Çatlatma İğnesi Vurulupta Hamile Kalan Var Mı?

slm kızlar bende sebepsiz infertil dedi doktorlar.4,5 yıllık evliyim.5 ay klomen kullandım dr bu ay iğne tedavisi dedi ama ben biraz kararsızım .bu şekilde hamiş olan varmı.lütfen cvp verin

sonucu inşallah hayırlı olur zeliha ama ümidini yitirme bu dönemde psikolojik gelgitlerler yaşamamız gayet normal sabırlı ve sakin olmalıyız allaha emanet ol

slm bengisu bende klomen kullandım çatlama iğnesi olarkta menegon vuruldum fakat tutnadı bence bebişi riraz aklımızdan silsek iyi olur canım çünkü bizler çok istediğimiz içinde olmuyor dr bana önce beynimi temizlememi söyledi yani ilaca ara vercem ama yinede dayanamıyorum kullanıyorum inşaalh olur by

slm bengisu bende klomen kullandım çatlama iğnesi olarkta menegon vuruldum fakat tutnadı bence bebişi riraz aklımızdan silsek iyi olur canım çünkü bizler çok istediğimiz içinde olmuyor dr bana önce beynimi temizlememi söyledi yani ilaca ara vercem ama yinede dayanamıyorum kullanıyorum inşaalh olur by

selam kızlar bende 3 aydır klomen kullanıyorum ve 3 aydır prenly iğne vuruluyorum ama henüz bişey yok geçen sene 3.5 aylık bir düşük yaptım banada dr um önce bunu unutmam gerektiğini sürekli kafamda olduğu sürece kendimi strese soktuğumu söyledi inşallah en kısa zamanda hepimiz iyi haberler alırız

slm kızlar ümidinizi asla yitirmeyin bu sayfayı ben açmıştım sizin gibi bi sürü tedaviden geçmiştim.çok şükür şimdi 4 aylık hamileyim.asla pes etmeyin.Allahım hepinize nasip edecektir inşallah.dualarım sizinle.hepinizi öpüyorum..........

slm arkadaşlar ben iki yıllık evliyim bir yıldır bebek için uğraşıyoruz ama nafile.iki aydır klomen kullandım ardından tabiki çatlatma iğnesi.geçen ay doktorum yumartaların çatlamış dedi ama bu ay ne olacak bakalım.ayrıca benim dr.um bana reçeteye klomeni hep iki veriyordu bu sefer 3 yazmış bende bi güzel içtim bir sürü yumartam oluşmuş.inşallah biri tutarda hayırlısıyla bebeşime kavuşurum.bu iğne ile hamile kalan var mı arkadaşlar gerçekten bunu duymaya çok ihtiyacım var.kim bilir belki bunun cevabını ayın 28inde sizlere ben veririm o gün kan testi yapacak doktorum ama umdum hiiiiiiiiiç yok hayırlısı cevaplarınızı bekliyorum.

merhaba bengisu_nisa ; ben de polikistik over hastasıyım . klomen kullandım 2 ay ilkinde günde 1 tane demişti doktorum. sonra adet olamayınca farlutal kullandım yine adet olamadım progestan kullandım....nihayert adet oldum . bu kez doktorum vücudun direnç gsteriyor dedi ve klomeni günde 2 taneye çıkarttı. sonra ölçüm için gittim yumurtan çok büyümüş dedi çatlatma iğnesi verdi ve gün aşırı ilişki dedi...sonra da belimde
ve kasıklarımda ağrılar oldu ve acayip bulantım oldu ..tamam dedim tuttu bu kez..doktora gittim ki ultrasonra sanırsınki koca bir portakal gitmiş rahmime oturmuş öyle büyük bir yumurta olmuş deve kuşu yumurtası..doktor çatlamamış dedi.olağan akışına bırakıcaz çatlar adet olursun sanırım dedi. bu ay yattı bebek işi bizim ...tek korkum yumurta kiste dönüşmesin.... ben de detayları çok bilmiyorum süreçleri .yumurta çatlıcak yaramazlık yapılcak sonra da beklicez ya tutarsaa diye:) :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 7 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım sonucu bekliyorum
benim kasıklarımda ve göğsümde ağrılarım çok bide ğöğüslerim çok büyüdü beklemek çok zor inşallah adet olmam hamileyimdir inşallah.çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta sonra böyle ağrılar neye işaret acaba arkadaşlar hamileyimdir inşallah

hly00 ; aramıza hoşgeldin tatlım...walla yukarda mesajımda da yazdığı gibi ve bu siteden öğrendiklerime göre bende senin gibi bir durumdayım şu anda...çatlatma iğnesi oldum ama yumurtam çatlamadı. bu sitede iğneyi olup çatlatmayı başaran hamile kalan - kalmayan arkadaşlar var. çatlatmayı başaramayıp yeni ay tedavisine geçen var. en tuhafı çatlatma olmayıp normal düzende adetini gören ama hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar da var. walla 1 haftadır bu sitedeyim olağan üstü şeyler okuyorum....o yüzden ben de şu an ümitliler arasındayım tatlım...
ağrı ben de de oldu hem de ne ağrı nefesim kesildi kasıklarım belim göğsümde şişme ama yumurtam çatlayacağına portakal kadar büyümüştü....doktor buna bağladı ağrın bu büyümeden olabilir diye. şimd inşallah çatlamıştır ve bebeiş olmuştur:) bekliyoruzzzz...ümidini kesme ama çok da karamsar olmaaaa

kızlar bende de aynı oldu ovıtrelle kullandım yumurtam aşarı büyüdü bulantı baş dönmesi halsizlik falan yaptı ama benimki çatlamamıştı umarım sizin çatlarda o portakal kadar yumurta dan ikizler üçüzler olur zaten çatlatma iğnesi kullananlarda çoğul gebelik şansı yüksekmiş doktorum sölemişti umarım olur...:içelim:

