Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında benim soruna verecek cevabım yok. Sonucu merak ettim. Ne oldu? Gittin mi doktora? Ben de cumartesi iğne oldum. BeklemedeyimMerhaba kızlar ben bu ay klomen tedavisi gördüm, daha sonra da çatlatma iğnesi oldum. Çatlatma iğnesinden 6 gün sonra çok az kahverengi akıntım başladı. 4 gündür de devam ediyo. Böyle bir durum yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı?
Ignenin 15. gunu yogun kahverengi akintim geldim adet oldum sandim adetim ikinci gunu tekrar tedaviye baslayim diye dun doktora gittim. Doktor yine klomen kullanalim ama guvenlik icin bi kan tahlili yapalim ama yuzde 99 negatiftir dedi. Klomeni yazdi beni gonderdi.Sonuclar icin aramami soyledi. Aradan 1 saat gecti doktor aradi kan testim pozitif cikmis sok olduk 49 cikmis. 2 gun sonraya takip icin randevu verdi. Klomeni kesip progestana baslattiAslında benim soruna verecek cevabım yok. Sonucu merak ettim. Ne oldu? Gittin mi doktora? Ben de cumartesi iğne oldum. Beklemedeyim
Ay gözün aydın. Bebiş geliyor yani. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahIgnenin 15. gunu yogun kahverengi akintim geldim adet oldum sandim adetim ikinci gunu tekrar tedaviye baslayim diye dun doktora gittim. Doktor yine klomen kullanalim ama guvenlik icin bi kan tahlili yapalim ama yuzde 99 negatiftir dedi. Klomeni yazdi beni gonderdi.Sonuclar icin aramami soyledi. Aradan 1 saat gecti doktor aradi kan testim pozitif cikmis sok olduk 49 cikmis. 2 gun sonraya takip icin randevu verdi. Klomeni kesip progestana baslatti
ben iğne yaptırdıktan sonra tutmadı bir sonraki ay oldu şimdi hamileyim çok şükür . ALLAH size de nasip etsin . umudunuzu kaybetmeyin .Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Çatlatma iğnesi oldum bugün 15. günüm test yapsam çıkar mı ? Test yapmaya korkuyorum yine negatifi görmek istemiyorum.
teşekkür ederim var mı güzel haberlerinizamin inşallah bugün test yaptım çok silik çıktı kan testi yaptıracam ama inşallah hamileyimdir.
sizinde bebeğiniz hayırlı olsun
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Çatlatma iğnesi oldum bugün 15. günüm test yapsam çıkar mı ? Test yapmaya korkuyorum yine negatifi görmek istemiyorum.
Ignenin 15. gunu yogun kahverengi akintim geldim adet oldum sandim adetim ikinci gunu tekrar tedaviye baslayim diye dun doktora gittim. Doktor yine klomen kullanalim ama guvenlik icin bi kan tahlili yapalim ama yuzde 99 negatiftir dedi. Klomeni yazdi beni gonderdi.Sonuclar icin aramami soyledi. Aradan 1 saat gecti doktor aradi kan testim pozitif cikmis sok olduk 49 cikmis. 2 gun sonraya takip icin randevu verdi. Klomeni kesip progestana baslatti
anlattığınız tedavi yöntemini bende denedim o ay olmadı fakat bi soraki ay çok şükür bebişim oldu . ALLAH sana da nasip etsin inşallah . yalnız bir önerim var . bu süreçte kullandığm bir folik asit oldu içerisinde 25 adet var günde 2 kere içiyorsun.miyositol positive.fiyatı içeriğinde ki adete göre biraz daha pahalı . fakat doktorumunda dediği gibi yumurtaları besleyen iyi gelen bir ilaçmış ve hamile kalmaya hazırlıyormuş. ben bu ilacı da tavsiye ediyorum kullandığınızda 2 3 ay içerisinde hamile kalabiliyorsunuz . bilginiz olsun .Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. Ben bir buçuk yıldır hamile kalamıyorum progesteron hormonum düşükmüş bu yüzden yumurtalarım oluşmuyormuş.rahim filmi çekildim 2 ay önce çok şükür sorun yokmuş.Eşiminde testleri normal çıktı.1 ay klomen kullandım yumurtalarım kocaman olup ve aynı zamanda kistimde oldu ama sonuç negatif .1 ay ara verildi.şimdi adetimin 5. gününde başla ilaca tek doz kullan yine kist oluşmasın dedi ve 12.gün gel yumurtalar iyiyse çatlatma iğnesi yapıcam dedi.bakalım sabırla bekliyorum bebişimi rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah... çatlatma iğnesi ile hamile kalan arkadaşlar var mı ?
Olur canim etkisi. Bnde koldan vuruldum gcen hafta.Kızlar mrb bende yeniyim ve sormak istiyorum bu ay klomen kullandım ve 19mm iki tane yumurtam oluşmustu ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım amaa koldan yapıldı acaba etkisi nasıl olur
Kol yada gobek fark etmiyor ben igneden korkuyorum diye koldan vuruluyorum ve catloyot yumurtamkolu ilk defa duydum benm göbekten yaptılar
Peki sende değişen birşey oldumu ne hissediyorsunOlur canim etkisi. Bnde koldan vuruldum gcen hafta.