çatlatma iğnesi yokkkkk

ebrizm

Prenses Beril in annesi
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
2.133
14
Arkadaşlar tüp bebek tedavisi için reçetem hazır ve reglimi bekliyorum 2. günü iğnelerime başlıycam tüm ilaçlarımı tamamladım izmirin dört bir köşesinde pregnly 5000 çatlatma iğnesi arıyorum hiç bir yerde yok ve tüm eczanelerin söylediği ithalatı ile ilgili sorun varmış uzun zamandır gelmiyormuş ben ne yapıcam şimdi bu iğneyi yurdumun hangi köşesinde olursa olsun bulan varmı varsa eczane bilgilerini verebilirmi kargo falan bir şekilde almam lazım yardımcı olurmusunuz.:eek:

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi için reçetem hazır ve reglimi bekliyorum 2. günü iğnelerime başlıycam tüm ilaçlarımı tamamladım izmirin dört bir köşesinde pregnly 5000 çatlatma iğnesi arıyorum hiç bir yerde yok ve tüm eczanelerin söylediği ithalatı ile ilgili sorun varmış uzun zamandır gelmiyormuş ben ne yapıcam şimdi bu iğneyi yurdumun hangi köşesinde olursa olsun bulan varmı varsa eczane bilgilerini verebilirmi kargo falan bir şekilde almam lazım yardımcı olurmusunuz.:eek:

evet canım yaaa o önemli bir sorunn

Ebrizmcim ben şimdi her zaman ilaç aldığım eczane ile görüştüm depoları araştıracaklar 15 dk sonra tekrar arayacağım onları vardır inşallah.

Ah canım depolara bakmışlar yok her an gelebilir diyor ben takipçisi olacağım yetiştiririz sen merak etme eşimin arkadaşlarına da söylerim.

çok teşekkürler canım nedir anlamadım hiç bir yerde yok bu iğne. zahmet veriyorum şekercim sana.

ay canım sıkıldı şimdi benim haberim yoktu banada martın sonuna dogru lazım ne yapcaz yaaaa zaten stres içindeyim bi bu eksikti

uygun eczanesi kocaeli/izmit..0262 323 78 40 ...biraz uzak ama farketmez dediğin için yazdım...beni hiç yarıyolda bırakmadılar.ama ithalatında sorun var demişsin böyle bi sorun biçok ili etkiler sanıyorum ama yinede bişansını dene..hayırlı haberler inşallah..

arkadaşım bende vardı o ilactan şimdi baktım ama sadece suyu kalmış toz u yok zaten banada dr um vermişti eczaneden almamıştık dr um yardımcı üreme teknikleri docent i ve aynı zamanda gata da da dr istersen numarasını vereyim onu bi ara belki onda hala vardır olmasa bile tüp bebek merkezlerinden bulabilecegine inanıyorum

Canım ithalatını bilmem ama bu iğneleri eczaneler 1 -2 tane bulunduruyo sorana da yok diyolar acil tanıdık manıdık olursa veriyolar genelde, bende daha önce bi kaç kez bulamadım eczanelerde sonra tanıdık eczanelerden duydum bunu napacaklarsa satmayıp, google'den sana yakın ecza depolarının telefonlarını bulup bi sorsan, yada doktor belki bunun yerine başka bişey verir bi söyle günü gelmeden istersen

Ebrizm canım benim

Prgnly bulamıyorsan birde Ovitrelle var buda çatlatma iğnesi. Ben ilk 2 aşılamamda bunu kullandım. Birde bunu sor eczanalere belki vardır. Teleşlanma bir şekilde halledersin. Hiç bulamazsan doktoruna başvur canım.allah yardımcın olsun.

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar her gün işten 20 dk erken çıkıp izmirin tüm eczanelerine soruyorum tanıdık bir eczane yok ama depolarda uzun zamandır gelmedi diyor. dr umada sordum 10 içinde belki bluruz dedi ve değiştirmedi ilacı benim tüp bebek tedavisi belkide o yüzden değiştirmek istemiyorlardır.

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar her gün işten 20 dk erken çıkıp izmirin tüm eczanelerine soruyorum tanıdık bir eczane yok ama depolarda uzun zamandır gelmedi diyor. dr umada sordum 10 içinde belki bluruz dedi ve değiştirmedi ilacı benim tüp bebek tedavisi belkide o yüzden değiştirmek istemiyorlardır.

canım sart değil onu kullanman ben oğlumda ondan kullandım şimdi ise ovitrelle verdi ikiside işe yarıyo sonuçta dr una danış hiç telaşlanma aynı sey...

cevap yazdım ama cıkmadı tekarr yazayım. ovitrellede aynı sey dr una danısıp ondan alabilirsin canım..

slm bende pko oluyum ve klomen hapı kulandım.doktor dedi ki yumurtalıklar daha gelişmemiş ıstediyim kadak.o uzden bıdaha kulanadcam,ama bende bilemiyorum ne oluyo,neolur bana bılgi verir misiniz arkadaşlar...

cevap yazdım ama cıkmadı tekarr yazayım. ovitrellede aynı sey dr una danısıp ondan alabilirsin canım..

afedersin canım internetim gitti cevap yazamadım. dr şimdilik değiştirmek istemiyor ben o yüzden hala aramaya devam ediyorum tabiki bulamazsak değiştirilir belkide ovitrelede kullanılır. ama inşallah bulabilirim. ilgine çok teşekkürler.

uygun eczanesi kocaeli/izmit..0262 323 78 40 ...biraz uzak ama farketmez dediğin için yazdım...beni hiç yarıyolda bırakmadılar.ama ithalatında sorun var demişsin böyle bi sorun biçok ili etkiler sanıyorum ama yinede bişansını dene..hayırlı haberler inşallah..

nevincim çok teşekkürler uygun eczanesindede yokmuş malesef

Sevgili Ebrizim,
Cok sıkıştıma kendini, eğer bulamazsan bana haber ver, ozelden mesaj falan at. Ankara'da ben 3 tane eczanede buldum. Hatta kendime de aldım. Sana da alır kargoyla gondeririz icabında şekerim.
Sevgiler

X