Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dün oldum iğnemi bu gece dahil 3 gün ilişki dedi doktorum ama iğne olduktan sonra ağrım falan olmadı sizin ağrınız oldu mu

Benim bugun igne olalı 7.günüm test yaptım pozitif yanıltıcı olabilr dimi en az 5gün daha beklemeliyim

Hayırlı uğurlu olsun canım kaç yumurtan vardı ilk ilişki ne zaman oldu hamileliğini iğnenin kaçıncı günü öğrendin çok sordum kusura bakma benim iğnenin 4. Günü
Tsk ederim. İliski icin doktor bana net birsey demedi. Ama benim igne gunu iliski olmadi sonraki gun oldu. İgnenin 19. Gunu ogrendim. Daha once de ogrenilirdi ben adet gununu bekledim canim.

Sagol tsk ederim canim. Ben femara kullandim.yumurta bir taneydi. Doktor iliski icin duzenli olsun dedi.bende igne gunu iliski olmadi sonraki gun oldu. Birde bal tarcin yapmistim

Sagol tsk ederim canim. Ben femara kullandim.yumurta bir taneydi. Doktor iliski icin duzenli olsun dedi.bende igne gunu iliski olmadi sonraki gun oldu. Birde bal tarcin yapmistim
anladım canım ben 3günüde değerlendirmiştim ama fayda etmedi bu ay bende bal tarçın çörek otu yapıyorum bide süt maydonoz buharını ben klomen kullanıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…