Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de canim inanır misin is yerinde bi sabah bide akşamüstü ağladım tutamadım kendimi regl olunca da ben çok duygusal oluyorum

catlatma ignemin uzerinden 32gun gecti ve ben hala adet olamadim 1hafta once dr gittim catlamayip kiste donusmus ve igne oldum 1hafta oldu oda söktürmedi stres oldum resmen.
gebelik yok kist var ustune birde catlatma ignesi olali 32gun regl bari olsam

0.1 eşim almış sonucu. Canım cok kötü oldum valla. Haberi aldıgımdan beri aglıyorum elimde degil. İnsan umutlanıyor işte.
Hiç üzülme desemde boş bende senin gibi aynı şeyleri çok yaşadım ama bi müddet sonra alıştım ben kendimi artk hazırlıyodum kan verrken falan hayrlısı demek engüzel teselli

Adet söktürücü ilaç vermedimi bende iğnenin 21.günü ilaçla olmştm

1 saat önce arkadaşla karşılatım 1,5aylık hamileymiş ve kesinlikle bebek düşünmüyordu. Şimdi nasıl bakıcam çok erken oldu diyor. Ahhh dedm bi bilsen biz ne zorluklar çekiyoruz
Canim sorma benim arkadaş lojmanda oturuyor ben orda cocuk doğurmam o eve cocuk götürmem demişti 2 ay geçmemişti hamile kaldı böyle büyük konuşan insanlar kalıyor bizler kalamıyoruz Of of

Canim sorma benim arkadaş lojmanda oturuyor ben orda cocuk doğurmam o eve cocuk götürmem demişti 2 ay geçmemişti hamile kaldı böyle büyük konuşan insanlar kalıyor bizler kalamıyoruz Of of
Ah ah sorma canım arkadaşım için çok sevindim. Her ne kdar o hazır hissetmesede kalp atışlarını duyduktan sonra kimbilir bugün söyledikler için ne kadar pişman olacak.

1 saat önce arkadaşla karşılatım 1,5aylık hamileymiş ve kesinlikle bebek düşünmüyordu. Şimdi nasıl bakıcam çok erken oldu diyor. Ahhh dedm bi bilsen biz ne zorluklar çekiyoruz
Aynen cnm ya ne uğraşlar veriyoruz rabbim emeğimizin karşılığı bigün verecek elbet ogüne kadar sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…