• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi ve test

Candy7777

🐣
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9.271
Puanlar
128
Merhaba kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var. 23 martta çatlatma iğnesi oldum. Bugün iğne hariç 12.günüm alttaki 1 yazan testi 3 gün önce falan yaptım meraktan bu şekildeydi. Üzerinde 2 yazanı da şimdi yaptım ne düşünüyorsunuz hala iğne etkisi midir sizce? Bir de ben çatlatma iğnesini yarım doz oldum yani normalde 10.000mg yapılıyor ben 6.000mg oldum doktorum öyle istedi. Bu dozda bile iğne etkisi bu kadar uzun sürebilir mi? Buraya yükleyince kalite düşüyor ama ikinci çizgilerin rengi pembe
IMG_1284.webp

IMG_1285.webp

Benimde çatlatma iğnesi sonra 11 ya da 12. Gün böyle çook silik çıkmıştı

Benimde kızımda iğnenin 12. Günü çok silik çıkmıstı.kan verdim 32 ile hamile olduğumu ogrenmistim sizde kan verip netleştirebilirsiniz varsa eğer şimdiden hayırlı olsun

Benimde kızımda iğnenin 12. Günü çok silik çıkmıstı.kan verdim 32 ile hamile olduğumu ogrenmistim sizde kan verip netleştirebilirsiniz varsa eğer şimdiden hayırlı olsun
Yaa gerçektenmi heyecanlandım şimdi inşallah benimki de gerçektir. Birkaç gün testle takip edip pazartesi vereyim diye düşünüyorum

Evet öylede da yapabilirsin gün gün koyulaşma oluyor mu takip edip tam çift çizgi olunca kan verebilirsin

Merhaba kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var. 23 martta çatlatma iğnesi oldum. Bugün iğne hariç 12.günüm alttaki 1 yazan testi 3 gün önce falan yaptım meraktan bu şekildeydi. Üzerinde 2 yazanı da şimdi yaptım ne düşünüyorsunuz hala iğne etkisi midir sizce? Bir de ben çatlatma iğnesini yarım doz oldum yani normalde 10.000mg yapılıyor ben 6.000mg oldum doktorum öyle istedi. Bu dozda bile iğne etkisi bu kadar uzun sürebilir mi? Buraya yükleyince kalite düşüyor ama ikinci çizgilerin rengi pembe
Eki Görüntüle 3721128
Eki Görüntüle 3721129
Sanki testte koyulaşma var gibi elinizde awox varsa sabah tekrarlayın derim

Çizgiyi görüyorum kan verin
Benimde çatlatma iğnesi sonra 11 ya da 12. Gün böyle çook silik çıkmıştı
Sanki testte koyulaşma var gibi elinizde awox varsa sabah tekrarlayın derim
Kızlar bakar mısınız mavi dünkü yeşil olan şimdi yaptım. İnanayım mı ben buna heyecanladımmm
IMG_1287.webp

Kızlar bakar mısınız mavi dünkü yeşil olan şimdi yaptım. İnanayım mı ben buna heyecanladımmmEki Görüntüle 3721395
Ya koyulaşmış basbayağı yakından çekip atar mısın böyle gölge gibi duruyor pembelik var mı ? Ayrıca testin markası ne ve adetin ne zaman canım ? Var gibi görünüyor 🥹

Ya koyulaşmış basbayağı yakından çekip atar mısın böyle gölge gibi duruyor pembelik var mı ? Ayrıca testin markası ne ve adetin ne zaman canım ? Var gibi görünüyor 🥹
Çıplak gözle bakınca baya pembe canım çizginin rengi. Test ucuz bir test ya gebelik testi yazıyor sadece. Uygulamada adete 3 gün var diye gösteriyor genelde doğru çıkıyor. Çatlatma iğnesinin 13.günü bugüne kalmaz artık etkisi değil mi hemen umutlanmakta istemiyorum

Back
X