Allah razı olsunsağolun allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunsağolun allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin :)
Merhaba bende 8 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum, cumartesi test yaptırdım 6.5 cıktı yarın tekrar beta vermeyi düşünüyorum.Merhaba. Iğne yapıldıktan sonra 14 gün içinde adet olmazsan test yap dedi doktorum. Ben de 8 ekimde iğne yaptırdım. 22 veya 23 ekimde adet görünüyor. Hayırlısı bakalım Rabbim neylerse güzel eyler.![]()
Merhaba. Bende 7 Ekim tarihinde ovitrelle vuruldum. Hiç belirti yok.Merhaba bende 8 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum, cumartesi test yaptırdım 6.5 cıktı yarın tekrar beta vermeyi düşünüyorum.
merhaba adet oldunuz mu? ya da test yaptınız mı?Aynı gün vurulmuşuz iğneyi ben geçen ayda vurulmuştum çatlamadan sonraki 14. Günde adet olmuştum. Normalde 14. Gün adet olmazsan test yapman gerekiyo test için erken moralini bozma
siz çatlatma iğnesi mi oldunuz? ayın kaçında? bir de sonucunuz çıktı mıBende de belirti yok ama belirti de olmayabiliyor ben 2 kimyasal bir 9 haftalık düşük yaptım o zamanda olmadı bende belirti herkeste olmuyor suan beta verdim sonucun cıkmasını bekliyorum hiç umudumda yok aslında![]()
bende de yok maalesef. sadece çok az belli belirsiz 2 damla kan geldi 2 gün önce. iğneden sonra 14. günüm bekliyorum. korkuyorum test yapmayaMerhaba. Bende 7 Ekim tarihinde ovitrelle vuruldum. Hiç belirti yok.
Yok test yapmadım adette olmadım bakalım bekliyorummerhaba adet oldunuz mu? ya da test yaptınız mı?Luna277
Benimde geçen ay belirtilerim 12. Gün bitmişti ama hala devam ediyo bu sefer göğüslerim acıyo ve sırtımda belimde çok ağrı var arada kasık ağrısı grip çıkıyobende de yok maalesef. sadece çok az belli belirsiz 2 damla kan geldi 2 gün önce. iğneden sonra 14. günüm bekliyorum. korkuyorum test yapmaya
Hayırlısı olsun. Benim yarın 14.gün bekliyorum..Bende de belirti yok ama belirti de olmayabiliyor ben 2 kimyasal bir 9 haftalık düşük yaptım o zamanda olmadı bende belirti herkeste olmuyor suan beta verdim sonucun cıkmasını bekliyorum hiç umudumda yok aslında![]()
Endişe içinde beklemek zor... Klomen ve ovitrelle umarım işe yarar...bende de yok maalesef. sadece çok az belli belirsiz 2 damla kan geldi 2 gün önce. iğneden sonra 14. günüm bekliyorum. korkuyorum test yapmaya
inşallah güzel haberlerle geliriz hayırlısı olsun bakalımBenimde geçen ay belirtilerim 12. Gün bitmişti ama hala devam ediyo bu sefer göğüslerim acıyo ve sırtımda belimde çok ağrı var arada kasık ağrısı grip çıkıyo
kesinliklee.. allah yardımcımız olsunEndişe içinde beklemek zor... Klomen ve ovitrelle umarım işe yarar...
inşallah siz test yaptınız mıinşallah güzel haberlerle geliriz hayırlısı olsun bakalım
yapmadım canım ama tedirginim açıkcası sürekli tuvalete gidip geliyorum. adetim gelecekmiş gibi hissediyoruminşallah siz test yaptınız mı
bende korkuyorum test yapmaktanyapmadım canım ama tedirginim açıkcası sürekli tuvalete gidip geliyorum. adetim gelecekmiş gibi hissediyorum
Evet çatlatma ayın 8 inde oldum bugün beta verdim 3.5 çıktı malesef hamile değilimsiz çatlatma iğnesi mi oldunuz? ayın kaçında? bir de sonucunuz çıktı mı