- Konu Sahibi bengisu_nisa
slm kızlar bende sebepsiz infertil dedi doktorlar.4,5 yıllık evliyim.5 ay klomen kullandım dr bu ay iğne tedavisi dedi ama ben biraz kararsızım .bu şekilde hamiş olan varmı.lütfen cvp verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar ben iki yıllık evliyim bir yıldır bebek için uğraşıyoruz ama nafile.iki aydır klomen kullandım ardından tabiki çatlatma iğnesi.geçen ay doktorum yumartaların çatlamış dedi ama bu ay ne olacak bakalım.ayrıca benim dr.um bana reçeteye klomeni hep iki veriyordu bu sefer 3 yazmış bende bi güzel içtim bir sürü yumartam oluşmuş.inşallah biri tutarda hayırlısıyla bebeşime kavuşurum.bu iğne ile hamile kalan var mı arkadaşlar gerçekten bunu duymaya çok ihtiyacım var.kim bilir belki bunun cevabını ayın 28inde sizlere ben veririm o gün kan testi yapacak doktorum ama umdum hiiiiiiiiiç yok hayırlısı cevaplarınızı bekliyorum.
kızlar bende de aynı oldu ovıtrelle kullandım yumurtam aşarı büyüdü bulantı baş dönmesi halsizlik falan yaptı ama benimki çatlamamıştı umarım sizin çatlarda o portakal kadar yumurta dan ikizler üçüzler olur zaten çatlatma iğnesi kullananlarda çoğul gebelik şansı yüksekmiş doktorum sölemişti umarım olur...:içelim:
azracım be....dur sende içime oturtma okuduklarımı...zaten o aklımın en gerilerinde...tedavi gören kadınlar genelde ikiz üçüz annesi olurlar...kayınvalidem üçüz ..aklım çıkıyor zaten...dur annem ne yapıyorsun...Allah'tan biz bir tanecik bebiş istiyoruz anneliği tadmak için 2sini 3ünü karıştırmaa
allah isteyene maddi durumu bakma baktırma şartları olanlara versin ama nolur ben almıyımm..ben 1 taneye bile kim bakcak nasıl yetişcez diye düşünüyorum....aman ha:)
kabus oldun kısss kaydirigubbakcemile2
hayırlısı canım be fena mı olur bakar kaynanan falan heheheheh...sen doğur yeterki bakacak adam bulunur olmadı gelir bakarım bende):ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: böyle sıra sıra olsun işte bi taşla 2 , 3, 4.... kuş
azraaaaaaa kaynanam bakarmışşşş...sen citos2903 ün açtığı kaynanaları çekiştirdiğimiz foruma bir girde kaynanamla neler yaşamışım bir oku...nasıl çocuk bakarmış görürsün :)
tamam kıssss bakcak birini bulamazsam görürsün se aramaz mıyım seni ? nerdesin sen bakiimmmm???şehir??? :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
alsana al sana bebeklerrrrrrr