• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi yaptırdım, ne zaman..?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Iğne yapıldıktan sonra 14 gün içinde adet olmazsan test yap dedi doktorum. Ben de 8 ekimde iğne yaptırdım. 22 veya 23 ekimde adet görünüyor. Hayırlısı bakalım Rabbim neylerse güzel eyler. 🥰
Merhaba bende 8 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum, cumartesi test yaptırdım 6.5 cıktı yarın tekrar beta vermeyi düşünüyorum. 😊

Bende de belirti yok ama belirti de olmayabiliyor ben 2 kimyasal bir 9 haftalık düşük yaptım o zamanda olmadı bende belirti herkeste olmuyor suan beta verdim sonucun cıkmasını bekliyorum hiç umudumda yok aslında ☹️☹️☹️☹️

Bende de belirti yok ama belirti de olmayabiliyor ben 2 kimyasal bir 9 haftalık düşük yaptım o zamanda olmadı bende belirti herkeste olmuyor suan beta verdim sonucun cıkmasını bekliyorum hiç umudumda yok aslında ☹️☹️☹️☹️
siz çatlatma iğnesi mi oldunuz? ayın kaçında? bir de sonucunuz çıktı mı

bende de yok maalesef. sadece çok az belli belirsiz 2 damla kan geldi 2 gün önce. iğneden sonra 14. günüm bekliyorum. korkuyorum test yapmaya
Benimde geçen ay belirtilerim 12. Gün bitmişti ama hala devam ediyo bu sefer göğüslerim acıyo ve sırtımda belimde çok ağrı var arada kasık ağrısı grip çıkıyo

Hayırlısı olsun. Benim yarın 14.gün bekliyorum..

Mrb kızlar bende dün doktorum çatlatma iğnesi verdi ama dün alamadık bugun aldım sabah 12 de vurdum 12 saat sonra mı değerlendirmeliyim yoksa 1 gün arayla mı?

Back
X