- Emoji Skoru
- 9.271
- Puanlar
- 128
İnşallah vardır ve sağlıklıdır ya çok heyecanlıyımEvet düne göre koyulasma var canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır ve sağlıklıdır ya çok heyecanlıyımEvet düne göre koyulasma var canm
Ya koyulaşmış basbayağı yakından çekip atar mısın böyle gölge gibi duruyor pembelik var mı ? Ayrıca testin markası ne ve adetin ne zaman canım ? Var gibi görünüyor![]()
İnşallah onun etkisi değil diye hissediyorum ben canım sen yarın sabah da yap sonra da bir kan ver adet günüÇıplak gözle bakınca baya pembe canım çizginin rengi. Test ucuz bir test ya gebelik testi yazıyor sadece. Uygulamada adete 3 gün var diye gösteriyor genelde doğru çıkıyor. Çatlatma iğnesinin 13.günü bugüne kalmaz artık etkisi değil mi hemen umutlanmakta istemiyorum
Yalnış alarm oldu canım bu sabahki testim negatifİnşallah onun etkisi değil diye hissediyorum ben canım sen yarın sabah da yap sonra da bir kan ver adet günübize umut oldun ben de yarın Letu başlayacağım cuma gün de çatlatma iğnesi yaptıracağım inşallah bizlerde pozitif sonuçlar görürüz
bu arada imkanın varsa yarın sabah awox test yapmanı öneririm
Bu zamana kadar iğne etkisi kalmaz canım yarım çünkü birde koyulaşma vardı testinde .bu sabah çıkmaması ilginç .bugün farklı marka. Bir test mi yaptin ki .bende yarım ovitrelle vurunmuştum TL+3 de bugün T+7 de yaptım pozitif çıktı iki fsrkli test .yarın koyulaşma olursa Umut var diyeceğim kendimeYalnış alarm oldu canım bu sabahki testim negatif![]()
Evet ya koyulaşmada vardı. Bende çok şaşırdım daha koyu bekliyordum bugün. Dün daha koyu çıkan testimle aynı marka. Adetime iki gün kaldı gecikme olursa tekrarlarım artıkBu zamana kadar iğne etkisi kalmaz canım yarım çünkü birde koyulaşma vardı testinde .bu sabah çıkmaması ilginç .bugün farklı marka. Bir test mi yaptin ki .bende yarım ovitrelle vurunmuştum TL+3 de bugün T+7 de yaptım pozitif çıktı iki fsrkli test .yarın koyulaşma olursa Umut var diyeceğim kendime
Acaba test mi yanlış gösterdi yalancı pozitif miydiYalnış alarm oldu canım bu sabahki testim negatif![]()
Bilmiyorum ki ya yurt dışındayım ben canım normal 5 tllik ucuz testlerden. Daha önce kullanıyordum bu testi asslaaa yalancı çıkarmıyordu. Hayırlısı ya adeti bekliyim en iyisi benAcaba test mi yanlış gösterdi yalancı pozitif miydihangi marka testi kullandın
Testlerim çoğu kendini bozdu canım en güvenilir awox bile çizgi çıkarıyor kafa karıştırıyor artık ucuz markaları düşünemiyorum bile böyle yalancı pozitifler görmek çok üzücü olabiliyor en iyisi adet gününü bekleyip iyi bir testle tek bir test yapmakBilmiyorum ki ya yurt dışındayım ben canım normal 5 tllik ucuz testlerden. Daha önce kullanıyordum bu testi asslaaa yalancı çıkarmıyordu. Hayırlısı ya adeti bekliyim en iyisi ben
canım nasılsınnninşallah güzel sonuclar verirsinn:*Bilmiyorum ki ya yurt dışındayım ben canım normal 5 tllik ucuz testlerden. Daha önce kullanıyordum bu testi asslaaa yalancı çıkarmıyordu. Hayırlısı ya adeti bekliyim en iyisi ben
Aynen öyle ya adet günümü bekliycem 1-2 gün kaldı zatenTestlerim çoğu kendini bozdu canım en güvenilir awox bile çizgi çıkarıyor kafa karıştırıyor artık ucuz markaları düşünemiyorum bile böyle yalancı pozitifler görmek çok üzücü olabiliyor en iyisi adet gününü bekleyip iyi bir testle tek bir test yapmak
Güzel sonuçlar vermeyi çok isterdim de şimdilik negatif gibicanım nasılsınnninşallah güzel sonuclar verirsinn:*
Bu arada sen nasılsın hayat nasıl kuzumcanım nasılsınnninşallah güzel sonuclar verirsinn:*
aynı canım çalışma iş güç devam. cocuk işide aynı hala olan birşey yok.Bu arada sen nasılsın hayat nasıl kuzum
Senin bir evladın var o da kolaylıkla olmuştu değil ni öyle hatırlıyorum. Bence sen bu işleri düşünmeden hayatın temposuna kendini kaptırısan olacak gibi hissediyorumaynı canım çalışma iş güç devam. cocuk işide aynı hala olan birşey yok.
Senin bir evladın var o da kolaylıkla olmuştu değil ni öyle hatırlıyorum. Bence sen bu işleri düşünmeden hayatın temposuna kendini kaptırısan olacak gibi hissediyorum
Haklısın canım yaşında etkisi var. Birazda nasip kısmet bu işlerbenim yumurta rezervim azaldı kuzum ondan olmuyor. ilki evet kolaylıkla olmuştu sımdı 1,5 yıl oldu . yasında etkısı var tabi 40 olacagım.
Bu zamana kadar iğne etkisi kalmaz canım yarım çünkü birde koyulaşma vardı testinde .bu sabah çıkmaması ilginç .bugün farklı marka. Bir test mi yaptin ki .bende yarım ovitrelle vurunmuştum TL+3 de bugün T+7 de yaptım pozitif çıktı iki fsrkli test .yarın koyulaşma olursa Umut var diyeceğim kendime
Kızlar kusura bakmayın sizi de sürekli rahatsız ediyorum. Ben bunu şimdi yaptımTestlerim çoğu kendini bozdu canım en güvenilir awox bile çizgi çıkarıyor kafa karıştırıyor artık ucuz markaları düşünemiyorum bile böyle yalancı pozitifler görmek çok üzücü olabiliyor en iyisi adet gününü bekleyip iyi bir testle tek bir test yapmak
Pozitif gözüküyor canım. Başka markayla da teyit edip öyle kana git istersen. Dün yaptığın testte idrarında hcg seyrelmişti belkiKızlar kusura bakmayın sizi de sürekli rahatsız ediyorum. Ben bunu şimdi yaptımdün yaptığım da tek bir gölge bile yoktu bugün de böyle. İki gün önce yaptığımdan da daha koyu offf kafam karıştı ya eminolmadan da kana gitmek istemiyorum daha önce üzüldüğüm çok oldu. Garip bir durum acaba test mi hatalı
Koyulaşma olmuşKızlar kusura bakmayın sizi de sürekli rahatsız ediyorum. Ben bunu şimdi yaptımdün yaptığım da tek bir gölge bile yoktu bugün de böyle. İki gün önce yaptığımdan da daha koyu offf kafam karıştı ya eminolmadan da kana gitmek istemiyorum daha önce üzüldüğüm çok oldu. Garip bir durum acaba test mi hatalı