- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
İgne bhcg hormonu zaten..vurulduğunda vücudunuzda hamilelik gibi etki gösteriyor..zaten iğnenin etkisi 12 günden sonra bitiyor. Daha sonra bu belirtiler devam etti..acaba tuttu mu dedim..adeti bekliyordum açıkçası..şunu unutmayın ilişki günleri de çok önemli ve ilişkiden sonra en az yarım saat ayaklar havada kalmalı ben duvara kaldırdım. .Bu belirtiler iğneden ne kadar sonra çıktı peki
Eğer adet olursanız ki inşallah olmaz bebişiniz gelir..doktora daha erken gidip yumurtayı daha erken catlatabilirsiniz..Rabbim en kısa zamanda nasip etsinyani belki çatlamıyor tam bilemiyorum :) 24 mm büyük dedi doktor 17. günüm sanırım 22 de falan çatlaması gerekirdi :)
benim 3 gün boyunca bel ve kasık ağrısı cektim ama suan 6 günüm ve bseym yok akıntı başladı dünden beri bide progestan kullanmaya basladım bugun beynim sarhos gibiİgne bhcg hormonu zaten..vurulduğunda vücudunuzda hamilelik gibi etki gösteriyor..zaten iğnenin etkisi 12 günden sonra bitiyor. Daha sonra bu belirtiler devam etti..acaba tuttu mu dedim..adeti bekliyordum açıkçası..şunu unutmayın ilişki günleri de çok önemli ve ilişkiden sonra en az yarım saat ayaklar havada kalmalı ben duvara kaldırdım. .
10. gün yaptım negatifti canım benim daha erken geçmiş demek kiİgne bhcg hormonu zaten..vurulduğunda vücudunuzda hamilelik gibi etki gösteriyor..zaten iğnenin etkisi 12 günden sonra bitiyor. Daha sonra bu belirtiler devam etti..acaba tuttu mu dedim..adeti bekliyordum açıkçası..şunu unutmayın ilişki günleri de çok önemli ve ilişkiden sonra en az yarım saat ayaklar havada kalmalı ben duvara kaldırdım. .
Bu ugrasmalarinjz sonucunu en iyi şekilde alırsınız inşallah...haklısınız çok arastrıorz ve cok kurcalıorz ondan oluo
Bana da doktorum progestan verdi..10 gündür içiyorum. .gece yatmadan önce alıyorum beni de sarhoş gibi ediyor..benim 3 gün boyunca bel ve kasık ağrısı cektim ama suan 6 günüm ve bseym yok akıntı başladı dünden beri bide progestan kullanmaya basladım bugun beynim sarhos gibi
Aynen bak onu hiç düşünmedim demekki bu etkiler iğnenin etkisi geçene kadar devam edicek önemli olan devamının gelmesi. Neyse en azından az çok anlayabiliyoruz gebelik belirtilerini. Belim nasıl biliyor musun her noktası ağrıyorİgne bhcg hormonu zaten..vurulduğunda vücudunuzda hamilelik gibi etki gösteriyor..zaten iğnenin etkisi 12 günden sonra bitiyor. Daha sonra bu belirtiler devam etti..acaba tuttu mu dedim..adeti bekliyordum açıkçası..şunu unutmayın ilişki günleri de çok önemli ve ilişkiden sonra en az yarım saat ayaklar havada kalmalı ben duvara kaldırdım. .
amin canım inş kısmet biraz da gidecektim doktor yoktu gerçi olsaydı da olur muydu bilmiyorum daEğer adet olursanız ki inşallah olmaz bebişiniz gelir..doktora daha erken gidip yumurtayı daha erken catlatabilirsiniz..Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Erken test yapmışsın cnm..biraz daha bekle 14.günden itibaren yap..zaten idrara geçmesi 10 gün. .10. gün yaptım negatifti canım benim daha erken geçmiş demek ki
inşallah hepimşzBu ugrasmalarinjz sonucunu en iyi şekilde alırsınız inşallah...
yapmam artık canım adetimi beklerim olurum yarın falanErken test yapmışsın cnm..biraz daha bekle 14.günden itibaren yap..zaten idrara geçmesi 10 gün. .
iğnenin kaçıncı günu sende..Aynen bak onu hiç düşünmedim demekki bu etkiler iğnenin etkisi geçene kadar devam edicek önemli olan devamının gelmesi. Neyse en azından az çok anlayabiliyoruz gebelik belirtilerini. Belim nasıl biliyor musun her noktası ağrıyor
İnşallah olmazsın iyi. Haberlerini alirizyapmam artık canım adetimi beklerim olurum yarın falan
inş canım öyle çok istiyoeum amaaa hiç olacak gibi gelmiyorİnşallah olmazsın iyi. Haberlerini aliriz
İğne gününü de sayarsak 6. Günüm. Kasıklarım ve belim baya bi burdayız diyor sağ kasığım özellikle sanki birazdan adet olacam gibiiğnenin kaçıncı günu sende..
nasıl kullanıosn peki cnmBana da doktorum progestan verdi..10 gündür içiyorum. .gece yatmadan önce alıyorum beni de sarhoş gibi ediyor..
Hap olarak kullanıyorum..duphastonnasıl kullanıosn peki cnm
İğnenin etkisi tatlım. .ilişkiye 1 hafta devam ettin dimiİğne gününü de sayarsak 6. Günüm. Kasıklarım ve belim baya bi burdayız diyor sağ kasığım özellikle sanki birazdan adet olacam gibi
bende aynı şekilde canımHap olarak kullanıyorum..duphaston
Insallah hiç beklemediğin bir anda seninle.olur bebisininş canım öyle çok istiyoeum amaaa hiç olacak gibi gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?