- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Ben de canim inanır misin is yerinde bi sabah bide akşamüstü ağladımKızlar bn de bugün cok agladım ama aglamakla bişey olmuyor aksine daha cok yıpranıyoruz, ve gelecek ayda olacak olanı da beynimizle engelliyoruz. Bircok insanın bebeği takıntı ve stres yüzünden olmuyor; o yüzden bu aya oturup can sıkacagımıza hep birlikte diğer aya odaklanalım. Allahın izniyle hepimizn bebişi olacak inşallah.
Kızlar negatif çıktı.[/QUOyeni giriyorum canim nete belki gec dollenmdi yinede moral bozmak yok yerimsenibenn
Hiç üzülme desemde boş bende senin gibi aynı şeyleri çok yaşadım ama bi müddet sonra alıştım ben kendimi artk hazırlıyodum kan verrken falan hayrlısı demek engüzel teselli0.1 eşim almış sonucu. Canım cok kötü oldum valla. Haberi aldıgımdan beri aglıyorum elimde degil. İnsan umutlanıyor işte.
Adet söktürücü ilaç vermedimi bende iğnenin 21.günü ilaçla olmştmcatlatma ignemin uzerinden 32gun gecti ve ben hala adet olamadim 1hafta once dr gittim catlamayip kiste donusmus ve igne oldum 1hafta oldu oda söktürmedi stres oldum resmen.
gebelik yok kist var ustune birde catlatma ignesi olali 32gun regl bari olsam
canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın. Kaç kere denedinizYarın 12.günüm bnmde hadi inş dua edin olsun kızlar olmazsa tüp bebeğe başlıcaz çünkü
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır bebeğinYarın 12.günüm bnmde hadi inş dua edin olsun kızlar olmazsa tüp bebeğe başlıcaz çünkü
1 saat önce arkadaşla karşılatım 1,5aylık hamileymiş ve kesinlikle bebek düşünmüyordu. Şimdi nasıl bakıcam çok erken oldu diyor. Ahhh dedm bi bilsen biz ne zorluklar çekiyoruzYarın 12.günüm bnmde hadi inş dua edin olsun kızlar olmazsa tüp bebeğe başlıcaz çünkü
söktürücü igne verdi vurulali 7gun oldu hala tık yokAdet söktürücü ilaç vermedimi bende iğnenin 21.günü ilaçla olmştm
Canim sorma benim arkadaş lojmanda oturuyor ben orda cocuk doğurmam o eve cocuk götürmem demişti 2 ay geçmemişti hamile kaldı1 saat önce arkadaşla karşılatım 1,5aylık hamileymiş ve kesinlikle bebek düşünmüyordu. Şimdi nasıl bakıcam çok erken oldu diyor. Ahhh dedm bi bilsen biz ne zorluklar çekiyoruz
Ah ah sorma canım arkadaşım için çok sevindim. Her ne kdar o hazır hissetmesede kalp atışlarını duyduktan sonra kimbilir bugün söyledikler için ne kadar pişman olacak.Canim sorma benim arkadaş lojmanda oturuyor ben orda cocuk doğurmam o eve cocuk götürmem demişti 2 ay geçmemişti hamile kaldıböyle büyük konuşan insanlar kalıyor bizler kalamıyoruz Of of
Tekrar yaptrırsak 2.kez olcak geçen sene düşük yapmştm 19mayısda bu 19mayıs da test günüm rabbim canımın yandığı o günü bu sene aynı günde yüzümü güldürsün inşCanım
canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın. Kaç kere denediniz
Aynen cnm ya ne uğraşlar veriyoruz rabbim emeğimizin karşılığı bigün verecek elbet ogüne kadar sabır1 saat önce arkadaşla karşılatım 1,5aylık hamileymiş ve kesinlikle bebek düşünmüyordu. Şimdi nasıl bakıcam çok erken oldu diyor. Ahhh dedm bi bilsen biz ne zorluklar çekiyoruz
Ama ben yine bun baslayip 3 ust uste rabbim tutursun insallah senin yumurtalarin kac ml olmustuBenim doktorum da sabah yaptı iğnemi akşam ertesi gün zorunlu diğer gün yapsan yine İyi olur ama zorunlu değil dedi
Canım yarın kaçıncı gününSabah ilk idrarla test yapsammı kızlar ya çok tedirginim yine korkuyorm tek çizgi görmekten
12.gün cnm ben atın 7sinde gece 12 de yapmştm iğneyiCanım yarın kaçıncı günün
inşallah iyi haberlerle gelirsin tatlım. .Rabbim gönlüne göre versin bu ramazan ayında inşallah dilediğin olur..hepinize inşallah Rabbim nasip eder..Yarın 12.günüm bnmde hadi inş dua edin olsun kızlar olmazsa tüp bebeğe başlıcaz çünkü
Bence tatlım adet gününü bekle böylece stres yapmazsin..doktorun ne zaman test yapmani soyledi?Sabah ilk idrarla test yapsammı kızlar ya çok tedirginim yine korkuyorm tek çizgi görmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?