Çatlatma İğnesi Vurulupta Hamile Kalan Var Mı?

merhaba ben yeni katıldım.bende 2yıllık evliyim 3ay klomen kullandım.bu ay 2tane yumurtam oluştu.18.haziranda ovitrelle kullandım2.temmuzda adet olmam lazımdı yanlız bugün 7.temmuz gelmedi.doktora gittim daha bişey yok gibi ama kan tahlili istedi yarında onu yaptırcam.sadece rahim duvarın kalınlaşmış dedi.bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.sizce hamilemiyim?bayanssulusmile

Ümitlendirmek istemem ama bence büyük ihtimalle hamilesin:)))lütfen sonucun kesinleşince haber verde bizede umut olsun.Çünkü hamiş olanlar buraya msj bırakmıyorumutsuz kalıyoruz....

arkadaşlar ben bu ay klomenle tedaviye başladım çarşamba günu çatlatma iğnemi oldum cumadan bri kasıklarımda ağrı var cuma çatladığı için diye düşünmüştüm ama hala kasıklarımda çok şiddetli olmasada ağrı var adet ağrıaı gibide değil daha farklı sizce bu iyiye mi işaret yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar
bende komen ve pregny kullandım ve 2. kullanımda hamile kaldım.
umarım sizde bir an önce meleklerinize kavuşursunuz

merhabalar
bende komen ve pregny kullandım ve 2. kullanımda hamile kaldım.
umarım sizde bir an önce meleklerinize kavuşursunuz

ahhh canım meleğin hayırlı olsun...Rabbim bizlerede nasip etsin...ske bişey sorcam..ben de klomen kullanıyorum...geçen ay yumoşum iyi gelişmişti ve doktor çatlatma iğnesi vermişti...bu ayda adetin 13 günü gittim takibe geçen ayki kadar gelişmemiş diye doktor iğne vermedi...diğer günlerde verir mi sence.?tekrar da çağırmadı...sadece pazartesi gel prolaktinin düşmüşmü tahlil yapalım dedi...biraz prolaktinim yüksekti...cevaplarsan sevinirim canım...:çok üzgünüm:

arkadaşlar çatlatma iğnesi ile gebe kaldım,size yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.çünkü bende aynen sizin gibi sürekli araştırıyordum internetteki forumları ve artık olmayacakmış gibi gelmeye başlmıştı.neler hissettiğinizi anlayabiliyorum.hsg yani rahim filmi de çekildim.en zoru oydu benim için.bende yumurtalarımda tembellik vardı bir sürü hormon testi sonucunda (hormon testlerim değerleri çok normal çıktı)serophene verdi doktorum adet başlangıcından 3, günden itibaren günde 1 tane içiliyor.adetimin 10.gününden snrda gün aşırı doktora kontrole gidiliyor.yumurta takibi yapılıyor.19-20 mm.olunca ovitrelle adında çatlatma iğnesi vuruluyor.3ay bu şekilde geçti,her ay stresten öldüm,bu arada serophene adeti 2-3 gün geciktirebiliyor.hemen adet geçti diye heyecanlanmayın.bu 4.ayımızdı ve seropehne hapını günde 2 ye çıkardı doktorum.gittiğimde 20mm.lik 2 yumurta oluşmuştu,çatlatma iğnesi vuruldum.bu arada herkes bana stres yapma (kayınvalidemle problemlerim vardı) kendini sıkma kafana takma hiç birşeyi diyordu.kolay olsa keşke.bizde eşimle beraber yumurtlama dönemimde tatile çıkmaya karar verdik muğla gökovada bi otele gittik bayramda 4 günlüğüne.ilişkimizi çok güzel bir şekilde yaşadık herkesten uzakta stres yok.ve bu ay yani 4.çatlatma iğnesinden sonra gebe kaldım.6 günlük gecikme sonucunda dün öğrendim.çok mutluyum.sorularınız varsa yardımcı olabilirim.allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

arkadaşlare bende klomen kullanıyorum ama iğne olayını kalçadanda vuruyolarmış bunun nedeni ne oluyor ve bu yoldan hamile kalan varmı

hayırlı olsun tatlım...Rabbim kucağına almayıda nasip etsin...bende klomen kullandım.bu ay çatlatma iğnesi vermedi doktor...şuan adetin 23 günü ovulasyon testi yapıyorum hala çift çizgiyi göremedim...inşallah çatlamıştır...çalışmaları yaptık ama...bana da sanki hiç olmayacak gibi geliyor...çok üzülüyorum...inşallah darısı başımıza...dualarını etsik etme...seni arkadaş listeme ekliyorum...30lular topicine bekliyorum...lütfen gel senle sohbet etmek istiyorum canım...inşallah tecrübelerinden faydalanırız tatlım...olumunekankayizsmile

selam arkadaslar,,,
olmadı olmadı olmadı yıne olmadı arkadaslar ben ıkı ay klomen catlatma ıgnesı kullandım ucuncu ayda klomen kullandım fakat yumurtalar bagısıklık kazanmıs bu yuzdennnnn buyumemısler bu ay oluruna bıraktı doktor onumuzdekı ay göbekten ıgnelı tedawıye gecelım dedı bakalım heyet raporu werecekmıs benımde bu ttedawıyle ılgılı bı bılgım yok olan warsa lutfen cewaplasınn

