Çatlatma İğnesi Vurulupta Hamile Kalan Var Mı?

arkadaşlar bu çatlatma ignesi reglin 4.günü atılırmı?ramazanda dr yumurtan var diye igneyi aldırdı ve reglin 4.günü göbegimden atıldı fakat o igneden sonra bidaha adet görememiştim sonra kist oluştu bir ay dogum kontrol hapı içtim ancak yeni regl oldum kist duruyomu gittimi daha muayne olmadım böyle bişey başıma geldi konumuz çatlatma iignesi,siz böyle bişey duydunuzmu veya haberiniz varmı?

:53: 4. günü müüüüüüü . ben ilk defa duyuyorum.2 kere çatlatma iğnesi vurundum ikisinde de yumurtlama dönemlerimde 11-12-13 duruma göre işte.adetin 4. günü yumurta çatlayacak kadar büyüyor mu?ben ilk defa duydum ama sonuçta da veren doktor muhakkka bir bildiği vardır.belki senin durumun özel bir durumdur.kist noktasında da üzülme adet kanı ile beraber gitmiştir o meraklanma.

kızlar çatlatma iğnesinden sonra gün aşırı ilişki mi her gün mü ilişki olmalı sizce?yarın sabah iğne olacağım da.

bende farlutel daha sonra klomen kullandım yumurtalık olusmamıstı ılk hafta sonrakı hafta olusmus 30mm oldu acil igne yapılması gerek dedı kasımın 1inde yaptırdım şimdi beklıyorum belımde yanlarımda agrılar var insallah bebişş vardır yaa :((

bana doktor 36 saat doldugunda önce aksam sonra sabah dedii bilmiyorumm bend e ilk defa yaptırdım 01kasımda insallah bayramdan sonraya doktora gittiğimde bebıs haberi alırım...

arkadaşlar bişey sorucam ben ayın 8 inde perglny iğnesi oldum e feci şekilde karnımda ağrı ve şişme var.Özellikle sağ yumurtalığımda çok kötü ağrı oluyo,böyle olan varmı içinizde eğer normalse doktora gitmiycem ama aşırı olduğunu düşünüyorum sizce doktora gitmelimiyim. Artık beyaz renkli kıyafet görmeye dayanamıyorum :(

bu çatlama iğnesi ücretlimi acaba (herşeyin hayırlısı hepimiz için)...:emir_bebek:

arkadaşım ben 3 kez vuruldum 80 tl miktarı sigorta karşılıyor ama raporla alıyorsun ufak bi problem var ezacım bana sigorta infertili rahatsızlıklarında devlet sadece 2 raporunu karsılıyor eger ilerde tüp bebek düşünüyorsan bu gibi ucuz ilaçla rapor hakkını kullanma dedi 800 900tl lik ilaçlar gerekecek o zaman kullanırsın dedi ama ben 2 kez raporla almış bulundum 3 raporum bi türlü onaylanmadı dr tüp bebekte araştırma hastanesinden rapor alıyorsun rahat ol dedi catlatma ignesi olacak arkadaşlar ilacı almadan önce iyice araştırsınlar bence ve daha geniş bilgisi olan arkadaşlar paylaşsınlar

Son düzenleme:
Gebe kalan arkadaşlara sonsuuuuz tebrikler ancak konunun amacına bağlı olarak keşke çatlatma ignesi sonrası ilişki programlarınızı da belirtseniz de bize de fayda sağlayabilse... sevgiler

Merhaba. Ben dostinex+klomen+ovitrelle kullandım. Süt hormonu normal seviyeye düştü. Regl'imin 10.günü çatlatma iğnesi vuruldum. 2,45cm tek yumurtam gelişti. Güzel bir haber almak istiyorum. Sizlerin yorumuna ihtiyacım var.

Merhaba. Ben dostinex+klomen+ovitrelle kullandım. Süt hormonu normal seviyeye düştü. Regl'imin 10.günü çatlatma iğnesi vuruldum. 2,45cm tek yumurtam gelişti. Güzel bir haber almak istiyorum. Sizlerin yorumuna ihtiyacım var.
Bide sogan suyunu dene istersen ben kullandm 9 gn sonra yumurtam catladi

Ben 3 yillk evliyim ama hic korunmadm pko vardi bir yilim doldu tedavi grdm asilama oldm hamile kaldm 6 aylikken kaybettim normal dogum yaptm sonra krtaj oldm hic korunmadm 40 cikti tekrar adet oldm ikinci ayda adet olmadan hamile kaldm simdi 10 aylik bi oglm var adetlerim 8 ay dogumdan sonra dzenliydi iki ay olmadm bende sogan suyu ictim 9 gnde bir yumurtam catladi 10 gndede bi tane daha onceki tadavimde igneyle catladigi icin nasil oldugunu biliyodum ondan sende kullan derim

Back