- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Evet su gibi akıntı var bulantı halsizlik devam ediyordoktor her ihtimale karşı progestan verdi bugun baş donmem var oda ilaçdn sanırım reçetesinde ole yazıodu baş donmesi yapabilir dye bugun nasılsn peki belirtin varmı akıntı vs.
bende baş dönmesi var suan oturduğum yerde dönüyo heryer ilaç kötü yaptı beni iyiceEvet su gibi akıntı var bulantı halsizlik devam ediyor
Sakin ol canım sınavınla ilgilen bebek varsa zaten öğreneceksin ayrıca belki sonra çalışman zorlaşacak o yüzden sınavına çalış düşünmeİşte canım insan bir şeyler umuyor. Bi yandan sınava hazırlanıyorum bi yandan cocuk için uğraşıyorum. İster istemez bi stres içindeyim
Evet bende kullandım öyle bir ilaç aynen dediğin gibi baş dönmesi yapıyor uzan dinlenbende baş dönmesi var suan oturduğum yerde dönüyo heryer ilaç kötü yaptı beni iyice
çalısıorm canım malesef öle bir lüksüm yok sabah öğle aksam 3 kere alıorm ama 10 gün bole yaparsa vay halimeEvet bende kullandım öyle bir ilaç aynen dediğin gibi baş dönmesi yapıyor uzan dinlen
birkaç güne bünyen alışır belkiçalısıorm canım malesef öle bir lüksüm yok sabah öğle aksam 3 kere alıorm ama 10 gün bole yaparsa vay halime
Yok daha yapmadım test erken 24 ünde kan dedi Dr şimdi daha çatlatma iğnesi in 5. Günü varsa da çıkmaz galibaYaptın mi test canim
Yok ateşim falan sadece mide bulantısı bel ağrısı arada kasık da var tabiAteşin var mı sanki soğuk algınlığı gibi
Ben dün acile gittim ateşim düşmedi tüm gün bende de var bel ağrısı bulantı birazda başım ağrıyorYok ateşim falan sadece mide bulantısı bel ağrısı arada kasık da var tabi
Bulantı için hap içsem mi Acaba bilemedim senceBen dün acile gittim ateşim düşmedi tüm gün bende de var bel ağrısı bulantı birazda başım ağrıyor
inşallah canımbirkaç güne bünyen alışır belki
Benimde akıntım su gibi. Hatta öyle zamanlarda geliyor ki. Çok rahatsız edici acaba neden öyle oluyırEvet su gibi akıntı var bulantı halsizlik devam ediyor
Doktora sormadan bişi içme benceBulantı için hap içsem mi Acaba bilemedim sence
Bilmiyorum ki canımBenimde akıntım su gibi. Hatta öyle zamanlarda geliyor ki. Çok rahatsız edici acaba neden öyle oluyır
Bat ne zmn cnm bmnde bi yumurtam oluştu 21 mm iken yaptım bnde senden 2gün önce yapmşmmerhaba kızlar bde 09.05.2018 tarihinde klomen sayesinde 1 tane yumurtam 22mm idi ayın 10.05 de iğnemi vuruldum. 3 gün boyunca kasık ağrısı bel ağrısı cektim ve suan iğnenin 6. günümdeyim ama bseyim yok suanlk
Test sonucunu merakla bekliyoruzKızlar ignemin 17. Günü akintim çoğaldı biraz da belim ağrıyor adet mi olcam acabaaa
Ayın 8 inde ise aynı gün olmuşuz iğneyiBat ne zmn cnm bmnde bi yumurtam oluştu 21 mm iken yaptım bnde senden 2gün önce yapmşm
Progestan oral yolla alnca bal dönmesi yapıyor doktoruna danış vajinal yolla kullan cnmbende baş dönmesi var suan oturduğum yerde dönüyo heryer ilaç kötü yaptı beni iyice
Yok ben 7sinde yaptm cnmAyın 8 inde ise aynı gün olmuşuz iğneyi
Eşim izin vermiyor ya dün biraz üzüldüm diye izin vermedi test yapmama adet olmazsan kan verirsin dediiiTest sonucunu merakla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?