• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi ve test

Pozitif gözüküyor canım. Başka markayla da teyit edip öyle kana git istersen. Dün yaptığın testte idrarında hcg seyrelmişti belki
İnşallah gerçek pozitifdir ya. Matıklı en iyisi öyle yapayım bugün alabilirsem alayım

İnşallah gerçek pozitifdir ya. Matıklı en iyisi öyle yapayım bugün alabilirsem alayım
İnşaallah canım. Sıvı alımını azaltıp birkaç saat idrar tutup öyle yap sabahı bekleyemezsen. Bize de haber ver.

Kızlar kusura bakmayın sizi de sürekli rahatsız ediyorum. Ben bunu şimdi yaptım 🤦‍♀️dün yaptığım da tek bir gölge bile yoktu bugün de böyle. İki gün önce yaptığımdan da daha koyu offf kafam karıştı ya eminolmadan da kana gitmek istemiyorum daha önce üzüldüğüm çok oldu. Garip bir durum acaba test mi hatalı
Canım bunlarda pembelik var mı ? Ben burdan seçemiyorum belirgin kalın bir çizgi var ama kuruma mı pozitif mi anlayamıyorum

Hanımlar selam ben dün test verdim iğneyi 20 Mart oldum sonuç 393 çıktı bugün doktora gittim hala diyor ki iğne etkiside olabilir adet gecikmesi 2 gün deli mi bu

Hanımlar selam ben dün test verdim iğneyi 20 Mart oldum sonuç 393 çıktı bugün doktora gittim hala diyor ki iğne etkiside olabilir adet gecikmesi 2 gün deli mi bu
17 gün iğne etkisi mi olurmuş çok saçma

Canım bunlarda pembelik var mı ? Ben burdan seçemiyorum belirgin kalın bir çizgi var ama kuruma mı pozitif mi anlayamıyorum
Pembe canım rengi 3 dakika içinde beliriyor yani kuruma değil eminim

Nisan 3 de verdim oda 75 çıktı hadi ona iğne etkisi dedi anlarım ama pazartesi verilen kana da iğne etkisi olabilir mi beş katı artmış
Maşallah çok güzel artmış canım sen canını sıkma bazı doktorlar değişik olabiliyor

Nisan 3 de verdim oda 75 çıktı hadi ona iğne etkisi dedi anlarım ama pazartesi verilen kana da iğne etkisi olabilir mi beş katı artmış
İğne etkisi gün geçtikçe azalır gebelik gün geçtikçe artar .hayırlı olsun canım

Sen nerdaaasınnn kaç gundurrrr 😂 özledik be. Uzak kalmak iyi gelmiş olsun inşallah 🤲🏻 Güzel haberler ver kandan sonra.

Sen nerdaaasınnn kaç gundurrrr 😂 özledik be. Uzak kalmak iyi gelmiş olsun inşallah 🤲🏻 Güzel haberler ver kandan sonra.
Kızzz ben sana yazdım eski grupdan etiketledim ama görmedin herhalll😅 İnşallah kuzu bakalım 🙏🙏

Ay heyecanlandım yarın da yap inşallah koyulaşır pozitiftir adet günü ne zaman 🤭
Adet günüm bugün canım. Ama bügünkü test daha silik çıktı ben şöyle düşünüyorum döllenme oldu ama tutunma olmadı kimyasal yani erkenden test yapmasaydım anlamayacaktım. Tabi bu benim düşüncem

Ay heyecanlandım yarın da yap inşallah koyulaşır pozitiftir adet günü ne zaman 🤭
Bu sabahki böyle koyulaşma yok ki
IMG_1298.webp

Back
X