarimizi kabul etsin🙏 tesekkur ederim canim benim de dualarimda sen yer alacaksin🥰 insallah guzel sonuclar goruruz de heyecanimizi bu surecte paylasiriz birlikte💞

Back