- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
- 83
eşime sperm testi yaptıracaz yarınBenim de asiri bir gogus agrisi var umudum hic yok yani.
inşallah canım . Sizde çıkmadı sanırımİnsallah sorun cikmaz biz yaptirmistik.
Aynen cikmadi. Ben rahim filmi cektirmedim onun disinda bir sorun yok ama hamilelikte gerceklesmedideinşallah canım . Sizde çıkmadı sanırım
anladım bende her testi yaptırdım bir rahim filmi kaldı eşimin testleri bir çıksın bakalımAynen cikmadi. Ben rahim filmi cektirmedim onun disinda bir sorun yok ama hamilelikte gerceklesmedide
malasef canım benim tutmadı bugün yine başladı klomeneBasta yazan igne olan arkadaslar hamile kaldınızmı acaba?
Ben hamile kaldim ama bende oyle cok agri olmadi. Yumurta catlarken oldu sanki birazBasta yazan igne olan arkadaslar hamile kaldınızmı acaba?
canım sen hamile mi kaldın?Ben hamile kaldim ama bende oyle cok agri olmadi. Yumurta catlarken oldu sanki biraz
Evet canim hamileyim.canım sen hamile mi kaldın?
Hayırlı uğurlu olsun canım kaç yumurtan vardı ilk ilişki ne zaman oldu hamileliğini iğnenin kaçıncı günü öğrendin çok sordum kusura bakma benim iğnenin 4. GünüEvet canim hamileyim.
Tsk ederim. İliski icin doktor bana net birsey demedi. Ama benim igne gunu iliski olmadi sonraki gun oldu. İgnenin 19. Gunu ogrendim. Daha once de ogrenilirdi ben adet gununu bekledim canim.Hayırlı uğurlu olsun canım kaç yumurtan vardı ilk ilişki ne zaman oldu hamileliğini iğnenin kaçıncı günü öğrendin çok sordum kusura bakma benim iğnenin 4. Günü
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Evet canim hamileyim.
Sagol tsk ederim canim. Ben femara kullandim.yumurta bir taneydi. Doktor iliski icin duzenli olsun dedi.bende igne gunu iliski olmadi sonraki gun oldu. Birde bal tarcin yapmistimhayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Biraz Bilgi verirmişim bize hangi ilacı kullandın kür falan yaptın mı iğne vurulduktan sonra ilişki düzeni nasıl oldu kaç tane yumurta vardı
anladım canım ben 3günüde değerlendirmiştim ama fayda etmedi bu ay bende bal tarçın çörek otu yapıyorum bide süt maydonoz buharını ben klomen kullanıyorum amaSagol tsk ederim canim. Ben femara kullandim.yumurta bir taneydi. Doktor iliski icin duzenli olsun dedi.bende igne gunu iliski olmadi sonraki gun oldu. Birde bal tarcin yapmistim
Bal tarcinin bana faydasi oluyor bak. Darisi basina insallah senin de gebelik hayirlisiyla bu ay oliranladım canım ben 3günüde değerlendirmiştim ama fayda etmedi bu ay bende bal tarçın çörek otu yapıyorum bide süt maydonoz buharını ben klomen kullanıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?