Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi.. yardım edermisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizsiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3.562
7.099
78
Kızlar merhaba,
Ben dün sabah saat 10 da çatlatma iğnesi vuruldum.doktorum bana bugun ilişki yok yarın akşam olsun dedi. 36 saate tekabül ediyor. Eşimde normalde aşırı istekli biri değildir. Aksine dün akşam isteyeceği tuttu aksilik olacak ya Neyse Yorgunum vs dedim geçiştirdim. Adam sabaha karsı 04 beni uyandırdı ve uyku sersermi ile ilişki oldu sabah ezanına kadar kalkmadım bekledim yatıyım bari dedim.sabah uyandık bir kere daha olsun bari ki spermlerin yaşama süresi vs vs dıye aklımda gecırdım. Yok adam istemıyor. Yeni gelin gibi bende istekli değilimde işte malum durum. Bu aksamda yatılı misafir geliyor. Yarın Bayram diye. Anlayacağınız ben iğneden 18 saat sonra ilişki yaşadım ama uyandığımda çok fazla akıntım vardı eşim bile söyledi.çatlamış olma ihtimali varmı? Yada bana bişeyler önerebilirmsiz?? Çok planlı programlıda hiç bi işim olmuyor anacım ya cevaplarınız için teşekkür ederimm şimdiden.

Canim bence en iyi zamanda iliski olmus.cünkü catlatma ignesiyle 36 48 saat icinde catliyor ama 2 saat sonrada catlayabilir 10saat sonrada 36saat sonrada.catlayan yumurta en fazla 24 saat yasiyor kacirmamis olmussunuz.bence bugünü es gecip yarin gündüz degerlendir.sperm kalitesi icin 1gün ara daha iyiymis. sperm 72saat yasayabiliyor merak etme yeterki Allah nasip etsin

Allah razı olsun azda olsa içime su serptin. Bugün sürekli dua ediyorum.rabbim Arife’nin hürmetine dualarımı kabul etsin yarında bayram nasıl olacak bilmiyorım ama kısmetten ötesi yok bakıcam

Misafirler uyuyunca bidaha yapın sabah uyandklarnda yapamazsiniz

Allah razı olsun azda olsa içime su serptin. Bugün sürekli dua ediyorum.rabbim Arife’nin hürmetine dualarımı kabul etsin yarında bayram nasıl olacak bilmiyorım ama kısmetten ötesi yok bakıcam

Canim yarin gündüz de degerlendirebilirsin. Ben bu öglen 12 gibi igne oldum doktor yarin öglen (yani pazar) sali persembe iliski verdi.

Eğer hıc yapamazsam kacırmısmı olurum ki
Kaçırmazsn ama ihtimali azaltirsn 36saatten önce çatlamıyo genelde. Misafrler gdincede yapin misafrler uyuyncada yapin.eşine niye söylemedin doktor yasakladi yapamzsn diye oda ayak uydurcak malesef

Kaçırmazsn ama ihtimali azaltirsn 36saatten önce çatlamıyo genelde. Misafrler gdincede yapin misafrler uyuyncada yapin.eşine niye söylemedin doktor yasakladi yapamzsn diye oda ayak uydurcak malesef
Çünkü elim ayak uyduramayıp kendını kalıyor bu durumlarda daha çok doğaçlama yapmaya çalışıyorum

Canim yarin gündüz de degerlendirebilirsin. Ben bu öglen 12 gibi igne oldum doktor yarin öglen (yani pazar) sali persembe iliski verdi.
Yani 12 saat sonra ilişki vermiş sana. Benım normal ozaman. 1 kere daha yakın zaman olsa şahane olurda misafirleri kovmam lazım

Merhaba anlattığın şekilde bende kullandım çatlatma iğnesi sizin sorun neydi acaba

Merhaba anlattığın şekilde bende kullandım çatlatma iğnesi sizin sorun neydi acaba
Canım benım sorun başlı başına tutmaması tahlıllerımde bı sıkıntı yok. Ama günü tutturamıyordum.en sonunda doktor kontrolünde ilerlemek istedim oda anlattgım şekilde oldu. Senın böyle olunca tuttumu? Yoksa sende bu aymı oldun?

Ben 1 yıl önce bir gebelik geçirdim ama kalp atışı yoktu kürtaj yapıldı sonrasında olmadı 1 yıldan fazla olacak esimde de bendede bir sorun yok ama olmuyor bizde anlamadık şuan femara ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay bakalm biz gününü tuturuyoz ama olmuyor cildiricam valla artık

Bu gece yapin kesin dua et güzelce gir yataga.

Benim çatlatma iğnesinden 3 gün sonra yumurtam çatlamıştı ovulasyon testi yapmıştım yumurtam geç çatladı

Dün akşam olması iyi birşey aslında.Sperm de düşüklük yoksa hergün ilişki iyidir.ama bugun gecede olsun .benim durumda aynı problem yok ama iğneyle bile tutmuyor.

Yani 12 saat sonra ilişki vermiş sana. Benım normal ozaman. 1 kere daha yakın zaman olsa şahane olurda misafirleri kovmam lazım

Canim bugun doktorum gün aşırı iliski olsunki sperm olgunlassin kalitesi artsin dedi. Mesela benim dün öglen oldu bugünü boş geç yarin sabah olsun dedi. Zaten spermler 72saat yasiyormus.ama icin rahat etsin dersen yarin sabahi degerlendir.misafir varsada olmadi banyo yapmazsiniz. ALLAH affetsin

Bu arada doktor bana 2 günde bir ilişki demişti ama yumurtalar çabuk sönüyor diye gün aşırı denedik planlı programlı olmaz bu işler ama bilmiyorum herkes tam kafamizdan attığımız zaman oluyor diyor ama kafadan da atılacak gibi değil

Benim çatlatma iğnesinden 3 gün sonra yumurtam çatlamıştı ovulasyon testi yapmıştım yumurtam geç çatladı
Ovülasyon suan hep çift çizgi ve t çizgisi kıpkırmızı.bende ordan takıp edıyım dedim ama gösteremiyor sanırım ıgneden dolayı çatlamayı.bakayımmı yada?

Valla arıfe günü tutsaksa diye adak adadım y.sunu yaparım bunu yaparım dıye kafayı sıyırıcam düşünmekten. İlişki sırasında bile akşam besmele çektim. Kafam orda degıl bedenım orda

Valla arıfe günü tutsaksa diye adak adadım y.sunu yaparım bunu yaparım dıye kafayı sıyırıcam düşünmekten. İlişki sırasında bile akşam besmele çektim. Kafam orda degıl bedenım orda
Ben biraz kendimi rahatlatmaya çalışıyorum kafamdan atmaya çalışıyorum ne bilim bide kafadan atmayı denicem herşeyi denedim olmuyor olmuyor sebebsiz oluncada insan ne yapacağını bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…