Bence YÖK ya sonucta yumurtanız catlamısEvet bugunu degerlendireyim de saatin onemi var mi ki acaba ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence YÖK ya sonucta yumurtanız catlamısEvet bugunu degerlendireyim de saatin onemi var mi ki acaba ya
Ben gecen ay femara kullandim. Doktor catlatma ignesi vermedi. Kendi haline birakti. Tabi tutmadi bu ay o yuzden igne verdi. İlk igne yaniSenin kaçıncı iğne cnm
Tamam canim sagol bakalimsen o saatlere yakın tuttur canım yinede
Yok olursa insallah ilk olacak. Senin var miÇocuğunuz varmı hiç
Benm bir tane var 5 yaşına girecek ama insan cocuk özlüyorYok olursa insallah ilk olacak. Senin var mi
Allah bagislasin. Evet o ozlem aynen bende de varBenm bir tane var 5 yaşına girecek ama insan cocuk özlüyor
Anladım cnm benimde hap verdi yumurtalarım catladı sonra iğne verdi ilk tedavim bnmBen gecen ay femara kullandim. Doktor catlatma ignesi vermedi. Kendi haline birakti. Tabi tutmadi bu ay o yuzden igne verdi. İlk igne yani
Allahım en kısa zamanda sana da tattirsinAllah bagislasin. Evet o ozlem aynen bende de var
Amin canim sagolasinAllahım en kısa zamanda sana da tattirsin
Nerde oturuyorsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz ben cok doktor aradımAmin canim sagolasin
Ben malatyadayim sen yaNerde oturuyorsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz ben cok doktor aradım
İstanbul cnmBen malatyadayim sen ya
Anladim canimİstanbul cnm
Ayni gun igne olmustuk naptin adet oldun mu?canım sen bu geceyi değerlendir ilişki olsun
adet olmadım daha günüm gelmedi.. ana idrar testinde birşey çıkmıyorAyni gun igne olmustuk naptin adet oldun mu?
bilmiyorum ki canım takvime göre yarın adet tarihiAma igneden 14 gun sonra adet olunurmus bende olmadim da
adet ağrıları var hafif hafif yarın olurum gibiBenimde 1 aralik