36. saatte olmaliymis benim dun olmadi iliskibende dün 2 buçuk gibi vuruldum iğneyi gece 2 buçuk gibi ilişki oldu bugün gece de o saatlerde ilişki olacak bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36. saatte olmaliymis benim dun olmadi iliskibende dün 2 buçuk gibi vuruldum iğneyi gece 2 buçuk gibi ilişki oldu bugün gece de o saatlerde ilişki olacak bakalım
Daha varmıs ama yumurtlama zamanınız olduğu için sık iliskiye girin tutar inş zman geçmiyor böyle de olunca1 aralik adetm. Dun catlatma ignesi oldum.
Benmde 36 saatte olmadı gecti saati ondan ümitsizim36. saatte olmaliymis benim dun olmadi iliski
İnsallah tutar sen test ne.zaman yapacaksin pekiDaha varmıs ama yumurtlama zamanınız olduğu için sık iliskiye girin tutar inş zman geçmiyor böyle de olunca
Cuma yaparım Perşembe adet olmazmasam tabiİnsallah tutar sen test ne.zaman yapacaksin peki
o zaman bizim denk geliyor gece 2 buçukta 36 saat olacak İnşallah tutar36. saatte olmaliymis benim dun olmadi iliski
İnsşaalh seninde olur cok da ümitli olmak istemiyorum cok üzüleceğim eğer bu ay da tutmazsaBana doktor iste o 36 saati demedi sadece duzenli iliski olsun dedi. Umutsuz olma olur inşallah
İnsallah tutar ben de ilk defa igne oldum. Doktor iliski icinde net birsey demedi stres oldum birazo zaman bizim denk geliyor gece 2 buçukta 36 saat olacak İnşallah tutar
İnsallah sizinde oluro zaman bizim denk geliyor gece 2 buçukta 36 saat olacak İnşallah tutar
Bakalim kismet gecen ay ben cok umutluydum ama olmadiİnsşaalh seninde olur cok da ümitli olmak istemiyorum cok üzüleceğim eğer bu ay da tutmazsa
canım sen bu geceyi değerlendir ilişki olsunİnsallah tutar ben de ilk defa igne oldum. Doktor iliski icinde net birsey demedi stres oldum biraz
Bnmde ilk defa iğne oldu bakalım ne olacak kimisinin ikinci ayda tutuyormuşİnsallah tutar ben de ilk defa igne oldum. Doktor iliski icinde net birsey demedi stres oldum biraz
Senin kaçıncı iğne cnmBakalim kismet gecen ay ben cok umutluydum ama olmadi
inşallah Canımm isteyen herkes nasip etsin Allahımİnsallah sizinde olur
Bakalim kismetBnmde ilk defa iğne oldu bakalım ne olacak kimisinin ikinci ayda tutuyormuş
Amin. İnsşalhinşallah Canımm isteyen herkes nasip etsin Allahım![]()
Evet bugunu degerlendireyim de saatin onemi var mi ki acaba yacanım sen bu geceyi değerlendir ilişki olsun
Çocuğunuz varmı hiçBakalim kismet
sen o saatlere yakın tuttur canım yinedeEvet bugunu degerlendireyim de saatin onemi var mi ki acaba ya