Gebeliğe Hazırlık Catlatma iğnesi yaptiranlar tavsiyesi olanlar surec hakkinda konusmak isteyenler..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz de kullandık 3 aylık mfk paketini yalnız herhangi bi fayda görmedik biz açıkçası
Bende gebelik yaşamadım mfk takviyeleri ile maalesef hatta aylarca kullandim işte sadece rezervim arttı ona sevindim o kadar ama Allah büyüktür bende gebe kalabileceğim inşallah 🤗 dilerim sizde tez zamanda güzel haberler alırsınız. Durumunuz nedir şimdi?

Bende gebelik yaşamadım mfk takviyeleri ile maalesef hatta aylarca kullandim işte sadece rezervim arttı ona sevindim o kadar ama Allah büyüktür bende gebe kalabileceğim inşallah 🤗 dilerim sizde tez zamanda güzel haberler alırsınız. Durumunuz nedir şimdi?

İnşallah rabbim kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah 🙏 2. Aşılamayı yaptırdım Cuma günü beklemedeyim …

Öncelikle merhaba arkadarlar Ben kader tanıştığımıza memnun oldum 😊😊 inşallah iyisinizdir sizden yardim istiyiyorum bugün asilamamın13. Günü igne gününü sayarsak tabiki ve çok stresliyim şuan hiç test yapmadim bugüne kadar 3 yıllik evli bir kadin olarak ne yaptıysak olmadi hangi doktorlara gidersek gidelim hiçbir sonuc alamadık bende polikistik over sendromu olduğunu söylediler ve bu aşılamayi yap dediler bende yaptim özelde tabiki yaptim çok pahalıydı. Bende gaz oluşuyor hafif kramplar var kasiklarimda sancılar oluşuyor mide bulantilarim az az oluyor sırtımda agrilar var karnımda da sancılar oluşuyor bas ağrım da tutuyor ateslenmem ve midemde ekşime var yarım saatte bir idrarim geliyor sizce ben ümitlenim mi test yapmak istiyorum bir yandan ama bir yandan da istemiyorum korkuyorum ne diyebilirim ki hayal kirikligina uğramak istemiyorum🥺🥺🥺🥺

X