Çatlatma İğnesi Vurulupta Hamile Kalan Var Mı?

yaa ozaman benim doktor bilmiyormu işini ya 20 mm olunca çok büyük olmuyormusenağlama

ya canım doktorlar kalıtelı olması ıcın 22 m olmasını beklıyolar benım doktorumda ole bı kac tane yumurta 20 22 m olduysa dıgerlerının buyumesını beklemeden wurdururlar ı az yumurta olduysa o yuzden beklerler olgunlasmasını

ya canım doktorlar kalıtelı olması ıcın 22 m olmasını beklıyolar benım doktorumda ole bı kac tane yumurta 20 22 m olduysa dıgerlerının buyumesını beklemeden wurdururlar ı az yumurta olduysa o yuzden beklerler olgunlasmasını

anladım canım benim yumurta adetin 12 gününde 25.3 mm olmuştu dr daha erken başlıycaz takibe dedi günde 2 tane içmiştim şimdi onlar kist oldu çünkü kendiliğinden çatlar diye iğne vermedi d.kontrol kullanıyom bu ay bidahaki ay tekrar başlıycak takibe

anladım canım benim yumurta adetin 12 gününde 25.3 mm olmuştu dr daha erken başlıycaz takibe dedi günde 2 tane içmiştim şimdi onlar kist oldu çünkü kendiliğinden çatlar diye iğne vermedi d.kontrol kullanıyom bu ay bidahaki ay tekrar başlıycak takibe

canım ılacı kullandın catlatma ıgnesını ol weya olma adet olursan doktora kontrole gıttıgınde sana tekrar klomen yazmaması lazım cunku yumurtan warsa hap kullanırsan olan yumurtalar kıst olur...

mrb arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun bende klomen kullandım ve bir tane 29 mm yumurtalık oluşmuş diğerleri küçükmüş dedi ama çatlatma iğnesi vurdu sizce diğerleri küçük diye gebe kalma şansım azaldımı lütfen cvp verin bana kendimi şanssız hissediyorum mafoldumben

canım bence kanda çıkar diye düşünüyorum çünkü kan değeri hemen başlıyor yükselmeye ama çok düşük olur sonucun canın sıkılır kaç mm de iğne oldun

gunadın arkadasım klomen we catlatma ıgnesı kullandıgımızda hrmonlar yuksek oluyo ben bı kac kere test yaptım hep cıft cızgı cıktı cok sewınmıstım doktora sordum klomen we ıgne kullananlarda hormonlardan dolayı cıkıo o dedı artık tet yapmıorum :Padet gelmesını beklıyorum

diğer yumurtalıklar küçük dedikleri sonradan çatlıyomu pekii diğeri çatladı demişti ...hayırlısı tekrar tşkler cnm:sm_confused:

diğer yumurtalıklar küçük dedikleri sonradan çatlıyomu pekii diğeri çatladı demişti ...hayırlısı tekrar tşkler cnm:sm_confused:

arkadaşlar acilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
çatlatma iğnesi yaptım adetime bikaçgün daha var ama dayanamayıp test aldım gözle görülebilir şekilde ikinci çizgi gölgeli belli oluyo bu durumda gebelik olabilirmi eğer varsa cvp verebilirmi lütfen ...........

arkadaşlar acilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
çatlatma iğnesi yaptım adetime bikaçgün daha var ama dayanamayıp test aldım gözle görülebilir şekilde ikinci çizgi gölgeli belli oluyo bu durumda gebelik olabilirmi eğer varsa cvp verebilirmi lütfen ...........

selam
canım bende bı ka kere test yaptım bendede kırmızı az belırgın cıktı ama bebıs yokmus ıgneden dolayı cıkabılıyo umutlanma derım ama ıns wardır

slm arkadaşlar sizelere tekrar bir soru sorucam lütfen yaşadıysanız veya bilginiz varsa paylaşın...ben klomen tedavisi gördüğümü önceki yazılarda yazmıştım çatlatma iğneside yaptım ama çatlamayıp kist olmuşlar dr. bu konumda önemli değil diyerek tekrar primolut ilacı yazdı merakım şu bu aşamadan sonra ne olucak ve gerçektende önemsizmi kist oluşması yardımcı olursanız sevinirim tşkler....
:43:

arkadaşlar bu çatlatma ignesi reglin 4.günü atılırmı?ramazanda dr yumurtan var diye igneyi aldırdı ve reglin 4.günü göbegimden atıldı fakat o igneden sonra bidaha adet görememiştim sonra kist oluştu bir ay dogum kontrol hapı içtim ancak yeni regl oldum kist duruyomu gittimi daha muayne olmadım böyle bişey başıma geldi konumuz çatlatma iignesi,siz böyle bişey duydunuzmu veya haberiniz varmı?

Back