Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben pko hastasıyım. .bekarligimdan beri var..2 çocuğunda klomen ve iğne ile büyüdü yumurtaliklar..geçen ay kist tedavisi gördüm yumurta bayağı büyüyor tedavi oldum eridi gitti kıstım. .doktorum 2 tane büyük yumuttan var çatlama iğnesi istermisin dedi olur dedim..bu arada yurtdisnda yaşıyorum. .ayın 29 unda iğnemi vuruldum kalçadan..dün evde test yaptım silik çıktı bugün kan verecem. .bugün adet günün daha olmadım. .

ay canım bence hamilesin silijk çıkmış ne güzel 3. çocuğun bizlere dua et nolurr

bir de yumurtaların kaç mm di ?

16 gün olmus iğne vurulalı bence bi kan verin.

yaz buraya canım peki çatlatma iğnesinden bugune kadar olan belirtilerini yazarmısın canım
Aslında pek umutlu değildim. .çok kafanıza takmayın arkadaşlar beden ona göre hareket ediyor..bu zamanlarda dışarı çıkın gezin..belirtilerim göğüste hassasiyet oldu damarlar belirginlesti akintim çok oldu hatta ped koydum.adet olurum diye..hafif mide bulantisi özellikle yemekten sonra..ve sol kasiktaa batma çok hafif ağrılar. .

evet kendimiz cok dinliyoruz o yüzden her seyi hamileleğe yoruyoruz

Bu belirtiler iğneden ne kadar sonra çıktı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…