Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36 saat sonra ilk ilişki olmalı yani gece 3 e denk geliyor canım. ..sonrasında gün aşırı 1 hafta devam etMerhaba kizlar bugun saat 3 gibi catlatma ignesi oldum. Hamilelik icin ne zaman iliski olmali
Evet..doktorumun demiş olmasi lazim. .saat tut tam 36 saat sonra ilişkiye gir ...Kesin 36 saat sonra mi catlar
Demedi oyle birsey duzenli iliski olsun dedi sadece
Kalkma o zaman yardim istemissin yapacaklarını söyledim sanaGece 3 tede kalkilmaz ki ya.
İçinden mi düşündünBen senin icin demedim. Kizmana gerek yok .
Merhaba bende bu ay yaptırdım Benim de gece 2 de yapmam lazım dı bi ertesi akşam yapabildik inş bu ay tutar bir bucuk senedir olmuyor ama içimde bu ay da olmayacakmış gibi geliyor cok sabırsızlanıyorum regli me 2 gün var ama kaşıklarım agrıyor olacakmısım gibiSasirdim ..aynı dediğim gibi olcak cnm
Merhaba bende bu ay yaptırdım Benim de gece 2 de yapmam lazım dı bi ertesi akşam yapabildik inş bu ay tutar bir bucuk senedir olmuyor ama içimde bu ay da olmayacakmış gibi geliyor cok sabırsızlanıyorum regli me 2 gün var ama kaşıklarım agrıyor olacakmısım gibiMerhaba kizlar bugun saat 3 gibi catlatma ignesi oldum. Hamilelik icin ne zaman iliski olmali
Belli olmaz canim belki hamilesindir. Adetin ne zaman peki?Merhaba bende bu ay yaptırdım Benim de gece 2 de yapmam lazım dı bi ertesi akşam yapabildik inş bu ay tutar bir bucuk senedir olmuyor ama içimde bu ay da olmayacakmış gibi geliyor cok sabırsızlanıyorum regli me 2 gün var ama kaşıklarım agrıyor olacakmısım gibi
Adetim Perşembe günü olmam lazım 2 gün var yani insallah hakkımda hayırlısı olsun cok istiyorum rabbim isteyen herkeze versinBelli olmaz canim belki hamilesindir. Adetin ne zaman peki?
Siz yaptınız mı sizin kaç senedir olmuyorBelli olmaz canim belki hamilesindir. Adetin ne zaman peki?
Benim de yaklasik bir yildir olmuyor.Siz yaptınız mı sizin kaç senedir olmuyor
Rabbim inş en kısa zamanda verir sizin adet ne zamanBenim de yaklasik bir yildir olmuyor.
bende dün 2 buçuk gibi vuruldum iğneyi gece 2 buçuk gibi ilişki oldu bugün gece de o saatlerde ilişki olacak bakalımMerhaba kizlar bugun saat 3 gibi catlatma ignesi oldum. Hamilelik icin ne zaman iliski olmali
1 aralik adetm. Dun catlatma ignesi oldum.Rabbim inş en kısa zamanda verir sizin adet ne zaman