Teşekkür ederim DeryaBeril canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız şimdi benim kafam karıştı benimde çatlamayıp büyüyor olabilirmi ya inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur hepinizin güzel haberlerini bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bende 1 yıllık evliyim 1 yılın sonunda ne var ne yok diye bi doktora gideyim dedim
Birde bunun yanında 2 ay üst üste adet olmadın test yaptırdım gebelik yoktu.
Bende klomen kullandım bu ay ilk defa ve bu ayın 25inde pregnly iğne vurundum şu anda süreç devam ediyor.
Ne zaman sonuç alırım sonuç ne olur bilmiyorum ama burda yazanları okuyunca bazan tedirgin oluyorum
Bende de böylemi olacak diye sonra bazan kendi kendime bi nötr hale bürünüyorum bilmiyorum ne hissedeceğimi
Allah herkesin kalbine göre versin şu mübarek günlerde. Hakkımıza hayırlı olanı versin Rabbim..

kızlar bende de aynı oldu ovıtrelle kullandım yumurtam aşarı büyüdü bulantı baş dönmesi halsizlik falan yaptı ama benimki çatlamamıştı umarım sizin çatlarda o portakal kadar yumurta dan ikizler üçüzler olur zaten çatlatma iğnesi kullananlarda çoğul gebelik şansı yüksekmiş doktorum sölemişti umarım olur...:içelim:

azracım be....dur sende içime oturtma okuduklarımı...zaten o aklımın en gerilerinde...tedavi gören kadınlar genelde ikiz üçüz annesi olurlar...kayınvalidem üçüz ..aklım çıkıyor zaten...dur annem ne yapıyorsun...Allah'tan biz bir tanecik bebiş istiyoruz anneliği tadmak için 2sini 3ünü karıştırmaa:utangac:

allah isteyene maddi durumu bakma baktırma şartları olanlara versin ama nolur ben almıyımm..ben 1 taneye bile kim bakcak nasıl yetişcez diye düşünüyorum....aman ha:)

kabus oldun kısss kaydirigubbakcemile2

Teşekkür ederim DeryaBeril canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız şimdi benim kafam karıştı benimde çatlamayıp büyüyor olabilirmi ya inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur hepinizin güzel haberlerini bekliyorum

-------------------------------------------------------------------------------------------------
selam canım hly00....bence sen adet olmayı beklemeden bir git...bende de baş dönmesi mide bulantısı kasık ve belde ağrı görüşlerde duyarlılık oldu ve çok ümitle gititm eşimle gittik ama portakal olan koca yumurtayı gördüm geldim...içini ahatlat bence git doktora...

hangi şehirdesin??

azracım be....dur sende içime oturtma okuduklarımı...zaten o aklımın en gerilerinde...tedavi gören kadınlar genelde ikiz üçüz annesi olurlar...kayınvalidem üçüz ..aklım çıkıyor zaten...dur annem ne yapıyorsun...Allah'tan biz bir tanecik bebiş istiyoruz anneliği tadmak için 2sini 3ünü karıştırmaa:utangac:

allah isteyene maddi durumu bakma baktırma şartları olanlara versin ama nolur ben almıyımm..ben 1 taneye bile kim bakcak nasıl yetişcez diye düşünüyorum....aman ha:)

kabus oldun kısss kaydirigubbakcemile2

hayırlısı canım be fena mı olur bakar kaynanan falan heheheheh...sen doğur yeterki bakacak adam bulunur olmadı gelir bakarım bende ;)):ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: böyle sıra sıra olsun işte bi taşla 2 , 3, 4.... kuş

hayırlısı canım be fena mı olur bakar kaynanan falan heheheheh...sen doğur yeterki bakacak adam bulunur olmadı gelir bakarım bende ;)):ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: böyle sıra sıra olsun işte bi taşla 2 , 3, 4.... kuş

azraaaaaaa kaynanam bakarmışşşş...sen citos2903 ün açtığı kaynanaları çekiştirdiğimiz foruma bir girde kaynanamla neler yaşamışım bir oku...nasıl çocuk bakarmış görürsün :)

tamam kıssss bakcak birini bulamazsam görürsün se aramaz mıyım seni ? nerdesin sen bakiimmmm???şehir??? :ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek: alsana al sana bebeklerrrrrrr

azraaaaaaa kaynanam bakarmışşşş...sen citos2903 ün açtığı kaynanaları çekiştirdiğimiz foruma bir girde kaynanamla neler yaşamışım bir oku...nasıl çocuk bakarmış görürsün :)

tamam kıssss bakcak birini bulamazsam görürsün se aramaz mıyım seni ? nerdesin sen bakiimmmm???şehir??? :ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek: alsana al sana bebeklerrrrrrr

kütahyadayım ver kargoya gönder korkutamazsın gözümü... ay ben o forumu bulamadım kaynanamı değil de eltimi çekiştirsem olur mu????Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:mymeka::mymeka::mymeka::enbuyukkk:

Back