merhaba leylamecnun bana ozel mesaj atmısın fakat ben ozel mesaj gonderemıyorumn..canım dedıgım gıbı ucuncu ayda benım yumurtalarım ılaca bagısıklık kazanmıs we yumurtalarım buyumedı bu nedenden dolayı bu ay oluruna bırak 4 gun ılıskı olsun belkı olur umutsuz ooldugumuz aylarda gebelık yakalndı dedı ben bu tedawıyı onumuzdekı ay kullanmıycam canım gobekten ıgne yontemıne gecıyoruz daha etkılı dıe duydum..senın sorularına gelınce canım adet oldun doktora gıtttın we senın yumurtalıklarını kontrol eder daha sonra olusan yumurtan yoksa klomen yazar 5 gun kullan 4 gun ara wer 5 gun gel der yumurtaların boyutu ıstedıgı boyuta geldıyse eger catlatma ıgnesı yapar eger ıstenılen boya gelmedıyse ıgne yazmaz kendılıgınden catlamasını bekler yıne 4 gun ıcınde ılıskı olur we yumurtacıklara yapısıp dollenırse ne mutlu dollenemezse husran..ben bal tarcın erekotunu adetınıkıncı gunu basladım sabah aksam ac karnına yyedım faydası oldu adetın ıkıncı gunu basla 12 gunu bırak dene sende bı.bırde kecıboynuzunu soyledı arkadasım bulamadım ben onumuzdekı ay onuda yapacamç...1.5 lıtre suyu kaynat 7 8 tane kecıboynuzunu mınık mınık kır we kaynar suyun ıcıne at 7 dakıka daha kaynat we sısele ıc sıcak weya soguk 21 gun ıcılıyo esınede ıcırebılırsın sperm hareketlılıgını artıyomus esın we sen balı kecıboynuzunu bı dene bakalım umarım klomnle hamıs olursunuz

sebesiz infertilite raporu çıkaracak canım doktorun. rapor olmadan iğneleri sgk karşılamaz sana belirli bir doz verek ve adetin 2. günü (ben hep ikinci günü başladım) başlayacaksın sonra seni aralıklarla folükül takibe çağıracak sonra çatlatma iğnesi ve sonrası beklme

Tesekkurler canım benıde adetın ıkıncı gunu cagırdı rahım fılmı cekıldımı sende ben ondan cok korkuyorum adetın ıkıncı gunu cekılıyomus rahım fılmı bılgın warmı senın kacıncı denemen tutmadımı uffff ufff benım hıc umudum yok arkadasım yaa sankı hıc olmuycak

mrb arkadaşlar bende klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm
3. ayımda hamile kaldım ama malesef gelişemediği için kürtaj oldum
küratjdan sonra 3 ay korundum tekrardan başladm klomene 3ay daa kullandım
bakalım bugünlerde durum belli olucak
eğer bundada olmazsa hsg çektiricem
sonrada göbekten iğnelere geçicem
göbekten iğneleri sgk karşılamıo die duydum ?
hatta aylık 700-800 ü bulduğnu duydum
doğrusu nedr acaba?

Tatlım bende gobekten ıgneye onumuzdekı ay baslıycam ben 2 ay kullandım klomenı 3 ay bagısıklık kazanmısım ondan yumurtam olmadı benım doktor adetın ıkıncı gunu gel rapor werecem raporla alacan dedı rapor werıyolarmıs ıgnelerın tum bedelını odemıyorsun dıye bılıyorum catlatma ıgnesını yas tutmadıgı ıcın sgk karsılamıyo 82 tl onun parasını oduyosun dıger ılaclarında sgk karsılıyo az bısey odenıyo sanırım.
Doktorlar klomenı 6 ay onermıyorlar aslında benım bu ay yumurtalarım buyuseydı we tutmasaydı bebek 4 kere denıycektık zararı war dedı doktor sızde bagısıklık kazanmamıs sanırım benım 2 ayda bıttı tedawımhıc sansım yok

canım benim dr.um da 3 ay öneriyor
ama benim ilk 3 kullanımla ikinici 3 kullanımım arasında yaklaşık 6 ay (kürtaj ve korunma) olduğundan bi sakınca görmedi
çatlatma iğnelerini sgk karşılıodu fakat onada bi sınır getirilmiş
2 yada 3 defa karşılıo
bende 2defa sgk ile aldım sonrasını kendim aldım
ama bu göbekten yapılan iğneler daa farklı die duyuorum hep

tekrar selam
canım catlatma ıgnesını 23 yas ustu raporla alıyormus ama ben 23 altında oldugum ıcın ucretlı aldım...bu gobekten ıgne tedawısıne 700 8oo tl dıyolar bu yonteme 800 werecegıme gıder aşılama yaptırırımdoktorum bana rapor werecekmıs raporla alacaksın dedı ama bende bılmıyorum allah kahretsın adam gıbı aydınlatan bı doktor yok

bendemi çektircem rahm filmini puffff kanlı kanlı nasıl cekılcek hadı saga sola akarsa ne ıgrenc durum ya allah yardımcımız olsun

evet canım haklısın yaş sınırı var
zaten göbekten iğneler yapılırkende aşılama yapılabilio
ama işte herkesin bünyesi ve dr.u farklı olduğundan birbirini tutmuo
ama eğer aşılama derse dr.un öncesinde mutlaka rahim filmi çektir tüplerin açık olup olmadığına bakılsın
sizde sorun neydi peki nie klomene başladın
bende 2 cm lik bi çikolata kisti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…