• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Korkmaz87

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
624
311
103
37
Merhaba kizlar bugun saat 3 gibi catlatma ignesi oldum. Hamilelik icin ne zaman iliski olmali

Sasirdim ..aynı dediğim gibi olcak cnm
Merhaba bende bu ay yaptırdım Benim de gece 2 de yapmam lazım dı bi ertesi akşam yapabildik inş bu ay tutar bir bucuk senedir olmuyor ama içimde bu ay da olmayacakmış gibi geliyor cok sabırsızlanıyorum regli me 2 gün var ama kaşıklarım agrıyor olacakmısım gibi

Merhaba kizlar bugun saat 3 gibi catlatma ignesi oldum. Hamilelik icin ne zaman iliski olmali
Merhaba bende bu ay yaptırdım Benim de gece 2 de yapmam lazım dı bi ertesi akşam yapabildik inş bu ay tutar bir bucuk senedir olmuyor ama içimde bu ay da olmayacakmış gibi geliyor cok sabırsızlanıyorum regli me 2 gün var ama kaşıklarım agrıyor olacakmısım gibi

Belli olmaz canim belki hamilesindir. Adetin ne zaman peki?

Back