- Konu Sahibi bengisu_nisa
-
merhaba ben yeni katıldım.bende 2yıllık evliyim 3ay klomen kullandım.bu ay 2tane yumurtam oluştu.18.haziranda ovitrelle kullandım2.temmuzda adet olmam lazımdı yanlız bugün 7.temmuz gelmedi.doktora gittim daha bişey yok gibi ama kan tahlili istedi yarında onu yaptırcam.sadece rahim duvarın kalınlaşmış dedi.bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.sizce hamilemiyim?bayanssulusmile
merhabalar
bende komen ve pregny kullandım ve 2. kullanımda hamile kaldım.
umarım sizde bir an önce meleklerinize kavuşursunuz
arkadaşlar çatlatma iğnesi ile gebe kaldım,size yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.çünkü bende aynen sizin gibi sürekli araştırıyordum internetteki forumları ve artık olmayacakmış gibi gelmeye başlmıştı.neler hissettiğinizi anlayabiliyorum.hsg yani rahim filmi de çekildim.en zoru oydu benim için.bende yumurtalarımda tembellik vardı bir sürü hormon testi sonucunda (hormon testlerim değerleri çok normal çıktı)serophene verdi doktorum adet başlangıcından 3, günden itibaren günde 1 tane içiliyor.adetimin 10.gününden snrda gün aşırı doktora kontrole gidiliyor.yumurta takibi yapılıyor.19-20 mm.olunca ovitrelle adında çatlatma iğnesi vuruluyor.3ay bu şekilde geçti,her ay stresten öldüm,bu arada serophene adeti 2-3 gün geciktirebiliyor.hemen adet geçti diye heyecanlanmayın.bu 4.ayımızdı ve seropehne hapını günde 2 ye çıkardı doktorum.gittiğimde 20mm.lik 2 yumurta oluşmuştu,çatlatma iğnesi vuruldum.bu arada herkes bana stres yapma (kayınvalidemle problemlerim vardı) kendini sıkma kafana takma hiç birşeyi diyordu.kolay olsa keşke.bizde eşimle beraber yumurtlama dönemimde tatile çıkmaya karar verdik muğla gökovada bi otele gittik bayramda 4 günlüğüne.ilişkimizi çok güzel bir şekilde yaşadık herkesten uzakta stres yok.ve bu ay yani 4.çatlatma iğnesinden sonra gebe kaldım.6 günlük gecikme sonucunda dün öğrendim.çok mutluyum.sorularınız varsa yardımcı olabilirim.allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.
selam arkadaslar,,,
olmadı olmadı olmadı yıne olmadı arkadaslar ben ıkı ay klomen catlatma ıgnesı kullandım ucuncu ayda klomen kullandım fakat yumurtalar bagısıklık kazanmıs bu yuzdennnnn buyumemıslerbu ay oluruna bıraktı doktor onumuzdekı ay göbekten ıgnelı tedawıye gecelım dedı bakalım heyet raporu werecekmıs benımde bu ttedawıyle ılgılı bı bılgım yok olan warsa lutfen cewaplasınn
Tatlım bende gobekten ıgneye onumuzdekı ay baslıycam ben 2 ay kullandım klomenı 3 ay bagısıklık kazanmısım ondan yumurtam olmadı benım doktor adetın ıkıncı gunu gel rapor werecem raporla alacan dedı rapor werıyolarmıs ıgnelerın tum bedelını odemıyorsun dıye bılıyorum catlatma ıgnesını yas tutmadıgı ıcın sgk karsılamıyo 82 tl onun parasını oduyosun dıger ılaclarında sgk karsılıyo az bısey odenıyo sanırım.
Doktorlar klomenı 6 ay onermıyorlar aslında benım bu ay yumurtalarım buyuseydı we tutmasaydı bebek 4 kere denıycektık zararı war dedı doktor sızde bagısıklık kazanmamıs sanırım benım 2 ayda bıttı tedawımhıc sansım yok
canım benim dr.um da 3 ay öneriyor
ama benim ilk 3 kullanımla ikinici 3 kullanımım arasında yaklaşık 6 ay (kürtaj ve korunma) olduğundan bi sakınca görmedi
çatlatma iğnelerini sgk karşılıodu fakat onada bi sınır getirilmiş
2 yada 3 defa karşılıo
bende 2defa sgk ile aldım sonrasını kendim aldım
ama bu göbekten yapılan iğneler daa farklı die duyuorum hep
canım benim dr.um da 3 ay öneriyor
ama benim ilk 3 kullanımla ikinici 3 kullanımım arasında yaklaşık 6 ay (kürtaj ve korunma) olduğundan bi sakınca görmedi
çatlatma iğnelerini sgk karşılıodu fakat onada bi sınır getirilmiş
2 yada 3 defa karşılıo
bende 2defa sgk ile aldım sonrasını kendim aldım
ama bu göbekten yapılan iğneler daa farklı die duyuorum hep
tekrar selam
canım catlatma ıgnesını 23 yas ustu raporla alıyormus ama ben 23 altında oldugum ıcın ucretlı aldım...bu gobekten ıgne tedawısıne 700 8oo tl dıyolar bu yonteme 800 werecegıme gıder aşılama yaptırırımdoktorum bana rapor werecekmıs raporla alacaksın dedı ama bende bılmıyorum allah kahretsın adam giıbı aydınlatan bı doktor yok
bendemi çektircem rahm filmini puffff kanlı kanlı nasıl cekılcek hadı saga sola akarsa ne ıgrenc durum ya allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?