- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Ama zaten senin kan verme vaktinde gelmiş ki boşu boşuna stres yapıyorsun cnm kan ver kurtul en azından hamileysen ona göre boşuma stres yapmamış olrsunEşim izin vermiyor ya dün biraz üzüldüm diye izin vermedi test yapmama adet olmazsan kan verirsin dediii
bat 26 canım ben iğneyi 09unda yaptım yanlıs yazmısımBat ne zmn cnm bmnde bi yumurtam oluştu 21 mm iken yaptım bnde senden 2gün önce yapmşm
Bnde 7sinde yaptm ay inş hadi hyrlı sonçlar alırızbat 26 canım ben iğneyi 09unda yaptım yanlıs yazmısım
ya evet eczaneci kız dedi hatta nerden alacagını doktor soledimi dedi bende hayr dedm yutarak alıorm ne farkı var ki agız yada vajina olarakProgestan oral yolla alnca bal dönmesi yapıyor doktoruna danış vajinal yolla kullan cnm
doktora gittinizmi pekiBnde 7sinde yaptm ay inş hadi hyrlı sonçlar alırız
Cnm naptn test yaptn mı bat ne zamndı sennhayırlısı olsun canım dua edelim olur mu birbirimize
Ağızdan alınca baş dönmesi yapıyor vajinal yolla emilimi daha farklı demekki bnde daha önce tüp bebekde kullanmştm vajinal kullanıyodum hiç öyle baş dönmesi falan olmadı sadece uyku oluyorduya evet eczaneci kız dedi hatta nerden alacagını doktor soledimi dedi bende hayr dedm yutarak alıorm ne farkı var ki agız yada vajina olarak
İğneden sonra mı gitmedimdoktora gittinizmi peki
doktorada ulaşamam ki napcam bilmıormAğızdan alınca baş dönmesi yapıyor vajinal yolla emilimi daha farklı demekki bnde daha önce tüp bebekde kullanmştm vajinal kullanıyodum hiç öyle baş dönmesi falan olmadı sadece uyku oluyordu
anladm canımİğneden sonra mı gitmedim
Benden 1 gün önce yapmışsın hayırlısı canım inşallah hepimizin olur bu ay sende bulantı halsizlik filan oldu mu nasılsın yaniYok ben 7sinde yaptm cnm
Canim bu ara farklı 28 günde geliyordu bi önceki ay 29 geçene ay 31 günde geldi o yüzden bi şey diyemiyorum ama başka test yapmam umudum yok ztnCnm naptn test yaptn mı bat ne zamndı senn
Canım sende kasık ağrısı var mı? Sanki böyle adetten önceki gibiBenden 1 gün önce yapmışsın hayırlısı canım inşallah hepimizin olur bu ay sende bulantı halsizlik filan oldu mu nasılsın yani
Yok bazen kramp gibi sancı giriyor sonra geçiyorCanım sende kasık ağrısı var mı? Sanki böyle adetten önceki gibi
Hiç yok cnm sadece çok nadir kasık ağrısı oluyor sende var mıBenden 1 gün önce yapmışsın hayırlısı canım inşallah hepimizin olur bu ay sende bulantı halsizlik filan oldu mu nasılsın yani
Senin bat sen zmn cnmCanım sende kasık ağrısı var mı? Sanki böyle adetten önceki gibi
Ama zaten senin kan verme vaktinde gelmiş ki boşu boşuna stres yapıyorsun cnm kan ver kurtul en azından hamileysen ona göre boşuma stres yapmamış olrsun
Heycnlndım merakla bekliyorum sonucuDoğru diyosun canım bu askam eşim gelsin acile gidip kan vericem bakalım ne olacakk
24-25 gibi bekliyorum tatlım. Ama sanki yarın olacakmışım gibi de şişimSenin bat sen zmn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?