Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize çok çok çok teşekkür ederim gösterdiğiniz çaba için dün bütün gün toplantıdaydım ve internete giremedim 16 dan son ra baktığımda hepinizde gelen haberler vardı pınarcım devayı aradım 12 de sen haber verdikten hemen sonra satılmış izmir dışındakilerde göndermekte problem yaşarız dediler çünkü ısı farklılığı yaşamaması gerekiyormuş 4 C üzerinde sıcaklıkta bulunmaması gerekiyormuş en sonunda dün işten yine erken çıkıp eşim annem babam kardeşim izmirin dörtbir köşesine dağıldık ve birer tane bulduk nihayet hepinize gerçekten minnet borçluyum hepinizin kalbinin güzelliğini buradan gördüm ve inşallah büyük allahımda sizin kalbinizin güzelliğinde tüm isteklerinizi dileklerinizi yerine getirir bende bunun için çok dua edicem.
İğnenin piyasada olmaması beni çok panikletti ve nihayet buldum iğneleri gonal f lere devam ediyorum şimdilik her şey yolunda ama inşallah sonuna kadar böyle devam eder. iğneleri aradığım süreçte bulamıyorum diye çok canım sıkılmıştı çünkü geçtiğimiz yaz da aşılama için aynı şekilde ilacın ithalatındaki bir problem yüzünden bulamamaış son gün aydından getirtmişti merkez aynı sıkıntıyı yaşıycam gdiye korkmuştum eşimle ikimiz seferber olup izmiri taradık resmen bu arada sizlerden gelen yardımları anlattım inanamadı ve senin bu site çok hoş bi şeymiş böyle bir dayanışma hiç tanımadan birbirinizi hayran oldum dedi özellikle sana pınarcım eşimden çok selamlar var teşekkür ediyor.allah yüreklerinizdeki güzelliğin meyvesi bebeişlerinize hepinizi ve benide en kısa sürede kavuşturur inşallah
canım inan ben senden cok üzüldüm , cünkü benimde basımdan gecti gecenlerde,iğnelerden ohss oldum karnım sıvı toplamıstı drum ya hastaneye yatcan dedi yada evde taktır serumu dedi ama serumu tam 3 assaat boyunxca 2 telefondan eşimle aradık, bütün depoların numaralarını bulduk ama ortada yoktu en son sana verdiğim eczanede bulduk orası gercekten büyük i yer ve stokları cok ve cok ilgieniorlarr bence bidahaki seferede basına böle bişi gelirse direk orayı ara ben cok memnun kaldım, bi kaç defada alısveriş yapmıstım ordan ama şimdi sürekli gidiorumm,seninde aklında olsun....
güzel dileklerin içinde saol canım amin insallahhh................................
klomen mi kullandın canım bende çatlama iğnesi vuruldum beklemedeyim... kaçıncı kullanışın çatlama iğnesini:uhm:
Ebrizm canım benim
Prgnly bulamıyorsan birde Ovitrelle var buda çatlatma iğnesi. Ben ilk 2 aşılamamda bunu kullandım. Birde bunu sor eczanalere belki vardır. Teleşlanma bir şekilde halledersin. Hiç bulamazsan doktoruna başvur canım.allah yardımcın olsun.
canım hayırlısı olsun izmirde nerde tedavi oluyorsun ebrizm.
kızlar ben eczaneye gitmemle ileçı bulmam bir oldu siz nasıl böyle sorunla karşılaştınız anlamadım.