Kızlar merhaba,
Ben dün sabah saat 10 da çatlatma iğnesi vuruldum.doktorum bana bugun ilişki yok yarın akşam olsun dedi. 36 saate tekabül ediyor. Eşimde normalde aşırı istekli biri değildir. Aksine dün akşam isteyeceği tuttu aksilik olacak yaNeyse Yorgunum vs dedim geçiştirdim. Adam sabaha karsı 04 beni uyandırdı ve uyku sersermi ile ilişki oldu sabah ezanına kadar kalkmadım bekledim yatıyım bari dedim.sabah uyandık bir kere daha olsun bari ki spermlerin yaşama süresi vs vs dıye aklımda gecırdım. Yok adam istemıyor. Yeni gelin gibi bende istekli değilimde işte malum durum. Bu aksamda yatılı misafir geliyor. Yarın Bayram diye. Anlayacağınız ben iğneden 18 saat sonra ilişki yaşadım ama uyandığımda çok fazla akıntım vardı eşim bile söyledi.çatlamış olma ihtimali varmı? Yada bana bişeyler önerebilirmsiz?? Çok planlı programlıda hiç bi işim olmuyor anacım ya cevaplarınız için teşekkür ederimm şimdiden.
Allah razı olsun azda olsa içime su serptin. Bugün sürekli dua ediyorum.rabbim Arife’nin hürmetine dualarımı kabul etsinCanim bence en iyi zamanda iliski olmus.cünkü catlatma ignesiyle 36 48 saat icinde catliyor ama 2 saat sonrada catlayabilir 10saat sonrada 36saat sonrada.catlayan yumurta en fazla 24 saat yasiyor kacirmamis olmussunuz.bence bugünü es gecip yarin gündüz degerlendir.sperm kalitesi icin 1gün ara daha iyiymis. sperm 72saat yasayabiliyor merak etme yeterki Allah nasip etsin
Eğer hıc yapamazsam kacırmısmı olurum kiMisafirler uyuyunca bidaha yapın sabah uyandklarnda yapamazsiniz
Allah razı olsun azda olsa içime su serptin. Bugün sürekli dua ediyorum.rabbim Arife’nin hürmetine dualarımı kabul etsinyarında bayram nasıl olacak bilmiyorım ama kısmetten ötesi yok bakıcam
Kaçırmazsn ama ihtimali azaltirsn 36saatten önce çatlamıyo genelde. Misafrler gdincede yapin misafrler uyuyncada yapin.eşine niye söylemedin doktor yasakladi yapamzsn diye oda ayak uydurcak malesefEğer hıc yapamazsam kacırmısmı olurum ki
Çünkü elim ayak uyduramayıp kendını kalıyor bu durumlarda daha çok doğaçlama yapmaya çalışıyorumKaçırmazsn ama ihtimali azaltirsn 36saatten önce çatlamıyo genelde. Misafrler gdincede yapin misafrler uyuyncada yapin.eşine niye söylemedin doktor yasakladi yapamzsn diye oda ayak uydurcak malesef
Yani 12 saat sonra ilişki vermiş sana. Benım normal ozaman. 1 kere daha yakın zaman olsa şahane olurda misafirleri kovmam lazımCanim yarin gündüz de degerlendirebilirsin. Ben bu öglen 12 gibi igne oldum doktor yarin öglen (yani pazar) sali persembe iliski verdi.
Merhaba anlattığın şekilde bende kullandım çatlatma iğnesi sizin sorun neydi acabaKızlar merhaba,
Ben dün sabah saat 10 da çatlatma iğnesi vuruldum.doktorum bana bugun ilişki yok yarın akşam olsun dedi. 36 saate tekabül ediyor. Eşimde normalde aşırı istekli biri değildir. Aksine dün akşam isteyeceği tuttu aksilik olacak yaNeyse Yorgunum vs dedim geçiştirdim. Adam sabaha karsı 04 beni uyandırdı ve uyku sersermi ile ilişki oldu sabah ezanına kadar kalkmadım bekledim yatıyım bari dedim.sabah uyandık bir kere daha olsun bari ki spermlerin yaşama süresi vs vs dıye aklımda gecırdım. Yok adam istemıyor. Yeni gelin gibi bende istekli değilimde işte malum durum. Bu aksamda yatılı misafir geliyor. Yarın Bayram diye. Anlayacağınız ben iğneden 18 saat sonra ilişki yaşadım ama uyandığımda çok fazla akıntım vardı eşim bile söyledi.çatlamış olma ihtimali varmı? Yada bana bişeyler önerebilirmsiz?? Çok planlı programlıda hiç bi işim olmuyor anacım ya cevaplarınız için teşekkür ederimm şimdiden.
Canım benım sorun başlı başına tutmamasıMerhaba anlattığın şekilde bende kullandım çatlatma iğnesi sizin sorun neydi acaba
Ben 1 yıl önce bir gebelik geçirdim ama kalp atışı yoktu kürtaj yapıldı sonrasında olmadı 1 yıldan fazla olacak esimde de bendede bir sorun yok ama olmuyor bizde anlamadık şuan femara ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay bakalm biz gününü tuturuyoz ama olmuyor cildiricam valla artıkCanım benım sorun başlı başına tutmamasıtahlıllerımde bı sıkıntı yok. Ama günü tutturamıyordum.en sonunda doktor kontrolünde ilerlemek istedim oda anlattgım şekilde oldu. Senın böyle olunca tuttumu? Yoksa sende bu aymı oldun?
Benim çatlatma iğnesinden 3 gün sonra yumurtam çatlamıştı ovulasyon testi yapmıştım yumurtam geç çatladıKızlar merhaba,
Dün akşam olması iyi birşey aslında.Sperm de düşüklük yoksa hergün ilişki iyidir.ama bugun gecede olsun .benim durumda aynı problem yok ama iğneyle bile tutmuyor.Kızlar merhaba,
Yani 12 saat sonra ilişki vermiş sana. Benım normal ozaman. 1 kere daha yakın zaman olsa şahane olurda misafirleri kovmam lazım
Bu arada doktor bana 2 günde bir ilişki demişti ama yumurtalar çabuk sönüyor diye gün aşırı denedik planlı programlı olmaz bu işler ama bilmiyorum herkes tam kafamizdan attığımız zaman oluyor diyor ama kafadan da atılacak gibi değilKızlar merhaba,
Ovülasyon suan hep çift çizgi ve t çizgisi kıpkırmızı.bende ordan takıp edıyım dedim ama gösteremiyor sanırım ıgneden dolayı çatlamayı.bakayımmı yada?Benim çatlatma iğnesinden 3 gün sonra yumurtam çatlamıştı ovulasyon testi yapmıştım yumurtam geç çatladı
Valla arıfe günü tutsaksa diye adak adadım y.sunu yaparım bunu yaparım dıyeBu arada doktor bana 2 günde bir ilişki demişti ama yumurtalar çabuk sönüyor diye gün aşırı denedik planlı programlı olmaz bu işler ama bilmiyorum herkes tam kafamizdan attığımız zaman oluyor diyor ama kafadan da atılacak gibi değil
Ben biraz kendimi rahatlatmaya çalışıyorum kafamdan atmaya çalışıyorum ne bilim bide kafadan atmayı denicem herşeyi denedim olmuyor olmuyor sebebsiz oluncada insan ne yapacağını bilmiyorValla arıfe günü tutsaksa diye adak adadım y.sunu yaparım bunu yaparım dıyekafayı sıyırıcam düşünmekten. İlişki sırasında bile akşam besmele çektim. Kafam orda degıl bedenım orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?